Kızlar moraliniz bozuk olduğunda ne yaparsınız?size iyi gelen nedir? şuan çok üzgünüm de.
Amigurumi yapıyorum harika stres attırıyor.. birde dip köşe temizlik hem sayıyorum hem siliyorum 😂
Buzdolabını temizliyorum şuan😂 örgü vs hiç yapamam becerim yok ya
Son ses müzik açıp bağıra bağıra söyleyip ağlıyorum bir zaman sonra rahatladiktan sonra diyorum ki sakin ol ağladın bitti kimseye belli etme tekrar aglatmasinlar
Ay keşke ağlayabilsem ağlayamiyorum😂
Kız ben de bugun öyle bir ağlamak geliyor ki içimden sebepsizce aglamak istiyorum
Kalk abdestini al namazını kıl kuranini oku. Dün aynı şekil deydim içim daraliyirdu aynısı yaptim
Normalde namaz kılıyorum, şuan reglim var canım
Kur'an okumayı bilmiyorum ki☹️
İnternetten açıp dinleye bilirsin. Mesela bakara suresini evde acip sonuna kadar dinlemek ev huzuru için çok faydalı tavsiye ederim
Teşekkür ederim canım açarım mutlaka❤️
Rica ederim ne demek şifa olsun inşallah ❤
Ben yemek yerim yada tatlı türü öyle stresini atarım ya
İştahım kesiliyor sigara içebiliyorum sadece
Sigarayı bırakali uzun süre oldu valla sağlıklı da degl sağlığın daha önemli canm
Nasıl bıraktın canım ya bende çok istiyorum öksürükten mahvoldum
Hamile kalınca içmedim bı daha bebeğim çok şükür doğdu 3 buçuk aylık şuan hâlâ da icmiyorm hamiellikte zararlı diye baya bı direndim içmemeye çalıştım smdi koksunu bile sevmiyorum
Hamilelikte bıraktım bebek için, süt konusunda da süt içmedi doğru düzgün o yüzden tekar başladım😅
Sigara içerim :)
Çok içtim valla canım başım ağrıyor artık
O da çözum değil zaten :/ Allah yardımcın olsun ferahlık versin içine
Allah razı olsun canım ❤️
Ağlarımmm😒
Vallahi yaa erkek ise de yazma geç baktim benim anlayacağım bir konu değil yavaşça çıktım posttan banane sanane ona ne 😂😂😂
Aynenn öyle bende okuyup geçtim 😂
Ağlayamiyorum ki😂 ağlamam gelmiyor😓
Sen hülyaya derdini söyle oturur senin yerinede ağlar 😂
Yok kız kimse ağlamasın😅
Avrupa yakası izlerim
Hahaha en ilginç cevap bu🙈
Dene sen de 😄
kimseyle iletişim halinde olmuyorum uzaklaşıyorum iş güç yapıyorum😁
Buzdolabını temizliyorum şuan 😂
abdullah altun bakara suresi rukyeler falan açıyorum adamin sesi guzel daha da damardan giriyo
Merak ettim canım bir ara dinliyim bende
Müzik dinler ya da uyurum.
Çok yorgunum bide,buzdolabını temizliyorum şuan bitsin uyicam,uyku iyi gelir.
Ben once bi abdest alir seccademi serer basinda kuran okurum aglarsam daha cabuk gecer yorulduktan sonra da 100 tane insirah suresi okurum secdeye kapanir icimi dokerim en cok orda aglarim sonra benden iyisi yok poamuk mu pamuk seker mi seker cicek gibi olur çıkarım
Regl oldum canım normalde namaz kılıyorum☺️
Dün ağlayamadim😂 ağlamam gelmiyordu,yoksa rahatlardim🤭
Süpersin canım maşallah🫂
Ay tuh oyle regl zamani moralimiz bile bozulsa caremiz yok tuh ben okurum sana kiz sen agla tamamdir :)
Yemek sipariş veririm, tatlı yerim bir de yürûrüm kendimi dışarı atmadan catlarim
Ben üzgün olduğumda iştahım kesilir🤭aynen ya yürüyüş temiz hava iyi geliyor❤️
Keşke benimde kesilseee ama yok özellikle sinirli olduğum zaman da aynı 🤣🤣🤣 evet ya temiz hava negatif enerjiyi çekip atıyor 🤣
412,973 soru
12,433,596 cevap
45,745 kullanıcı