Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_59d7601d17ea71942262a1b05325d0b7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Doğumdan Sonra Kaç Gün İçinde Ayağa Kalktınız ve İyi Hissettiniz?-Diğer
+4 oy
314 göst.
önce Diğer kategorisinde (378 puan) tarafından

Hanımlar ilk günden ayaklananlar da var kaç gün dinlenen de var siz kaç gün sonra ayağa kalktınız iyi hissettiniz 

Ve biri hastanede sizi görmeye gelse ilk günden kalkar mısınız ayıp olmasın diye bazıları göz değmesin diye kalkmıyormus

33 Cevaplar

+1 oy
önce (3,770 puan) tarafından

Asla dinlenemedjm ya. İlk gece de sabaha kadar ayakta bebege baktım. 4 derece arasında da 3. Derece yirtigim vardı çoktu 

-Reklam-
+1 oy
önce (13,525 puan) tarafından

Perşembe akşam sezaryen doğum. Pazartesi elimde puset hastane merdiveni çıkıyordum

+1 oy
önce (7,553 puan) tarafından

Ertesi gün ayaklanıp kızımı görmeye gitmiştim sonrada hiç yatamadım zaten 

+1 oy
önce (501 puan) tarafından

İlkinde erken kalktım ama yanlış yaptım dikişlerim tutmadı, ikincisinde az dikişim vardı o yüzden yine erken kalktım çok daha çabuk iyileştim ikincisinde

0 oy
önce (14,314 puan) tarafından

3 gün hastanede yattım tansiyondan. sonra da hiç oturmadım. bebeğim küvezdeydi. sezaryen olmuştum üstelik. ha kimseyi de ilgilendirmez yatmam ya da kalkmam. ama bu kadar erken de kimseyi misafir etmem

0 oy
önce (5,751 puan) tarafından

İlk gunden kalktim. Canim evladim dogdugundan beri beni ayakta dikiyo,cani sagolsun :)

Biri beni gorse kalkmazdim kimse de kusura bakmasin. Kimse de zaten gormeye gelmesin cok sacma buluyorum ben yeni dogum yapmis kadina hastane ziyaretini. Hatta en az 3-4 ay eve de kimse ziyarete gelmesin.

0 oy
önce (2,114 puan) tarafından

ilk doğumda 2.gun ayağa kalkmak zorunda kaldım nedeni uzun 

İkinci doğumda doğum zor gecsede ayağa hemn kalktım 2 saat sonra parça biraktiklari için tekrar doğum yaparcasına işkence çektim 5.gun oldu ayağa daha doğru düzgün kalkamıyorum 

0 oy
önce (144 puan) tarafından

Zorlayan bi normal doğumdan sonra dikiş işleri bitip odaya geçince takribi bir saat kadar yatıp dinlenmeden yürümeye başladım ama tamamen bacaklarımdaki o kasılmalardan kurtulmak için. İlk hafta oturup kalkmak işkence gibiydi yoksa, tamamen normal oturup kalkabilir hale gelmem bir ayı buldu

0 oy
önce (19,288 puan) tarafından

Ay kim gelirse gelsin kalkmam ama eve geçtikten bir gün sonra oğlum sarılık oldu hastaneye yatırdık iki gün sürekli süt götürüp getirdik emzirdik geldik o yüzden çok çabuk ayaklandım 

0 oy
önce (29 puan) tarafından

Sezeryandan 2 saat sonra ayağa kalktım bir daha oturmadı,3 4 gün içinde ağrı sızım kalmamıştı hiç

0 oy
önce (682 puan) tarafından

İki doğumumda ertesi gün ayaklandim şükür ama ikisinde de 10 gün nazlandim yattım öyle 

0 oy
önce (1,562 puan) tarafından

Ben ilk gün öğlen doğum yaptım akşama yürüdüm. Ertesi sabah hastaneden çıktım evde işimi yaptım şükür ki. Yani maşallah demeyen oluyor ilk 40 gün sakınmak lazım nazar hak maalesef 

0 oy
önce (4,614 puan) tarafından

Ben iki dogumumu da normal dogum yaptigim icin daha hastanede ayaklandim. Hatta ikincisinde yuruyerek gectim odama. Herkesin farkli tabi. Goz moz olayina ben inanmiyorum varsa da gozu ciksin diyorum :D

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 592 göst.
10 Haziran 2020 Diğer kategorisinde BALDANTATLIBEBEK (134 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 137 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 405 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 102 göst.
5 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,951 soru

12,459,528 cevap

46,635 kullanıcı