+3 oy
783 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Kızlar  bu satırları ağlayarak çok üzülerek yazıyorum utanarak 

Benim dudağım da kayma var 

Kayınvalidem kız.kardeslerim dalga geçtiler özellikle kız kardeşlerim böyle kayma yapıyorlar beni taklit ediyorlar hakkımı helal etmiyorum ben istemsiz olduğunu defalarca söyleye çalıştım ama dinlemediler kuccuken.bu bende travma kaldı sanki şimdi evlendim birgün kız kardeşlerim geldi ve yine aynısını yaptılar eşim

Üzüldüğümü fark etti yüzüne bakamadım ve bana şunu söyledi ben senin dış görünüşüne bakmadım kalbine baktım dedi ve o an bı garip.olfum.nr sevine bildim ne başka tepki sonra elimden tuttu ve şunu söyledi onların dudağı kaysaydi keşke kaymiyo ama kalpleri kötü eşime sunu söyledim tedavi olmak istiyorum gerekirse amaliyat ama eşim hayır dedi biseyin yokken kendine bunu yapamazsın rabbim seni böyle yaratmış ben sorun etmiyorum kimse sorun edemez dedi bilmiyorum neden anlattım bunu ama öyle işte içim.bu konuda çok dolu 

24 Cevaplar

0 oy
önce (3,236 puan) tarafından

kardeşlerinin saçlarından tut duvara sürt kıvılcım çıkart, hepsiyle iletişimini kes 

önce (1 puan) tarafından

Kesmedim ama Allah'a havale ediyorum canım 

önce (3,236 puan) tarafından

Sen iletişimi kesmesen seni daha çok üzerler

önce (1 puan) tarafından

Medafeliyim.canim yılda bir merhaba merhaba 

-Reklam-
0 oy
önce (1 puan) tarafından

Şifremi unuttum zor girdim toplu cevap olsun okudum giremedim geri yeniyim. Burda hepinize çok ama. Çok teşekkür ederim emeğinize sağlık hakkınızı helal edin emek verip yazmissiniz 

0 oy
önce (2 puan) tarafından

Canim benim Rabbim hepimizi kusursuz yaratmis sen çok güzelsin sakın eteafindakilere aldırma sen cok guzelsin o seninle dalga gecenler kınadiklarini yasamadan ölmezler daha onlarin yolu uzun  Rabbimin yarattigi ile dalga gecmek gülmek bizim haddimize degil cünkü 5 dk sonra ne olacagimizi bilmiyoruz Sen Rabbime havale et ha seninle dalga gectiklerindede deki ben sizi Rabbime bıraktim o sizin icin en iyi olanı bilir de . Ben bir evlilik yaptim olmadi ayrildik baba evine geldim bir akraba şey demisti benim kızım olsa öldürürüm eve almam diye  kızıda dalga geciyordu böyle o zmanlar 20 yasindaym  cahilim o kadar zoruma gitmistiki hiç unutmuyor haziran ayiydi bahceye gittim agladim dedim Yarabbi beddua etmiyorm ama ben bu sekilde geldim onun kızı bir cocuklq gelsin benim aglamamla Rabbim bir yagmur yagdirdi o göz yaşlarim yagmurla gitti  ve cok sürmedi kızı.evlendi bir cocukla baba evine döndü dmem o ki Rabbimin adaleti hic bir zaman şaşmaz 

0 oy
önce (561 puan) tarafından

Eşin çok güzel bir şey demiş. Keşke onların ağzı kaysaydı ama onların kalbi kötü. Senin bu insanla yasayacak çok güzel günlerin var bacım ben burdan hissededıyorun. Boşver kardeşlerini böyle ahmaklara kapını açma bile 

İlgili bir soru bulunamadı

413,163 soru

12,439,216 cevap

45,918 kullanıcı

Kategoriler

...