+5 oy
1,940 göst.
Diğer kategorisinde (167 puan) tarafından

Merak ettim ne sıklıkla alıp yiyorsnz valahi su kandil şahit olsun okuduğum kuran ben yılda bir kere yiyorm oda kurban bayramında dağıtılan kurbanlıklar bide bazen mahalede bişey alınca kurban keserler yarm parça bile alamam çok pahalı tavuk da alınmıyor artk gebym bu aralar canım çok çekiyor dogurmadan once yemeliym:)))

37 Cevaplar

+2 oy
(977 puan) tarafından

Bu gece rızık isteme gecesi bir de hamilesin sen içten dua et geri çevrilmez rabbim bebeginizle bol rızık nasip etsin

-Reklam-
+2 oy
(1,221 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun ülkenin neredeyse tamamı bu hâlde insanları bu hale sokanlar can çekiserek son nefesini versin yatacak yerleri olmasın ne diyim Allah yarına bırakır da yanına bırakmaz 

+2 oy
(6,183 puan) tarafından

😔😔😔😔😔

+2 oy
(1,004 puan) tarafından

Eşin ne iş yapıyor canım hani kiloyla olmasa bile 200 300 le alsan olmazmı ağrıda et fiyatları batıya göre daha uygun diye biliyorum bende ağrılıyım kayınpeder gecen sene getirmişti bize ağrıdan ordan biliyorum hamilesin diye bi kerelik yesen en azından 

Ben hiç kırmızı et aramam varmış yokmuş hiç aklıma gelmez 

(6,990 puan) tarafından

Uygunluğunu bilmem ama batıya göre daha güvenilir. 

(1,004 puan) tarafından

Bizim tanıdık kasap var güvenilir yıllardır ordan alırız et kıyma

+2 oy
(1,768 puan) tarafından

Allahim şu mübarek günde, bu kardeşimizin dolabını baştan sona canının çektiği ne varsa doldurmasını nasip et. Karnında ki bebegi güzelce besleyebilmesi için bu kardeşimize bol rizik nasip eyle...

Sana çok içten dua ettim. Rabbım dolabını etten taşırsın inşallah.  Rabbım. Yardımcın olsun

+2 oy
(3,136 puan) tarafından

Özele bakablr msn

+2 oy
(136,641 puan) tarafından

hamileyim demissin uzun zamandir et yememissin belliki canin cekmis sen burda simdi sana haftanin 3,4 gunu et tuketiyoruz deseler yine yiyemedin icin uzuluceksin bu post seni her turlu uzer keske herkes esit sartlara sahip olabilse

(167 puan) tarafından

Ewwt üzdü yorumlar ama sağlık olsn Allah dermansız dert vermesin annem hep der yersin afedersn tuvalette gidersn huzur olsn tabiki herkesn hayat şartları bir değil 

(1,004 puan) tarafından
+1

Canım keşke herkese cevap versen bak insanlar yazmış sana seçili kişilere cevap vermişsin ayıp oluyor demi

+2 oy
(348 puan) tarafından

Ya yorumlara baktım da buradaki bazı insanlar ne kadar da vicdansız ya gerçekten de kadın kadının düşmanı.. hamile bı kadın böyle bir post açmış kimse öyle post açmak istemez yok bilmem esi iyi para alıyor inşaat ustası maaşı fazla yok sigara içer yok İstanbul'da çalışır maasi iyi yok buna verir şuna verir yok niye hamile kaldın diyosunuz  kalbiniz ne kadar da kötü ya.. insanların belki de borcu var yetişmiyor bazen birçok şeyden kıstırıyor insan kendimi bile örnek versem eşim 35 bin maaş alıyor ayda 28 bin kredi ödüyorum geri kalanla geçinmeye çalışıyoruz üç tane de ufak çocuğum var eşim bazen işten çıkınca başka yere yevmiye gidiyor çocuklar biseyden mahrum kalmasın diye herkesin hayatı iyi olmayabiliyor lütfen insanları öyle yargılamayın bide hamile birini.. rabbim post sahibinin de herkesin de gönlüne göre versin inşallah...

