+4 oy
887 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından

Nişanlımla beraberken başka kadınlara baktığını gördüm. üç kere rastladım hepsinde inkar etti. Ben yanındayken özellikle bakması çok kötü hissettiriyor. Nasıl tepki vermeliyim soruyorum cevabı her zaman bakmadım oluyor tabi ki ama sıkıldım artık. Biraz sert mi konuşmam lazım 

43 Cevaplar

0 oy
önce (317 puan) tarafından

Benim kocamda bakıyor inkar ediyor bekarlıktan kalma alışkanlık ama nsanlıyken bakmazdı eger baksaydı atardım yüzüğü evlenmeden yapılan her kötü davranıs bin katıyla geri dönüyor 

önce (2 puan) tarafından

Aynen öyle katılıyorum size

-Reklam-
0 oy
önce (171 puan) tarafından

Bende nisanliykem bi kac kerw gormustm yaptiginj erkeklerin genelinde bu sorun var diye dysunuyorm bidaha bakarsan ayrilirim demistim bi tane yapistirmistm cok buyuk kavga etmistim ayaklarima kapandi ben de bakmami istiyorsan erkeklerw bakablirm yapacak kapasteye sahibim demistm erkeklwrin biraz grurlariyla oynamamk lazim suan 4 senelik evliyiz bi seyini gormuyorm ayar vermek lazm bizi ilkte ***** saniyolar ama ole deglz belli etmeliyz sen sustukca o bi *** sanacak kendini yanindako dururken baskalarini hak getirw yada yzuugu masaya koy bu yuzugu gotur baktigini kisiye tak ozellikle aileme dememi istemiyosa ceki duzen vereceksn diceksn

0 oy
önce (2 puan) tarafından

Direk nişanı atardım ne kadar seviyorsam da değişmezdi beni eşim nişanlı iken aldatmış ben evlendikten sonra öğrendim asla unutamıyorum dikkatli olmanı ve iyi düşünmeni öneriim yanındayken böyle ise senden ayrılınca ne yapar kim bilir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 153 göst.
4 gün önce Aile & Aşk kategorisinde 35 (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy
13 cevap 362 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.

411,261 soru