Hangi postta girsem eski hiç mi tarih bakmıyorsunuz?
Bilerek eski postlara yazmak yasaklandı. Burda . bilmeyenler için bir kez daha duyuralım..
Bilmeden yazanlara uyarı mesajı gider
Diktat etmiyorlar galiba
Bazen başkası Yazıyor bende yorum yapacak oluyorum eski post olmuş oluyor siliyorum tekrardan bende çok sinir oluyorum
Nasilsin canim ek gidaya basladinmi
@zeyneb34
İçimden bir ses bana yazicaktin yalnisllikla @Momssss kullanicisina yazdin diyo😁
Haha😀
Olabilir bu arkadasin da bebegi kucuk
Sen ne yaptin basladinmi ben bu ay sonu baslayacam insallah 5 bucuk aylik olacak ay sonunda insallah tatli patates ile baslayacam
Ben 6 ay tamamlanmasini bekliycem canim . Herkes verme daha küçük dedi.
Bende henüz başlamadım canım 5.5 aylık olduk hastanede yattık daha dün çıktık vakit olmadı 6 aylık olunca başlıcam artık
@Sekerkizz yani doyuyorsa bencede bekle ama benimki doymuyor baslamak istiyorum 5 bucuk aylikken bakalim
Doyuyor canim
@Momssss gecmis olsun bebis mi hastalandi
Bizdede fena bir salgin var 3 cocukta hasta bende cok kotu hastayim
Evet canım öksürük tıkanmayla başladı enfeksiyon ateş çikti 4 gün yattık 5.gün Çıktık baya zorlu süreçti çok şükür atlattık bide diş kaşıntıları var oda zorluyor
Kiyamam cok gecmis olsun Allah sifa versin salgin var malesef
Valla ben hiç tarihe bakmiyorum hortlatanda ceza alsın
2 yıllık postun kalmasi da saçma 3 ay önceki postlar yoruma kitlensin bence
Ben iki kere yazdım ikisinde de farketmedim
Olabilir insanlık hali
Kafam dalgın iyi değilim zaten tarih marih gözüm görmüyor
Fark etmeden yazanlara lafım yok ama e şimdi noldu diye sorup hortlatanlar mümkünse ceza alsın
Ama insan merak ediyo ne olduğunu da ya 😊 gerçi özelden yazılabilir çok gerekliyse
Özelden yazsın :) yarım sayfa yorum yazıp 2020 postu olduğunu görmek çok sinir bozucu
@BirbalAnnesi kesinlikle katılıyorum 😂
Evet haklısın 😀
Adet takibim'in her gün bütün postlari hortluyor. Sayfada bakmaya post kalmiyor yeni. Buna sinir oluyorum.
Evet ya bende Postlari yorumları yazıyorum bı bakıyorum eski post dediler hiç dikkat etmedim valla okudum yorum yaptım çıktım direk ama Çok güldüm kendim kendime dedim ***** Melike sen yaptın tarihi bakmadan yorum yaptın dedimmm 😂😂😂😂
Normalde bilinçli yapmak yasak tekrarlanmasin sayfa eskilerle doluyor
411,878 soru
12,399,278 cevap
44,350 kullanıcı