32 günde bı adet oluyorum bugün 40. Gün hâlâ adet olmadım :( geçen hafta test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim negatif çıktı dün tekrar test yaptım negatif çıktı buna sevinemiyorum bile . Bugün sağlık ocağına gittim adet söktürücü vermesi için yazamam dedi kadın doğuma gorunmen lazım dedi . Test negatif dedim kan alın ona göre verin dedim kabul etmedi iyice sinir oldum. Kaç gündür patladım patlıcam o kadar stres oldum ki çocuklarla da ilgilenemiyorum . Karnım belim patlarcasina ağrıyor şişkinlik cabasi beynim dolu ne oldu ne olacak diye bı olsaydım rahatliyacaktim ama resmen kupkuru akıntı bile yok tık yok yani :( randevu aldım ayın 7 sine ilk defa böyle birşey oluyor ve korkmaya başladım . Hamilelik ihtimali var mı acaba ? (Spiral ve geri cekilmeyle korunuyoruz)
Olsaydı çıkardı muhtemelen stresten de gecikme olabiliyor. Mevsimsel geçişlerden de
İnşallah öyledir . Beni mahveden su bel kasık ağrısı o olmasa kendime sakin sakin beklicem olmayı. Beni mahvetti ya
İki kere test yaptım nehatifdi kanda iki aylık hamileydim
Adetin ne kadar geçmişti acaba öğrendiğinde
Testin birini adetim 1 ay gecikince yaptım emzirdiğim için düzensiz oluyordum normaldir dedim diğerinide 1.5 ay olunca yaptım doktora gttiğimde 2 aylık hamileydim iki testte yanlış göstermiş
Aa çok şaşırdım yaa . İlk defa duyuyorum. Rabbim bagislasin inşallah . Ne hayirsa Rabbim onu versin insan birşey de diyemiyor imtihan olur diye .
Olmadı aldırmak zorunda kaldım bebeğim henüz yaşına girmemişti sezeryanlıydım dikişlerim henüz iyileşmemişti olsaydı 3. Sezeryan olurdu kaç dr gezdim riskli dedi aradaki zaman kısa oldugu için ve iç dikişlerim iyileşmemişti
Anladım canım hayirlisi olsun . Ama çok şaşırdım. Bende iki çocuğumu geç öğrendim ama geç dollenmeydi mesela 8 haftalık olması gerekirken ben öğrendiğimde 5 haftalık la uyumlulardi. Senin direk iki aylikmis kanda cikmamis .
Kurban olurum artık spiral ve geri çekilme demeyin🥺 hergün bu korunma yöntemiyle ilgili post görüyorum korkuyorjm bende aynı şekilde korunuyorum
Lütfen kesin sonucu bana yaz
Ay sen yine nick değiştirmişsin
Ahahahahahajahahahah yaa yerim seni yaa 😂😂
Bacım ben artık spiral + kondom+ geri çekilme yapıyorum 😂 bu enkazdan sağ çıkarsam herhalde böylesi daha iyi olacak gibi :))
Çok hızlısın 😀her soruda farklı isimle karşıma çıkıyosun
Of kondom kötü ya 😕çok afedersin hiçbi anlamı kalmıyor
İçime sinene kadar degistiricem galiba hiçbir isim güzel durmuyor 😂
Valla canım napayım bu stres beni mahvetti daha mecbur :(
Haklısın hamilelik stresi insanı mahfediyor.
Peki neden yaralıkız ı seçtin 🙂
Var derinlerde bı yaram da 🥺 buda olmadı sanki 😂
Yani değiştirebilirsin tabi yinede sen bilirsin canım
411,911 soru
12,400,047 cevap
44,390 kullanıcı