+1 oy
109 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (40 puan) tarafından

image

image

Kizlar bu ağızdan mı alınıyor? Hazneye derken vajinaya mi. Ağızdan mı alicam ben bunu yoksa vajinal fitil olarak mi? 7 haftalık hamileyim kahverengi akıntı geldi pembeye dönünce acile gittim bunu verdi

6 Cevaplar

+1 oy
önce (3 puan) tarafından

Merhaba öncelikle geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Bu hapı ben de kullandım. Yuttuğunda yan etkisi yapıyor sersemlik baş dönmesi mide bulantısı gibi. Vajinal olarak kullanırsan daha iyi olur. Gece Uyucağın zaman kullanmanı tavsiye ederim. Bir de ilaç eridiği için iç çamaşırını batırıyor peçete koyarsan daha iyi olur. Geçmiş olsun korkma çok fazla ağır kaldırma bol bol dinlen. Tekrardan geçmiş olsun

önce (40 puan) tarafından

Amin inşallah ♥️ çok teşekkür ederim vajinal olarak kullandım şimdi. Onun dışında dinlenmeye dikkat ediyorum, 3 yasindaki oğlumla ne kadar mümkün olursa... Çok çok sağolun ♥️

-Reklam-
0 oy
önce (519 puan) tarafından

Ben yutuluyor diye biliyorum da daha bilgili biri yazar insaAllah üzerinde bir bardak suyla ağzından alınır demiş ama bilemedim yine de 

Hem bir bardak suyla haziyor, hem hazneye yerleştirin diyor. İki türlü de kullanıyormuş bende skmdi öğrendim ☺️

önce (519 puan) tarafından
+1

Ben sadece yutuluyor diye biliyordum bende kullandım ama yutmustum çok geçmiş olsun 

0 oy
önce (5,285 puan) tarafından

Yuttugunda aşırı yan etki yapıyor canım bulantı sersemlik uyku hali ben fitil olarak kullandım doğuma kadar 

Bende fitil olarak kullandım şimdi ☺️

0 oy
önce (3,923 puan) tarafından

Hem vajinal hemde yutulabilir diye biliyorum 

Ben vajinaya yerlestirmistim

Bende öyle yaptım şimdi ☺️

0 oy
önce (1,103 puan) tarafından

İki türlü kullanılıyor ama mide bulantısı çok yaptı bende gece yatarken yapıyorsun zaten ben ağızdan yapmadım ona rağmen mide bulantısı ve baş dönmesi yaptı bende 

Ayy zaten normal de çok mide bulantısı cekiyorum bide bu katlarsa üstüne cekemicem. Fitil olarak kullandım bir tane şimdi. Çok teşekkür ederim ♥️ 

0 oy
önce (142 puan) tarafından

18 haftalık hamileyim 6. Haftadan beri kullanıyorum fitil olarak. Hem daha etkili hem de yan etkileri daha az oluyor denmişti. Ama doktor bana fitil olarak kullan diye uyarmıştı oral alma diye 

Bende öyle yapayım, bir tane kullandım fitil olarak bakalım. Çok teşekkür ederim 

önce (142 puan) tarafından
+1

Çok geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 121 göst.
0 oy
8 cevap 450 göst.
9 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 91 göst.
+1 oy
7 cevap 102 göst.

413,699 soru

12,453,358 cevap

46,387 kullanıcı

Kategoriler

...