Kizlar ben kızımın ismini arya koydum ama hiç kimse beğenmedi eşimle severek koymuştuk anlamıda asil ve soylu demek çok hoşuma gitti ama ismini soran herkes qy bu nasil isim demeye başladı bizide soğuttular sizcede çokmu kotu
Çok güzel bir isim benimde kızımın adı arya
Güzeldir veya kötüdür. Zevk meselesi de dalga geçmek filan ne saçmalık öyle. O zaöan herkes birbirinin isimleriyle dalga geçsin
Sen beğeniyorsansa kime ne söz düşer?
Benim oğlum isimsiz kalmıştı zor bela sonda Bora ismini koyduk çevrede sevmeyenlerde oldu ama onlar Boranı bu hayatta kaç defa görücekler ki?
Benim oğlumun adı Selim düz selim yani ona bile niye eski isim yok yavuz sultan selim yok niye sadece selim yavuz da koysaydınız ay sana ne yaaaa diyesi geliyor insanın da ben biz böyle uygun gördük diyip geçiyorum çok saçmalayan olursa sen bi tane daha doğur ona istediğin ismi koy diyorum
nerede yasiyorsunuz
Arya güzel isim, takılacak birşey yok canım kimseyi takma bence
Hiçte umursamayin bende kızıma behra Avşin koydum kimisi ay çok değişik unutuyoruz falan diyor çokta tın yani
Hiç takma kafana zamanla senden çok kullanırlar o ismi merak etme benim cocugada demişlerdi Miraç kız ismi neden koydun diye videolar atiyorlardi bana bak kızin adı Miraç die bı ara banada öyle oldu keşke koymasamiydim die dusundum ama şuan benden çok kullanıyorlar çocuğumun iki ismi var Muhammed mirac biz Muhammed kullanıyoruz ama ilk doğduğunda Miraç ismi ile alay edenler bizden çok miracı kullanıyorlar hiç takma kafana
Millet hala ayşe fatma ahmet mehmet den cikamiyor cunku.
Bı abla var mahalle den ama Zazalar kızının adı arya ama bzde Kürtçe mesela ellerim dondu o dondu kelimesi arya dye geçiyor ama çok güzel bir isim beğeniyorum ben
1,502,584 soru
24,533,954 cevap
360,102 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın