0 oy
144 göst.
önce Diğer kategorisinde (159 puan) tarafından

Oğlum Oğlum dört aylık yarın devlette sünnet olacak. Devlette oğlunu sünnet ettiren anneler süreç nasıl ilerliyor Beni aydınlatır mısınız? 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (129 puan) tarafından

Sünnet oldu mu bebeğiniz 

önce (1,163 puan) tarafından

Bende merak ediyorum sünnet ettireceğim 

-Reklam-
0 oy
önce (159 puan) tarafından

Yukarııııııııııı

0 oy

İlk uyuşturmk için iğne vuruyorlar 15 20 dakika bekliyorlar sonra sünnet işlemi oluyor yarım saat sürüyor galiba sadece ilk isedigi zamn yanmadan dolayı agliyolar ilk gece zor olur ertesi gunude pansumanı çıkarmak için çağırıyorlar sünnetten sonra karton bardağı tekerlek şeklinde kesin ve bir numara büyük beZ takin daha rahat etsin bebeginiz

Dikişlimi acaba devletin ne kadar sürüyor taburcu olmak

Her devlet hastanesi aynı mi bilmiyorum bizimki dikişliydi hemen 1 2 saat içinde taburcu ediyorlar ilaç yazip

Kaç aylıkken yaptırdınız bide ne zaman yaptırdınız🙈

Bebeğim 2 aylıkti ocağın başında yaptırdım bzimkini uyusturdular sadece ordaki devlet hastanesi uyuturlar mi bilemiyorum 

Dikiş gözüküyormu? Devlet neden halen dikiş yapıyor anlamiyorum. Çok tedirginim doktorunda gözüm tutmadı umarım sorunsuz atlatırız. Çok teşekkür ederim❤️

Ne kadar sürede iyileşiyor bide 😅🙈

+1

Dikişler eskisi gibi değil zaten belli olmuyor krem şurup verdiler 1 haftada iyileşti kendiliginden düştü dikişler 

0 oy
önce (3,822 puan) tarafından

Bende üç aylıkken yaptırdım o bölgeyi uyuşturup yaptılar ameliyathanede oldu yanına bizi almadılar sonrasında ilk gün çişini yaparken biraz ağladı karton bardak al her alt değişiminde yeni bardak koy bir numara büyük bez al 

Sizindemi dikişliydi

İki tane falan dikiş vardı bir hafta içinde dikişler kendi attı çabuk toparladı 

Bir hafta sonrası sünnet yerini geriye doğru çekme yapıyorsun geri yapışmasın diye yapışırsa zor oluyor ya yeniden sünnet oluyor yada doktor orayı direk ayırıyor bu uygulamayı muhakkak sor doktora unutma 

0 oy
önce (5,141 puan) tarafından

Küçükken yaptırmanız çok iyi olmuş 

Ben 1 aylıkken yaptırdım devlette işlem kısa sürüyor 15  dk kadar

Sonrasında bizi odaya aldılar 1 saat sonra emzirdim sonrasında taburcu olduk

Doktorumuz herhangi bir ilaç veya ağrın kesici vermedi kendi çişiyle iyileşti 

Dikişlimi yaptılar bide sonrasında iyileşme ne kadar sürüyor

önce (5,141 puan) tarafından

Dikiş yaptılar ilk gün sıkıntı yaşamadık çok şükür sadece 1 hafta yıkamadık doktorun sardığı sargıyı ertesi gün kaynamış ılık suyla ıslatarak çıkardım ve beş değiştirirken dikkat ettim 1 haftada iyileşti 

Çok teşekkür ederim çok sağ olun

0 oy
önce (4,943 puan) tarafından

Devletten devlete değişiyor bizim orada devlet hastaneleri tam bayma yapıyordu o yüzden sünneti özelde yaptırdık onu sordunuz mu??

0 oy
önce (649 puan) tarafından

Biz de perşembe olduk ilk gün ve gece biraz zor canım calpol döven dönüşümlü verdim ben çok sıkıntı yaşamadım çok şükür şimdiden geçiş olsun bacim

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 113 göst.
+1 oy
3 cevap 87 göst.
0 oy
3 cevap 137 göst.

412,444 soru

12,416,953 cevap

45,057 kullanıcı

Kategoriler

...