Öyle bişey yapar mısınız ben kestirirdim sanırım emin olmamakla birlikte 😁
Ben o kadar sabırlı değilim, saçlarımı hiç kesmeden durduğum iki sene bile yoktur, genelde bir ila bir buçuk yılda bi bana geliyolar, saçlarımı kesip rahatlıyorum 😂
Bi tek ben depresyondayken sacimi kestigimi saniyordum shsh.esim sacimi uzun seviyor.dogdugumdan veri uzatmadim tabi benim sacim hizli uzuyor son uc yila kisaydi kare deyirler bizde.uc yildir kesmiyorum .sonun defe nisanliyken kesmistim ailelerimiz cok kotu kavga etmisti bizde ayrilmisdik bide videoya cekmisim o sinirle ahajsn
O an eşime karşı ne hissettiğime bağlı ben duygularımı hep uç noktada yaşarım küçük sebeplerden yaptığım çok delilikler vardır bazen eşim beni kızdırır bende olayı büyütürüm öyle bir noktada olursa onun isteğinin tersini yaparım yani kes dese kesmem kesme dese kesrim ve bu huyumu hiç sevmiyorum😅
1 bucuk sene once belimi gecen ipek gibi kizil saclarimi tuttum ensemde kesti o kadar kisa oldu ki toka tutmuyodu ustten toplayim bilmem kac tane tel toka tskiuodum yinede cikiyodu oyle kisa hersey ustume geliyodu herseye karsi tek basima savasiyodum resmen hala o kadar uzatamadim cok pismanim ben esimi cok seviyorum ama su saatten sonra esim degil feriştahi grlse saclarima dokunmam
Vala adaş ben uzun seviyorum eşimde seviyorum diyo keselim diyom kararsızım ama öyle diyorum kıyamıyorum Bi yana uzadı en son kendi kesti ucundan alalım diyom zor olursa herhalde kısa bırakırım bebekten :)))
Bu tamamen kendime yakıştırıp yakıştırmamamla alakalı tabiki eşin fikri önemli onun sevmediği şeyleri yapmayı da çok tercih etmem ama uzun saçı o istiyor diye kısaltmam benim kendimi beğenmem onun beni beğenmesinden daha önemli
Benimki uzun saç hastası kestirmeme müsade etmiyor herhalde boyum kadar olacak 😂
Eşim için hiçbir şey yapmam. Kendim için yaparım sadece
Nıye kestireyim hastalık vs yoksa dış görünüşüm beni ilgilendiriyor bana ait o saçlar içimden gelir istersem kestrrim başkası istediği için değil
413,167 soru
12,439,523 cevap
45,930 kullanıcı