+2 oy
366 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (165 puan) tarafından

Simay birde yanına ek isim düşünüyoruz Simay Alya Simay arya Simay öykü Simay Gökçen Simay Azra halen düşünüyoruz moralimi bozuyor agizima bile yakışmadı o ne öyle değiştirin öyle isim mi olur diyor alisirsiniz dedikçe biz dedikçe alıştık diyorum yok sizce kötü mü 

25 Cevaplar

0 oy
(8,167 puan) tarafından

Simay güzel ama yanına bilindik bir isim koyun bari simay öykü mesela Alya arya marya falan tuhaf isimler yani 

-Reklam-
0 oy
(4,004 puan) tarafından

Bence tek olarak Simay daha güzel 

İki isimli söylemesi zor olur

0 oy
(4,686 puan) tarafından

Senin agzina degil benim agzima yakisani koyuyoruz zaten diyeceksin boylesine. Ben begendim. Sen begendiysen o begenmedi bu begenmedi takilma. Illa begenmeyen olacaktir.

0 oy
(435 puan) tarafından

Akrabamizin iki kızı var Umay ve Simay gayet de güzel bir isim benim kızım de Beril Eflin kayınpederim ilk başlarda Eflin ne ya Elfin falan diye seslendi kağıda kocaman Beril Eflin yazdım eline verdim o günden beri hiç şaşırmadı 😂😂

0 oy
(2,189 puan) tarafından

Simay ikinci isim olsa ...sizin ikinci isimler söylemesi uzun Alya yorucu isim...mesela Simay Nil.. Nil Simay...yada Aysima daha güzel bence Simaydan isim bulmak yorucu yaaa gerçekten Allah yardım etsin

Gökçe Simay 

Öykü Simay mesela söylemesi daha güzel Simay y kesiyor ya ikinciye daha uygun gökçe ve öykü sesliyle bitiyor y sessiz harf...fikir olur belki nebilim benim düşüncem 

(165 puan) tarafından

İlk kixim buglem gökçe.oyku Simay olabilir evet aynn çok zorladı bizi tek kalacak bu gidişle Simay İkra koyan olmuş bklim inşallah nasip neymiş 

(2,189 puan) tarafından

Gönlünuzce olsun inşallah.. ismiyle doğar zaten takılmayın bukadar 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 257 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ceren4444 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 178 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kastamonuluyuz37 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 166 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sjsjzh89 (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,700 soru

23,624,694 cevap

306,983 kullanıcı

...