+2 oy
789 göst.
önce Diğer kategorisinde (914 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kapandı duyarınızı bitirebilirsiniz hwwhahah

23 Cevaplar

0 oy
önce (20,184 puan) tarafından

Eşinin haklılık payı yok. Ama arkadaşın da man.yak heralde. İstenmediği yere yalvarircasina gitmek istemesi çok garip. Kabul etmemiştim. Net bı şekilde defalarca söylemişsin. Çok garip. Ben engel falan seven bı insan değilim. Net olarsk tekrar yazarim. Arkadaşın p********gibi bişey olmasa dışarıda buluşun falan derdim. Ya da sen ona git derdim. Ama sağlam ayakkabı değil gibi o da. O yüzden cevabiji ver başka yazma derim 

-Reklam-
0 oy
önce (49 puan) tarafından

sirf suna yorum yapabilmek icin tekrar hesap actim oncelikle MAGARANA DÖN  demek.istiyorum zamaninda b.oktan bi olay yasadiniz diye arkadaslarimizi evimize almayalim diyecek biri olmaniz neden yakin arkadasinizin olmadiginu kanitlar nitelikte arkadasin nisanlini ekledi sen de kezban gibi hayirdir diyip.kiza cikisinca belli ki o da seninle ugrasmis yani nisanlin dunyanin en yakisikli adami degil sakin ol 

bu konuya gelecek olursak kizin israri garip ama LÜTFEDIP ovune ovune anlatiyosun ya hani KIYAFET GONDERDIM diye belki kizcagiz gonlunden biseyler kopmus da biseyler  getirmek istemistir hem.de o sirada seni goreyim istemistir hani bi ihtimal iyi niyetli insanlar genelde boyle dusunur ben boyle dusunurdum en azindan evine kimi alip almadigin beni cok da ilgilendirmez ama hayatimda senin gibi insanlara denk gelmedigim icin cok sansliyim 

önce (914 puan) tarafından

Mağaramda mutluyum eğer bu durum mağarada yaşadığımızı gösterirse bir olay bir olaydır yaşandı bitti ben detay verip post açmadım size ARKADAŞ DAVET ETMİYORUM DOĞRU MU YAPIYORUM DİYE SORMADIM farkındaysan arkadaş dost edinmek istesem sürüsüne bereket olamamak değil olmak istemiyorum doğru düzgün tanımadığım insanlarla samimiyet kurmak bana da doğru gelmiyor sizin eşlerinizi arkadaşınız ekler hatta buluşmaya falan çağırırsa siz benim yaptığım kezbanlığı yapmayın o zaman eşimde evet dünyanın en yakışıklı kocası ve babası 

Ayrıca övüne övüne anlatmadım konusu açıldı yazdım iyiki senin gibi bi insan da benim hayatımda yok sen kendi yaptığınızı başkası yapmayınca kendi kararı diyip çekebilmeyi bilem birisi değilsin herhalde at gözlüğünü bi çıkar sorduğum soruya bak cevabına bak sen seversin ben sevmem sen benim ne yaşadığımı bilemezsin bende senin ne yaşadığını çevrem çok kalabalık şükür olsun arkadaş gereksinimi duymadım hiç hayatım da siz ise kaynana akraba eş dost arkasından atmak için arkadaş yapıyorsunuzdur eminim 😂😂😂😂

0 oy
önce (1,039 puan) tarafından

Bir kadının arkadaşı evine gündüz çay kahve icmye gelmjcekse ne anlamı var çok tuhaf kural koymuş eşin 

Arkadaşı da boşver şöyle kabul edemem

İlgili bir soru bulunamadı

411,397 soru

12,383,860 cevap

43,389 kullanıcı

Kategoriler

...