+5 oy
1,070 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,062 puan) tarafından

Evet kızlar bu akşamın en zor sorusu benden;

Birgün sizi doğum yaptığınız hastaneden arayıp bebekleri karıştırdıklarını baktığınız bebeğin sizin olmadığını öğrenseydiniz ne yapardınız ?

46 Cevaplar

0 oy
önce (2,347 puan) tarafından

Oğlumla yoluma devam ederdim sanırım oda beni bırakamazdi ki zaten ama öbür çocuğuda çok merak ederdim heralde

-Reklam-
0 oy
önce (2,046 puan) tarafından

Yıllarca kardeşime sen hastane de karışdin dediler hala büyüdü hala annem babam bakıyor ona...

önce (134 puan) tarafından

Oz kardeşin degil mi ?

Öz kardeşim sadece huyu hiç benzemez bize😕

önce (134 puan) tarafından

Soruyu okumadın herhalde , bu sorunun cevabı olmayınca evlatlık sandim.

Ya evlatlık muamelesi de yapsam öz ama değişse iyi olurdu çok faydasız....

0 oy
önce (457 puan) tarafından

O zamana kadar o da süt çocuğum olmuş olur kendi bebeğimi alırım onunla da irtibatı kesmem karşı aile sıkıntı çıkarmazsa

0 oy
önce (58 puan) tarafından

Eşim doguma girdi. Sonrada çocuğu gölgesi gibi takip etmis. :D öyle bir ihtimal yok tabiki de şimdiki oğlumdan ayrılmak istemezdim sanırım. Verirlerse diğerini de alırdım ama :)

0 oy
önce (1,702 puan) tarafından

Kızımdan vazgeçemezdim sanırım karşı taraf da aynı duyguları yaşardı ama bir hafta öz evladım diğer hafta büyüttüğüm evladım bende kalırdı öyle anlaşabilirdim en kötü çünkü kızımdan asla kopamam ben 

0 oy
önce (3,182 puan) tarafından

Ay ben bundan hep çok korkmusumdur doğuma girerkende de eşimi hep tembihledim aman gözünü kapıdan ayırma bebekler değişir faln diye delimisn sen diyip dalga geçiyordu snra haberlerde görmüştü sen hakliymissin korkmakta diye :)))

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 847 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bosveraldirma (299 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 239 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde deve_tabani (60 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 67 göst.
0 oy
11 cevap 394 göst.

413,291 soru