……………………….
Maşallahh paşaya
Ayy Mervoş ilk defa görüyorum oğlanı böyle 😂 görmemişin oğlu namaza oturmuş misali oldu hah ama çok hoşuma gitti ❤️
Demekki o bilinç oluşmuş onda ne guzel insallah hep dinine bagli bi birey olur ♥️ilerde de
Amin canım sağol ❤️
MaşaAllah canım çok tatlı ilerde namaz kılanlardan olur inşaAllah 🤲❤❤
Amin canım amin annesi de geç başladı ama güç olmadı oğlana da aşılanmış :))) ❤️
Oyyy maşaAllah idilcim Rabbim daim etsin çok sevindim ❤❤😊
Sağol bebeğim amin ❤️
Rnejsidmrifodo
Hayy maşaAllâh lâ havle vela kuvvete illâ billâh Süleymanlılar gibi de amin yapıyor galiba 🤲 bitanem bilgilendirme babında yazıyorum cami kabe vs resimli seccadelerde namaz kılmamayı tercih et 🌹 neden diye sorarsan islâmın mukaddes saydığı şeylere hürmet göstermek için yere serilmesi ve üzerine basılması hoş olmaz maalesef ibb her yerde cami figurünü yerlere koymuş ister istemez çoğu insan basıp geçiyor dikkat et sen onu da aşıla yavruna🦋
Bu seccade anneannemin annesinden kalma :) ben bilmiyordum ama dikkat ederim şu anlık bu var ama 🥲
ana yorum yazdım yok oldu
belli zaten eski seccadelerden tabi seccade modası da var. Direk halı üzerinde de kılabilirsin fakat seccadenin de bir ruhu var tek oluşundan dolayı bağlanmışsındır da şimdi o yüzden bir şey diyemeyeceğim ❤️
Ne yorumu yazdın da yok oldu kız
yok olanı yine yazdım yav
Maşallah ulaşa 😄😍 bende kılıyorum benim kızlardan tık yok daha 🤣
Daha olur kız dur bakalım 😂❤️
Benim oğlum annennesiyle babaannesi sayesinde oturarak namaz kılıyo aynı yaşlılar gibi düzeltemiyoruz da Allahım Yarabbim😁😁
Haha düzelir kız 😂 çocuk kılıyor işte 😂
Allahim MasaAllah SubhanAllah bu ne guzel bi mutluluk idil Rabbim evladini ilerde buyuyunce ne olursa olsun once imanli bi kul etsin anasina babasina vatanina milletine hayirli evlat Efendimize layik ummet olmayi nasip etsin vicdanli merhametli durust olsun InsaAllah 🥲🥰🥰🥰
Amin bebeğim amin çok sağol ❤️❤️❤️
Maşallah paşaya 🧿
Bende naz kılarken oğlum diğer seccadeyi getirip oturup benim gibi yapıyor ☺️ ne görüyorsa yapiyorlar
Aynen öyle çocuk ne görürse onu kapar ❤️❤️❤️
MaşâAllah.. Rabbim hafızlardan eylesin..
Sağol canım ❤️
Maşallah tebarakallah ❤️ benim kızımda böyle yapıyor beni görüyor namaz kılarken bazen ya yanıma dikilir ya da ansızın kendi kendine namaz hareketlerini yapar dua eder ağzını kıpırdatır amin der ve hakikaten insan nasıl seveceğini bilemiyor o vakit 🥰
Geçenlerde ezan okunurken anne ezan,namaz kılcaz dedi. Ah öyle mutlu oldum ki. Rabbim ömürlerini namazlı eylesin 🤲🏽❤️
Amaaan dillerini yediklerim maşallah çocuklarımıza ❤️
Maşallah Allah nazarlardan saklasın ❤️
Amin canım çok sağol ❤️
Hay maşallah paşaya ❤️ bide ters olmuş seccadesi yerim ben onu
Beni karşısına oturttu kendisi de öyle oturmuştu :) ben foto çekeyim diye kalktım :) teşekkür ederiz ❤️
Kızım olsaydı ulaşı istemeye gelirdik sjsjsjjs maşallah sübhanallah
Hahhhaha 😂 belki senin kızın olur biz istemeye geliriz ❤️😂😂😂
Ben de senin gibi son diyorum bu çocuğa 😂😂
Hadi bakalım 😂
masaAllah Rabbim bağışlasın sana
Amin canım hepimizin evladını inşallah çok sağol ❤️
Amann maşallah minik Paşa'ya Rabbim dualarını kabul etsin inşallah :) :)
Amin amin ☺️☺️❤️❤️❤️❤️
Oyyy maşallah sübhanallah rabbim ulaşı Salih evlatlardan eylesin inşallah 🥰 🩷 💜 ❄️ 🩷
Maşaallah çocuklar hep gördüklerini yaparlar ne güzel örnek olmuşsun
Teşekkür ederiz canım ❤️
Maşallah sübhanallah 🤲🏻 Rabbim namazı daim olanlardan eylesin tüm çocuklarımızı 🤲🏻
Amin canım amin 🤲🏻❤️
Benim kızım da namaz hareketlerini ezberlemiş. Beraber kılıyoruz her hareketinde allaaa Ekber diyor😅😅
e Allah kabul etsin o zaman 🤗
MaşAllah kuzuma ❤️
1,491,458 soru
24,371,682 cevap
348,055 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın