+1 oy
638 göst.
önce Diğer kategorisinde (347 puan) tarafından

Sohbet amaclidir

23 Cevaplar

0 oy
önce (935 puan) tarafından

Yetersiz hissetme... malesef annem sağolsun 4 kardeşin hepsi bu konu yüzünden baya bir psikoterapi parası ödedik 😂

-Reklam-
0 oy
önce tarafından

Annem kanserdi amaliyat olduktan sonra bogazına yemek için boru yerleştirmişler sıvı beslenme için oda bogazını yırtmıştı ve hep öksürüyordu çok şiddetli ve kafasındaki amaliyat yeri hep açılıp içinden sular akıyordu bende kulaklarımı tutup kaçardım o günden beri öksürük sesi beni çok rahatsız eder çocugumun genzine bişey kaçsa çok panik olurum öksürürken ölecek sanarım bir kere de kafama kedi atlamıştı karanlıkta tırnakları saçlarıma takılmıştı şok geçirmiştim o gün bu gündür karanlıkta uyuyamam karanlıkta hiç duramam bir kere de babam evdeki ayakabıları aşagı atmıştım ellerini kesiyim mi diye bilegime bıçak dayamıştı o günden beri birinin elinde bıçak varsa yaklaşmam hele bana dogru gelirse yere yatıp aglarım kuran kursundayken meyve bıçagını eline alıp beni korkuturşardı hep 😔

0 oy
önce (1,041 puan) tarafından

Biz küçükken babam çok sınırlıydi fazla ses yaptığımızda büyük bıçaklarla kovalardi kapıların arkasına saklanirdik son gücümle açmasın diye iterdim bağırdı aniden üstümüze gelirdi evlendim birgün onlardaydim birden kardeşime küçükken bize yaptığı gibi bağırdı bişey oldu sandım o gün bu gündür panik atak hastalığına yakalandım 2 yıl boyunca hastanelerde geçti her günüm çocuğuma bile bakamadım şuands asla büyük bıçak kullanamam bana niye tavuğu meyve bıçağıyla dogruyorsun diye sorarlar hep :) 

önce (1,041 puan) tarafından

Bıçağı kapıya sapladı bir keresinde ablamı teğet geçti beni korumaya çalışırken şuan düşündüm de insan neden çocuklarına bunu yapar🥲

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 175 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Memuranneee (3,972 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
0 oy
9 cevap 296 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,089 puan) tarafından soruldu
+7 oy
30 cevap 1,107 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Esmaa25 (447 puan) tarafından soruldu