(167 puan) tarafından

Teşekürler 💗 Allah razı olsun bir çok yorum beni çok üzdü cvp veremdm Allah bizi görüyor biliyor bizimde üç yıldır hiç borcumuz bitmedi tam biti derken buzdolabı çamaşır makinesi televizyon evimizi çatı yaptık on beş tam altn borcumuz var eşim dört aydr çalışıyor doğuma beş gün kala gelickj çünkü yetişmiyor benle kızım tekiz yememiz içmemiz ne olur ama işte borç olunca yetemiyor rabbim huzur versn sağlık versn kadın kadının düşmanı olmuş birbirine kenetlenmesi gerekirken 

(348 puan) tarafından
+1

Rabbim darda olan herkese yardımcı olsun bu devirde gerçekten de çok zor üzme kendini boşver herşey yerine gelir zorluğun ardında mutlaka ferahlık verir rabbim herşeyin zamanı var sadece bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah 

(167 puan) tarafından
+1

Amin inşallah Allah razı olsun 💗 

+1 oy
(11,041 puan) tarafından

Yılda 1 kere kuzu kestirdiğimiz için kırmızı et evde eksik olmaz tavuk ayda 3 4 kere alınır balık 2 ayda bi alırız... 

+1 oy
(4,820 puan) tarafından

Ete para vermiyorum abim ve ablamlar ortaklaşa yilda 2 tane ****** keserler ortaklaşa bölünür annem kendi hakkını benimle bölüşür ablamlar biri koftemi yapar biri kiymami yapar paketler yollar hiç uğraşmam buzluğa girecek şekilde ayarlarlar 

Tavuk etinide binde bir alırım annem her sene kesilmelik tavuk yapar keser temizler yollar yılı öyle atlattırim ama eşimde bende etçi değiliz o yüzden pek yenmez modacıt olunca et yaparım çoğunlukla sebzeciyiz yeşillik çok severiz 

+1 oy
(1,032 puan) tarafından

Nerde yaşıyorsunuz 

(167 puan) tarafından

Ağrı'da canm 

0 oy
(8,987 puan) tarafından

Tavuk haftada 2 kere yiyoz 6 ay önce mi ne yedm kırımızı et de kırmızı eti sevmem köfte kıyma olursa öylr seviyom bu sene kuban kesersek Allah nasıp ederse 3 kisi ortak gircez teyzem annem ve ben  

0 oy
(206 puan) tarafından

Tavuk nerdeyse her gün, her gün değilse 2 günde bir mutlaka yeriz tilkiyi geçtik artık 

Et de canımız ne zaman isterse ya yemeğe gideriz ya da alır evde yapar yeriz çok şükür her halimize 

0 oy
(1,023 puan) tarafından

Bizde öyle evimizr kurbandan kurbana et girer onun haricinde çalıştığım yerde etli yemekler oluyo. O şekilde 

0 oy
(493 puan) tarafından

Canım sen kaç haftalık hamilesin doğumuna ne kadar var kız bebek kıyafetim var ama sana yetiştirebilir miyim bilmiyorum

(167 puan) tarafından

35 haftalığm en son kızım tersti sezeryan olabilirim bir hafta sonra doktora gidcm bli olucak burdan iki kişi bana kız bebek kıyafeti göndermişti büyük kızım için gecem aylarda da bir abla burdan yenidoğan göndermisti doğum çantama koydm gönderirsen çok sevinirim ama elimden geldiğince biraz para vereceğim lif yapip satiyorm sıfırlar çok pahalı hem çok kıyafet almış olurm oylece

0 oy
(2,109 puan) tarafından

Tavuk alırız da kırmızı et borçlardan alamıyoruz hep 2 ayda bir bazen 3 de bulur öyle ama annem sağolsun yapıp hep gönderir çoğunlukla 

0 oy
tarafından

Yazın pek yemeyiz sebze ağırlıklı kışın da dogu mutfagı oldugu için her şeye et girmek zorunda bizim yemeklerde 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 787 göst.
3 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
3 cevap 75 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zeyneparslan (957 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 446 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sunaa.022 (232 puan) tarafından soruldu

413,250 soru

12,442,152 cevap

46,030 kullanıcı

Kategoriler