ilk defa böyle bir şey yazıyorum şimdi ben bir normal doğum birde kürtaj oldum idrar kaçırma problemim var yarın devlet Hastanesi'ne idrar kaçırma için rendavu aldım başına gelen var mı anlatabilir mi nasıl işlemler uygulandı
Bu konu hakkında bilgim yok ama niye seni linclesinler ki hastalık bu kim ne olacağını biliyor mu bugün sana yarın bize bilemeyiz ki. Rabbim şifa versin inşaallah tedaviyle atlatırsın
Valla canım burda olup olmadık şeyleri lincleyip olup olmadık şeylere de uyarı veriyorlar bu yüzden öyle yazdım
Haklısin canim
Amin canım yarına rendavu aldım inşallah ameliyat demez ya
Kegel egzersizi yap demişti ebe bana doğumdan sonra
Canım onuda denedim ama geçmedi
Ameliyat oldum cnm rahim sarkamsi olmuşum üzerine de idrar torbası sarkmış ameliyatla kurtuldum
Sonrasında çocuk yapma gibi bir şansın var mı canım
Doğumum çok zor oldu kızım 3800 doğdu kalbim durdu kızım ölü doğdu her yerimi kestiler yani toparlanamadim
Evet evet canm hiç bir problem yaratmıyor ama şöyle bir durum var gebelikde bağlar yeniden kopuyor ve yine sarkma yaşanıyor 6 yıl oldu ben olali yine doğum yaptım Sezeryan olmasına rağmen yeniden sarkma oldu yine ameliyat olacağım
Benim 3 normal doğumdan sonra oldu
Canım çok zor bir doğum geçirdim ben yani 9 ebe girdi dogumuma bide öyle bir kesmiş lerdiki oturamiyordum bile
O zmaan sonraki gebelikten sonra mı olayım
Yani doğum planın varsa bekle derim ben çünkü ben gebe kalmiyacm diye yaptırdım ama rabbim nasip etti oldu
Canım biz ikinciyi istiyoruz kürtaj olalida 2 ay oldu daha yarinada rendavu aldım gidecem
İdrar kaçırma için rendavu aldım
Kadın doğum bakıyor zaten canım Allah şifa versin inşallah
Amin inşallah canım ameliyat derse olmayacak ama ikinci çocuktan sonra olacam
Canım bir şey daha sorayım ameliyat nasıl geçiyor dikis falan ne zaman ayaklanabiliyorsun bana onuda soylermisin
Yani bnce de biraz zor bir süreç çünkü iki eziyet almaktansa
Anladım canım olsan bir dert olmasan bir dert gerçekten
Ameliyat mesaneden yapıyorlar cnm benim daraltma falan da yapıldı bir buçuk ay falan popomun üstüne oturamadim dikişli oluyor zaten ama ayaklanma hemen oluyor canım ya kimsee de ihtiyacın olmuyor işini falan kendin yaparsın
Ay daraltma bende istiyorum ama devlet yapıyor mu bilmiyorum
Ben devlette oldum kuzum ama ben bayağı dagilmstim 😄😄😄😄
Anladm canım bende de baya dağılma var zaten o tek doğum beni bitirdi bunuda öğrendiğime sevindm
412,193 soru
12,408,504 cevap
44,719 kullanıcı