+7 oy
798 göst.
önce Diğer kategorisinde (429 puan) tarafından

Ay ben cok begendim kizlar Rabbime sukurler olsun artik kisinda icim rahat edecek kadar montum oldu bilen bilir yazin ferace giymeye baslamistim kislik montum eski de olsa yipranmamisti ama kisaydi yeni yeni kilik kiyafetime dikkat etmeye basladigim icin dolsbimds psntolon ve tunik gibi kisa boylarla dolutdu uzun boydan bi kac elbisem vardi sadece icim hic rahat degildi pantolonla çıktığım için durumumuz da cok iyi degil ama elhamdülillah ac acikta degiliz alsam alamiyodum almasam alamiyodum ucuzuna baktim kotuydu derkrn esimden Allah razı olsun canim sagolsun al bunu dedi bugunde siparis geldi msnkrn ablamin diziyle bilegi arasindaydi tam ara boy mu diyolsr neyse ondandi bende de boy yok malum bilegimin 5 parmak kadar yukaridina denk geldi zaten orasina da bot denk gelir olsun beni idare eder omrum yetinceye kadar giyerim bunu insaAllah bedeni bol baya ustteki resmi modeli gostermek icin alttaki bedeni gostermek icin cektim sizce nasil kizlar 

image

Buda manken abladaki duruşu bende oyle olmadi ama artik oldugu kadar 

24 Cevaplar

+2 oy
önce (696 puan) tarafından

Hayırlı olsun canm yakışmış:)

önce (429 puan) tarafından

Teşekkürler csnimmm🤗

-Reklam-
+2 oy
önce (1,583 puan) tarafından

Yemin ederim üstünde aşırı güzel durmuş direk link isteyecektim buldum ama boyum 1.86 olduğu için bana kısa gelir çok :((( hayallerim suya düştü şu an ilk kez duruşunu bu kadar begendigim bi mont görmüştüm ki mankenin üzerinde gördüğümde tıklamamistim bile sen çok guzel tasimissin 

Ayyyy gercekten mi yaaa ben bu kadar begenerek almamistim aslinda herkes cok guzel yorum yapmislar cok teşekkür ederim valla benim boyum 155 manken 165 bu sana diz altina falan gelir sen cok uzunmussun 

önce (1,583 puan) tarafından

Gerçekten ben cok post actim hatta mankenin ustundekine benzer resimler de atmistim örnek olarak ama hala almadim gecen seneki montlarimla idare ediyorum 4 aydir mont seçemedim resmini görünce aha tamam bunu aliyorum dedim hoppp bi baktım ki ölcü bana kısa :( güle güle saglikla giy canim benim 

Ah ya tuh keske olsaydi sana da nasip ya yapcak bisey yok bulursun illaki bu tarz modeller kisa oluyo ama 

+1 oy
önce (3,941 puan) tarafından

Çok güzel bence sana daha çok yakışmış 

Dahs guzeli senin olsun canim 🤗

+1 oy
önce (1,096 puan) tarafından

Benim çok hoşuma gitti sende daha güzel durmuş manken abladan☺☺☺

Yaaa gercekten mi Allah olsun ❤️

+1 oy
önce (7,900 puan) tarafından

Cok guzel durmus mervisss gule güle giy ,❣️

Aaa bak geldi❣️🙃

Cok gipta ediyorum sana neriman keske bende o duzeni bi yakalasam 

önce (4,313 puan) tarafından

Arkamdan konuşma diye geldim @şekerkız

Maşallah diyin kız son zamanlarda bi düzenli bi düzensiz zaten ya hep bişeyler çıkıyor. Başım ağrıyor alıştığımdan sabahta uyuyamıyorum bebeden. Ama sabah erken başlamak en güzel hem de sağlıklı gece uykusu yavaş yavaş düzeltin bebeler okula başlarken lazım olacak ahsha

Maşallah maşallah nazar degmesin inşallah ❣️

MasaAllah Sübhânellah gulum aman nazar degmesin benim imkansiz o is malesef esim ful gece calisiyo bi gun is bi gun izin izinli gunu aksama kadar yatiyo cocuk 9 da yatiyo 10u buluyo uyumasi e cay corba istiyo napiyim mecbur onunla oturuyorum calisirken yatsam ertesi gun bozuluyor sana nazar degmesin 

+1 oy
önce (5,612 puan) tarafından

Iyi gunlerde kullan canım

Allah razı olsun canim daha iyisi senin olsun 

+1 oy
önce (122 puan) tarafından

Çok güzel canim çok beğendim

Daha guzelleri senin olsun canim 

+1 oy
önce (7,408 puan) tarafından

Güle güle kullan canım 🌸

Allah razı olsun 🤗

+1 oy
önce (52 puan) tarafından

Manken abla ne kelime sende çok çok daha güzel durmuş güle güle kullan 🤍🙂

Yaaa oyle mi Allah razı olsun cok teşekkür ederim daha iyileri senin olsun insaAllah 

