Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_5270470e77e268f3d208c338127e9775, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Bebeğe Ölen Birinin Adını Koymak Doğru Mu, Ne Yapmalıyım?-Aile & Aşk
+2 oy
352 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,491 puan) tarafından

Kizlae merhaba

Nasilsiniz?

Abim ben daha dunyada yokken iki yasinda hastalanip cennet kusu olmus ben daha kucuktum hatirliyorum bile annem resimlerini gosteriyordu bizde ilerde bebegimizin ismini koyucagz filan diyorduk .ablamin ilk oglu oldu koymadi.esi ayni kaderi yasarmis filan dedi.

Dun benim bebegimin cinsiyyetinin erkek olacagini ogrendik bende koymam soyleyemiyorum annem dariliyor bir kere soyledim darildi sonra yok koyucaz dedim esim bisey demiyor ama etraftakiler koyma bebege bisey olur talihsiz olur falan filan konusunca icimde dusunuyorum tedirgin oluyorum

Siz ne dusunuyorsunuz ne yapmam gerek?

Siz olsaniz ne yapardiniz ?

29 Cevaplar

0 oy
önce (3,111 puan) tarafından

Benim kaynanam da ölen bebeğinin ismini koymak istedi,onu kırmam diye düşündü ama kesinlikle koymadım.

Kayinpederim de kendi ismini koymak istedi kabul etmedik, diğer oğlunuzun çocuğu olduğunda koyarsınız ona dedim😂

-Reklam-
0 oy
önce (7,868 puan) tarafından

Annelerin böyle şeylere darilmasi bana çok garip geliyor .  Bir kere koyup ömür boyu pişman olacağına koyma daha iyi illa ki gönlünü alırsın . Ama şöyle de bir şey var herkesin ömrü kendine kimse kimsenin nefes sayısını belirleyemez buna iman etmek insanı imandan eder 

0 oy
önce (14,147 puan) tarafından

Tercih meselesi ama ben koymadım eşim ahmet veya emin adını istiyordu ikiside benim ailemden kanserden vefat ettiler ben emir adını istiyordum eşimin kuzeninin bebeği metabolik bi hastalıktan vefat etti belki batıl inanç belki gerçek bilemiyorum fakat içim el vermıyor ölen kişinin ismini koymaya sanki aynı kaderi yaşayacak gibi

0 oy
önce (1,276 puan) tarafından

Canımın içi insanların ömrünün isimle hiç bir alakası yoktur. Rabbim ne kadar ömür biçmişse o kadar yaşayacağız ❤️🥰

0 oy
önce (9,047 puan) tarafından

Benimde abim ölmuş ben doğmadan önce ama annem zorlamadı hic aklına bile getirmedi hic karışmasalar daha iyi

0 oy
önce (130 puan) tarafından

Ayni kaderi yawar dusuncesi yanlis bana gore herkesin kaderi ayri.Herisimde insanlar var olup oluyor zaten

0 oy
önce (2,890 puan) tarafından

Koyulabilir neden kötü olsun. Kız kardeşimin adı bebekken ölen halamım adı. Babam iz kardeşi 8 aylıkken öldüğü için kız kardeşime onun adını vermiş. Ama yanına başka bir isim daha koymuşlar, kaderi değişsin diye. Sizde iki isim koyarsınız, hem annenizde mutlu olur

0 oy
önce (31 puan) tarafından

Ölen yakınının ismini taşıyan birsürü insan var ve çok uzun süre yaşayıp hatta torunlarıyla gezen birsürü kişi gördüm ben bence bu düşünce yanlış ama kaderinden pay alıyorlarmış illa ki ama pay da ölüm olacak değil 

0 oy
önce (2,365 puan) tarafından

Annemin ilk çocuğu erkek  adı da Sedat mış 9 aylıkken vefat etmiş sonra ablam olmuş ondan sonra bir erkek daha oluyor babam tekrar Sedat koymuş şimdi 43 yaşında ve sağlıklı çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 459 göst.
16 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 864 göst.
+1 oy
7 cevap 158 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde dunyali _birisi (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 487 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde seoz (88 puan) tarafından soruldu