0 oy
696 göst.
önce Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bebeğim 4 gün sonra 3 aylık olcak sürekli baş dönmesi mide bulantısı yasiyordum korunuyorduk eşim gitim gebelik testi aldım pzozitif çıktı😭😭kizlar istemiyorum iki buçuk yaşında oğlum var zorlanıyorum ikisine bakmakla kaynanamla aramixda o zamandan beri iyi değil çocuklarıma bakmıyor ev işi vocuk bana bırakıyor aldirsam günah mı yaaa

26 Cevaplar

+1 oy
önce (523 puan) tarafından

Çok zor bir karar yorum yapamıyorum ama insan kıyamıyor ya ne bileyim 

önce tarafından

Hemde nasıl zorrr

-Reklam-
+1 oy
önce (616 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun zor ama aldırmak günah  

Ayrıca başkasından yardım bekleme benim de iki çocuğum var kaynanam arayıp sormaz bile işi düşünce arar lohusa halimle orda kaldım kendi çalışıyordu o bile burnumdan geldi hem evini temizledim hem de bide ona kahvaltı yemek yaptım şimdi çağırıyor hayatta gidip kalmam kaynanadan falan hiç hayır bekleyemem

önce tarafından

Çok sağ ol yapmayacam çok pişmanım kararimdan oda büyücek Elbet ne yapalip nasip 

+1 oy
önce (3,826 puan) tarafından

Yorumlar senin gibi çaresiz biri icin aşırı acımasız, psikolojin müsaade ediyomu doktorla ve iyi bi imamla görüş derim, birazda anneyi düşünmeliyiz evinde, kendi içinde neler yaşıyor bilmiyoruz. Sağlığı kötüye gidecekse illa doğur da sen tımarhanelik ol diyemeyiz. Sen kimseye bakma herkes yorum yapar sonra bi kahve yapar ayıplarlar en doğrusunu doktor bilir 

önce tarafından

Aynen psikologa gidecem doktorla da konusacam ama aldirmicam nasibi vqr demek çok pişmanım böyle dusundugum için çok zor dönemden geçiyorum 

+1 oy
önce (3,138 puan) tarafından

"Aldırsam günahımı ya" ne demek  ya kara cahil misin arkadaşım, resmen cinayet bu, karnındakini değil yanındakini öldür o zaman 

önce tarafından

Çok zor abla burdaki arkadaslar hepinizin sayesinde düşünüyorum psikologa gidecem çocuklarıma bakıyorum üzülüyorum bişey olmaz rabbim affetsin beni çok özür dilerim rabbimden bunu düşündüğüm için 

+1 oy
önce tarafından

Gunah sevap kismi kisinin kendiyle Allah arasında.

Fakat ben biraz farklı düşünüyorum bu konuda.

Yani tahammul,imkan,şartlar.. sadece maddi açıdan da bakmıyorum bu olaya..

İmkan sartlar derken yani digwr çocukların ufak olduğu belli..

Bakmak deyince herkesin aklına maddi olarak geliyor ama psikolojik olarak da zoelaniyor anne ..

önce (3,568 puan) tarafından

Orası öyle 2 küçük çocuğu var daha ikincisi 1 yaşına varınca doğum yapacak. Ama suç esinde sanırım geri çekilme ile "korundu". Psikolojik açısından insan zaten 2 çocukla yıpranıyor. Allah yardımcısı olsun valla zor. Benim eşim yardımcı olmasına rağmen ikinci kızım kolikti 6 ay hep ağladı ablasi 2.5 yaşındaydı ilk 3 ay çok sabırlıydım sonra bende tükendim 7 24 ağlayan bebekle. Çocuk 6 aylık olunca düzeldi o zamana kadar ben bitmiştim. Post sahibinin Allah yardımcısı olsun valla inşaAllah bebegi uslu sakin olur

önce tarafından

Ya bütün hormonlar değişiyor..

Daha normale donememisken tekrar o süreç..

Kafa olarak bitik bir anne de çocuklarına nasıl verimli olabilir.. ya zor,perişanlık.

Allah uzun ömürler versin herkesin evladına ama çok zor yanı..

Bilemiyorum 

önce (3,568 puan) tarafından

Amin öyle vallah

0 oy
önce (332 puan) tarafından

Neyle korunyordunuz cnm pozitif düşün bebeğin de büyümüş az da ols 

önce tarafından

Eşim korunuyordu hap adet düzensizliği yapıyor diye kabul etmedim spiral insan hep cenabetle kalınıyor diye takmadım pzertatif esim sevmiyor  

önce (332 puan) tarafından

Canım eşin geri çekme ile mı korundu içine boşalma oldu mu olmadi mı 

önce tarafından

Oda öyle kalmıştı tam emin olamamış bosalmadim diyor sefk suyunda da belki sperm var ondan olabilirim hamile ilk 5 dkk içinde hemen koyulasti renkleri gebelik testi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 249 göst.
0 oy
5 cevap 123 göst.
0 oy
5 cevap 296 göst.
0 oy
0 cevap 18 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Duru6363 (14 puan) tarafından soruldu

412,352 soru

12,413,146 cevap