+2 oy
214 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,417 puan) tarafından

https://www.instagram.com/reel/DAf56etID6O/?igsh=YXhoNjNvamxicWNn

Çok güzel yere değinmiş 😅😅

İşin esprisi tabiki, ama güzel yerden bakmış. 

4 Cevaplar

+2 oy
önce (14,423 puan) tarafından

ahahah doğru valla😂😂

önce (1,417 puan) tarafından

Küçük yaş grubunda görsel ağırlıklı kitaplar çok iyi oluyor. 

önce (14,423 puan) tarafından
+1

benim kız bayılıyor kitaplara 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,346 puan) tarafından

Haksız tek kelimesi yok 🤣🤭 

Bu tür kitapları ilk aldığımda bu tür düşünceler aklımdan geçmedi değil😅

önce (1,346 puan) tarafından
+1

Hepimiz o konuda aynı duyguları paylaşıyoruz 🤭🤭

+1 oy
önce (281 puan) tarafından

Çok doğru valla.d

Dimi, güzel açıklamış 😊

Allah'tan annemler okul kantininde çalışıyor her yıl kitap yeniliyorlar kütüphanenin ordan getiriyor annem masala.d

Aaa ne kadar iyi. Böyle verdiklerini bilmiyordum. Çocuk kitapları pahalı gerçekten. Kitaba değer tabi ama yinede. 

Bencede çok pahalı çocuk kitapları öğretmenler soyluyormus velilere gelenler istediklerini alıyormuş annemde görünce masala alıyor öyle kitaplar 

Bizde de ikinci el çok kitap var. Bu şekilde iyi oluyor. 

+1 oy
önce (3,144 puan) tarafından

Çok güzel bir konuya değinmişsin söylemesem patlarım😅

1.5 yaşındaki oğluma kalın kapaklı bebek kitapları aldım tanesi 160 190 arası değişiyordu başlarda okuyodum ona hoşuna gidiyordu gelip gelip tekrar oku derdi.

En sonunda ne mi oldu bütün sayfaları kırdı kopardı 😖 eşimde bir daha alma dedi bir daha da yeltenmedim valla🙄

Şimdi siz bana söyleyin tekrar alıyım mı almiyim mı?

Ben gelişsin diye aldım ama hepsini kopardı ikiye ayırdı kalın sayfaları.

Daha önceden de 2 çeşit kart almıştım onları da kırdı ikiye ayırdı😖

Bu çocuk şimdiden böyleyse oyuncak hiçbir şey dayanmaz buna😂 gülüyorum ediyorum ama çok sinirim bozuldu ya🥲

Ben de ilk kızıma kitap almaya başladığımda yırtıp kopartmaya çalışıyordu. Bütün kitaplarını tek tek, hem orta kısımlar, hem sayfa uçları(boydan boya), hemde dış taraftan şeffaf koli bandı ile bantladım. Ne yırtıldı, ne yıprandı. Bence en iyi çözüm bu. Birde gözetim altında verdim. Öyle kitabı eline verip tek bırakmadım.

Evet zarar veriyorlar ama kitaplar onlar için çok yararlı. Ben olsam yine alırdım. Dediğim şekilde korur, verirseniz bir sorun olmaz bence. Şuan kızım 3 yaşında ve kitaplarına çok dikkat eder. Küçük oğlum 1 yaşında, kitapları ağıza aldığı için yeni alınan kitapları  yine bantlıyorum.

önce (3,144 puan) tarafından

Bu kalın kitapları ortadan ikiye ayırıyor kırılıyor hemen,bantlama benimde aklıma geldi ama gene kırılırdı bence.

Kitap için ağlardı bakmak isterdi verirdim,normalde çekmeceye kaldiriyordum.

Kartlarını da bantladim tekrar kırdı, şimdi hepsi bir yerde sayfa sayfa😂 toplayıp çöpe atacam yenisini Alcam mecbur en azından küçük yaşta kitap alışkanlığı başlamış olur.

Sen hangi kitapları alıyorsun canım banada fikir olsun☺️

Bantlayınca evet kırılır ama yırtılmıyor. Yine daha iyi.

Kitap olarak bol görselli tercih ediyorum. Mesela fotoğrafın içinde belli nesneler saklanmış, onları buluyoruz. İsimleri yazıyor, varsa kullanım amacı yazıyor gibi. Küçük oğlum için genellikle dokunabileceği tüylü/kaygan/tırtıklı sayfalar olan kitaplar var. Sayfalarda dokunmatik tuşlar var, basınca müzik çalıyor ya da h.ayvan sesleri çalıyor, bu tür kitapları hem kızım, hem oğlum çok seviyor. 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 201 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 629 göst.
21 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Limonlu olmayan kek (4,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 147 göst.
0 oy
27 cevap 1,116 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,102 puan) tarafından soruldu

414,255 soru

12,466,920 cevap

46,934 kullanıcı

Kategoriler

...