Kızlar hangi burç sunuz benim ki boğa 😁
Bende boğaymmm
Aslan 🦁🦁
Boşuna demiyorum aslan parçası
Tabi koçum benim
Akrep 🦂 🦂 🦂 🦂 🦂 🦂
Akrep 🦂 🦂 🦂 🦂 🦂 🦂 yükselen imde Akrep
Başak. 😎
Benim burcum aslan. Bir boğa kızı yetistiroyorum çok.zor bi cocuk büyüyünce nasıl oluyor kendini anlatır mısın biraz 😄
Nazlı olur sinir li kıskanç her istediğine evet demelisi biz hala babamın gözün de l bebek gibiyim canım
Anam anam kızım tam da öyle hayir diyince kusuyor bide.
Peki ikili ilişkilerde, toplum içinde ve kişisel olarak nasıl canım büyük bir birey olduğunda yani
Terazi⚖️ ❤️akrep 🦂
🐟 🎏 🐟 🎏 🐟 🎏 🐟 🐟 🎏 🎏 balı balık🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Terazi 💅🩷
Başak 🌾
Aşkım benim inan benim içinde ikiniz bambaşkasınız hani arkadaşında kendini görürsün ya sizde kendimi görüyorum.O yüzden sizi başka seviyorum ❤❤
Yhaaa şuraya galbimi bıraktım duygularımız karşılıklı ❤️
Aglicam ha az kaldi 🥺🥺❤️🩹❤️🩹
Canlarııımmmmmmmmm 🤍🤍
😘😍😘😘😘😘😘😘😘
Ben Akrep kızım Boğa :)
İnşallah inşallah sende hep iyi ol ❤️
Burada bi aşk pitirciklari mi olmusss
Gel senide ptircikliyalim 😂
Hemennn🥲🤗🤗🤗
Birazcık öyle oldu :))
İkizlerrrr 💃
En iyi anlaştığım 3 burçtan biri 😊🩶
Hiç anlamam burçtan varya bende sıfır . Merakım yok hiç dur bakım ben kimlerle anlasiyomusjm ahah merak ettim
Bak kız bak.Severim ben burçları :)
Terazi Kova kocmus . Sayende ogrendim ahaha
Ben istersem herkezle anlasirim yeterki canimm istesin 😎
Basak boğa ile anlaşır diyo ama benle kiz kardeşim hiç anlaşamıyoruz nasil olacak o iş sjss
Hiç burç şeyine inanmiyorum valla ben . Sizinki fazla sevgiden anlasamama durumu ahaha.
Bizimki kıskançlık olabilir malum 2 kix olunca sjsjs bende bi inanırım bi inanmam sjsjsj
Askm siz kaç kardessiniz . Benim de benden küçük kiz kardesim var eskiden hiç anlasamiyoduk şimdi arkadaş gibiyiz hiç kavgamız vs yok . Çok güzel bişey insanın kız kardeşi olmasi
Aşkım biz 4 kardeşiz bi abim var sonra kix kardeş son besigimiz erkek onla git gide hiç anlaşamıyorum sjsjsj aslında büyüdükçe bizde rayimiza oturduk bi muhabbet edemeyen biz git gide baya koyu bi sohbet etmeye başladık küçükken annem birsey alsa ortalığı 56 yapardı bana kızım deseler gene 56 yapardı öyle öyle kavgamız çok oldu sjsj ama gerçekten kiz kardeş candır
Bizdede sonuncu kız aynılarını yaşadım valla 😂😂 aşırı kiskancti benim kardeşim de . Kız beni dovuyodu o kadarcik haliyle bir gör aklıma geldi şimdi 😂😂
Ahahhahaha hele bi buyusynler o zmn gorecez onları dimii sjsjjs
Kız benim sacimxan tutuyodu gülmekten bunu tutamiyodumda 😂 buda iyice cosuyodu skajsksshs
Kaç yaşında askm kardeşin benimki 19 oldu valla 🥺zaman nasi geciyo ya
12 13tu galiba sanırsam sjsjsj kiz kardeşim 16 yaşında
Ahahhahahaha ayyy aynisi yaşadık sjsjjsaj
Rekor bizde o zaman 6 kardeşiz :))
Hayy maşallahh🤗
Maşallah bize :D
Bizde 5 kardeşiz ya 1 eksik 😂😂
1 çocukla kaybettiniz :))
Kaç numarasınız kızlar?
2.yim :D
Bende 2.yimm sen kaçsın asko
Ben 4. yüm :)
Yorumlara bakdım koç olan kimse yokmuş 😅😅 Koç bende 😌
Aman hiç Koç yokmuş diye posttan çıkıyordum ki senin yorumu gördüm. Sarılalım 😂
Sarılalımmm😅
Bu yoruma kadar koç aradım. Canım koçlar 🌸
iki saat koç arıyordum 🤣
HHahhahaa ben hepinizin yerine yazdım :))
Koç burcuyummm her özelliğini de taşıyorum koçlar selam olsun :D
Aleyküm selammmm♥️😁
Aslan 🦁 Burcuyum 🙂🥰
Balık ben nefret ediyorum burnumdan o da yetmezmiş gibi çocuklarımda su grubundan
Yayım ben ♐️
İkizleeerr🤸🏻♀️🫡
Benim ikizler😊😊
412,981 soru
12,433,946 cevap
45,756 kullanıcı