Evet kızlar bu akşamın en zor sorusu benden;
Birgün sizi doğum yaptığınız hastaneden arayıp bebekleri karıştırdıklarını baktığınız bebeğin sizin olmadığını öğrenseydiniz ne yapardınız ?
Oğlumla yoluma devam ederdim sanırım oda beni bırakamazdi ki zaten ama öbür çocuğuda çok merak ederdim heralde
Yıllarca kardeşime sen hastane de karışdin dediler hala büyüdü hala annem babam bakıyor ona...
Oz kardeşin degil mi ?
Öz kardeşim sadece huyu hiç benzemez bize😕
Soruyu okumadın herhalde , bu sorunun cevabı olmayınca evlatlık sandim.
Ya evlatlık muamelesi de yapsam öz ama değişse iyi olurdu çok faydasız....
O zamana kadar o da süt çocuğum olmuş olur kendi bebeğimi alırım onunla da irtibatı kesmem karşı aile sıkıntı çıkarmazsa
Eşim doguma girdi. Sonrada çocuğu gölgesi gibi takip etmis. :D öyle bir ihtimal yok tabiki de şimdiki oğlumdan ayrılmak istemezdim sanırım. Verirlerse diğerini de alırdım ama :)
Kızımdan vazgeçemezdim sanırım karşı taraf da aynı duyguları yaşardı ama bir hafta öz evladım diğer hafta büyüttüğüm evladım bende kalırdı öyle anlaşabilirdim en kötü çünkü kızımdan asla kopamam ben
Ay ben bundan hep çok korkmusumdur doğuma girerkende de eşimi hep tembihledim aman gözünü kapıdan ayırma bebekler değişir faln diye delimisn sen diyip dalga geçiyordu snra haberlerde görmüştü sen hakliymissin korkmakta diye :)))
413,291 soru
12,443,558 cevap
46,067 kullanıcı