önce (52 puan) tarafından

Sağ ol canım 

+1 oy
önce (2,832 puan) tarafından

Güzel günlerde giy canım benim hayırlı olsun çok güzel olmuş 😘

Allah razı olsun canim benim tesetture uymus dimi 🥰

Evet ya maşallah çok hoş durmuş 😍

Daha iyileri daha guzelleri sana nasip olsun insaAllah bundan sonra carsaf giyerim insaAllah bi daha mont almam 🥰

İnşallah canım bana da böyle adım atmak nasip olsun🤲🏻

Bende kendim atmadim adimi cok istiyodum kaynim yazlik olani almis gelmis yenge yaparsin sen dedi Allah bin kez razi olsun ondan sonra yavas yavas artirdim ben cok sukur Rabbime 

Ne güzel canım maşallah 

+1 oy

MaşaAllah subhanAllah çok yakışmış sağlıcakla giy canım benim🩷 kesinlikle kemerini takma öyle daha güzel ve tesettürümüze daha uygun❤️❤️

Yok takmicam gülüm zaten modeli belli plsun diye taktim zaten bagimsiz kemer yeri bile yok onunla mi ugrascam hemde bol bol oh Rabbim razi olsun insaAllah boydan az kisa oldu ama olsun ya uygun dimi tesetture aonucta icine de bisey giyecem botum olur 

İçine pantolon gibi bişey giyersin canım bacağın belli olmaz yeter

Montumu ciksrmayacaksam giyerim cikarcaksam elbise giyerim az toplarim ustten kase zaten sarar bisey olmaz benim icin onemli olan Rabbim rizasi 🤲

+1 oy
önce (3,619 puan) tarafından

Ne çıtı pıtısın maşallah canım çok yakışmış güle güle giy montunu☺️

Boyum 155 kilom 45 ondan cocugun boyu 99 cm hesapla 😂 Allah razı olsun daha guzelleri sana da nasip olsun insaAllah ❤️

+1 oy
önce (732 puan) tarafından

Mankendekinden çok daha hoş durmuş canım☺️❤️ güzel günlerde giy inşallah ❤️

herKes oyle diyo ay simariyorum Allah razı olsun  cicegim untandim 🤗

önce (732 puan) tarafından

☺️❤️❤️🧿🧿

+1 oy
önce (188 puan) tarafından

Allâhımmm bu ne şirinlik yâ hû🌹🌹🌹 yavrunla sana kocaman sarılıyorum 🦋 maşaAllâh lâ havle vela kuvvete illâ billâh❤️ve iyyekadüllezine keferu lemma semiuz zikra ve yegulune innehu le mecnun ve ma hüve illa zikrul lil alemin.🤲  gözlerim nûrlandı❤️ bayıldım tesettürün ahsenül âlâ olmuş elhamdülillâh💫

Ah canim canim canimmmmm Allah razı olsun cok teşekkür ederim cok sagol ne desem bilemedim bende seni kocaman opuyorum Rabbim cennete bizi birbirimize kavustursun İnsaAllah 

önce (188 puan) tarafından

amiiiin🤲❤️🤲

0 oy
önce (13,485 puan) tarafından

Sende daha güzel durmuş canım benim güle güle giy sağlıkla

Ay herkes oyle diyo abla utandim gercekten mi ya 🥰

önce (13,485 puan) tarafından

Gerçekten sana daha çok yakışmış balım ❤️

+1

Cok sagol Ablammmm 

0 oy
önce (52,225 puan) tarafından

gule gule giy cok guzel olmus üstüne inşallah kalindir sicak tutar ince gibi duruyo 

yanindaki minnosta çok tatli cikmis masallah

Yok canim kalin kase ici astarsiz ama usutmez dusuncen icin teşekkür ederim Allah razı olsun 🤗

0 oy
önce (201 puan) tarafından

Aşkım sen ne güzelmişsin öyleeee ❤️

Guzellik Allah vergisi yavrum bi eline bak bakalim yaratabilir miyiz Rabbim tabiki de cok guzel yaratmis bizleri heleki insani helki kadini elhamdülillah 🥰 Rabbim huy guzelligi takva guzelligi nasip etsin insaAllah 

önce (201 puan) tarafından

Amin canım amin ❤️

0 oy
önce (10,794 puan) tarafından

Güle güle kullan cnm

Teşekkürler bitanem 

0 oy
önce (1,259 puan) tarafından

Montun kesimi ve duruşu çok güzel. Güle güle kullanın. 

+1

Allah razı olsun canim daha guzeli sizlere naisp olsub 

0 oy
önce (6,150 puan) tarafından

Maşallah çok yakışmış kardeşim ❤️ ☺️ 💜 ❄️ 🩷 

Allah razı olsun daha iyileri senin olsun gulum 

önce (6,150 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim benim ☺️💜❄️🩷

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 846 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 919 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde aymira korkmaz (269 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 344 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu

413,164 soru

12,439,369 cevap

45,925 kullanıcı

Kategoriler

...