Kızlar masalın parmak izini yaptircam
bu şekilde olacak ama iç kola mi yaptiriyim boyna mi yoksa el üstüne mi dovmem var karşı değilim tartışma konusu olmasın lütfen :))))
Ben bı yer biliyom amma😂
Yemek hazirlicam sen noruyon:))
Ayaklarımı uzattım hayatı sorguluyorum.d.d.d
Daha çok sorgularsin😂😂
Bohhhtur işim.d.d
Ahahahah😂
kol benceeeeeee
Bilmem biraz boyun hoşuma gitmedi digil ;)
Ben dövme sevmiyorum sen bilirsin ama yaptirmasan daha iyi olmazmı. Yani bence ne gerek var bedeni boyatmaya geride dönüşü yok. İyice düşün.
Benimki öneri nerde kaldılar derken cevap istemiyorsan soru niye soruyorsun. Açık fikirli ol. Seven kadar sevmeyende var.
Post sahibi değilim ama
Dikkat etmemişim pardon.
Sen sevmiyorsan yaptırma kadın yaptırayım mi gerek var mı dememiş nereye yaptırayım demiş.
Her konuda da fikriniz var he
İyi de geri dönüşü var ki dövme yaptırmanın.
Dirsek üstüne çok güzel olabilir bence
Aynen benim aklıma en çok o yattı
Kolumun dirseğine yapmak isterdim ben yara izi var orda kötu şekilde ama yaparsam babam beni keser bisey yaptıramam
Benimkide asla izin vermezdi koca evinde yaptırıyorum.d.d d
Koca evinde yaptıramam babam yine kızar canım
dirsek bilek arasına ama iç kısma yaptıracağım ben, kızımın ayak izini. eşim yaptırdı ben de emzirme bitsin öyle yaptıracağım.
bi de köprücük kemiğime mavi bir kuş çizdireceğim 💙 bebişimin adı mavi
Ayyyy maşallah çok güzel olur :)
Boyun guzel olur veya gogus üstü
Gogsumun yan tarafında var canım ya
Dinde sakıncası olmasaydı bileğime yapardım cok zarif geliyor bana
Bilegimde eşimin adı yazıyor canım :)
Boyun ve el üstü çok şık durmuyor. Kol içine yaptır resimdeki gibi
Orada güzel olur
El üstü ve boyun bana çok nasıl desem yapan vardır illaki ama biraz basit geliyo ucuz gibi yani iç bilek güzel olur bence
Sağ bilek içinde eşimin adı yazıyor
Sırt dövmeleri çok hoşuma gidiyo yada kol kısmının içi de olabilir. Dövmeyi çok sevip yaptıramayanlardanım 🥰
Benim 3tane var güzel ya hoşuma gidiyor günah olduğunu da biliyorum ama :)
Tercih meselesi canım. Omurgadan aşağı inen dövmeler fln çok çekici geliyor bana da bide nasıl tarif ediym göğsün yan tarafında biraz aşağıda oluyo ya böyle çok severim çocukluğumdan beri dövme hastasıyım da işte 😂
Göğüs hizamda var güzel duruyor bir gün masal tamamen yasitlarini yakalayıp ikinci sağlıklı bir çocuğum olduğunda renkli anka kuşu yaptircam küllerinden doğdum diye :)
Yaaa 🥹 inşallah canım ben senin eski posları da hatırlıyorum evlat çok başka bi şey ve çok zor senin işin daha zor Allah hem bedenen hem ruhen güç kuvvet versin en yakın zamanda yaparsın umarım o anka kuşunu 🐦🔥
♥️
İnşallah canım ya çok istiyorum masalın duzelmesini yasitlarini yakalamasini beni düzeltecek tekrar gözlerimin içini guldurecek masal da ondada gayret yok :)
Olmaz mı canım en ufak canları yansa aklımız gidiyor eminim ki hep tetiktesindir hatırladığım kadarıyla nöbetleri de oluyordu o da zor şeyler yaşıyo çocuk sonuçta çocukluğunu yapar ama gerektiğinde gösterir umarım o gayreti. çok dua edicem gülüşü güzele 🥰
Allah razı olsun kuzum ya :)
El üstünde dovme deforme oluyor surekli suyun altinda deterjan vs yeşerebiliyor kötü durabilir. Boyunda cok estetik durmayabilir bence kolda durur en iyi
@Cinarinanasi2 jajaajaaj kahkaha attim yaaa 🤣🤣🤣
Çok komik ama gerçekten. Bide en yakın arkadaşıyla aynı yerde aynı dövme beraber yaptırmışlar sildiremiyoda o yüzden.
Kız bu ne harbiden sinek bu adfagahab 😀 benimkinin boynu kolu heryeri dolu Allah'tan böyle bişey yaptırmamis çok dalga gecerdim
Kuzum benve seni kandırıyor kocan sinek bu.d.d d
Ters yapmış bence dövmeci. Kafayı çevirip baktığında tüy e benziyo ekdbskbdks
Üst kolun arkasına yapılan dövmeler çok hoşuma gidiyor .
Dirseğin üstü annem
heee tm ❤️❤️
Benimde iki gram biyoloji bilgimi sorgulattirdin
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Orası da güzel olur aslında.d.d.
Seçeneklerde yok ama, göğüs üstünde de çok hoş durur bu. Tam anlatabildim mi dediğim yeri bilmiyorum ama 😂☺️ Seçenekler içinden de iç kol tercih ederdim ben olsam. Enseye de yakışır aslında ya
Göğsümde var ya :) ense değilde galiba iç kol yaptırırım :)
O zaman evet :)
Ben sanırım boyun tercih ederim yad bilek
Bileğinin birinde eşimin adı yazıyor
Mecbur değilsen ben pek sevemedim dövmenin anlamı olmalı bir özelliği olmalı omur boyu taşımak için kalp değilde sevdiğin birinin ismi de olabilirdi
Canım parmak iziyle yapılan dövme
O zaman çok güzel
413,806 soru
12,455,992 cevap
46,480 kullanıcı