+2 oy
88 göst.
önce Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından

Sorum yukarida

5 Cevaplar

+2 oy
önce (2,168 puan) tarafından

Altınları doğrudan yaptırabilirsiniz ama alırken altin alamazsanız bozduğunda karşılığı kaç paraysa TL karşılığını alırsın. Bir de banka kendi kuruna göre bozuyor kapalicarsiyla fark oluyor bazen

önce (105 puan) tarafından

Altın günleri var gidip altını alabiliyorsunuz 

Hangi banka? Ben bir kaç bankaya sordum altin vermediklerini soylediler

Kuveyttürk 

E ben kuveytturk ile görüştüm zaten Allah Allah tekrar bir soracagim

Üstelik denk gelen vardır belki altın veren atmler de mevcut 

Onu biliyorum evet atmden altin alınıyor ama altını buraya yatirirsaniz sadece para karşılığını alabilirsiniz dediler ama ben buju rahat 3 4 sene önce sordum belki sistem değişmiştir hemen sinirli gitmiyim 😅

-Reklam-
+2 oy
önce (634 puan) tarafından

Doğrudan altın yatırmak için kasa açtırmanız gerekır. Altın hesabı ise nakit olarak yatırılır ama nakite çevirip altın hesabı asla önermem kesıntı yapılıyor satarken asla kârlı bir iş olmaz.

+2 oy

Fiziki altınınız varsa bankayla görüşüyorsunuz o size bir gün veriyor bu gün altın alıyoruz diye 

Eksper ile görüşüp altınlarınızı eritip 24 ayara çevireceğini söylüyor çünki banka saf altın bulunduruyor 

Herşey yazılıyor hesap açılıyor altınlarınızı yatırıyorlar belli bir vergisi çıkıyor miktara göre onun da kesintisi oluyor 

İleride ekleme yapmak istediğinizde direk mobil bankacılıktan da satın alıp birikime devam edebiliyorsunuz veya yine fiziki götürüp altın gününde verebilirsiniz 

Altınlarınızı almak istediğiniz de banka ile görüşüyor gününü soruyorsunuz size ayarlama yapıp veriyorlar veya direk o günün kur hesabına göre nakite çevirip paranızı çekebilirsiniz. 

+1 oy
önce (14,377 puan) tarafından

altın hesabında sabal altın alınıyor, çekmek istediğinde o günkü kur karşılığında alıyorsun ve vergisi d oluyor. 

yüklü miktarda altının varsa bankadan kasa kiralayabilirsin. 

+1 oy
önce (271 puan) tarafından

Kuveyt türk cari hesap perşembe günleri alıyor altın olarak da veriyormuş galiba 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,572 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 86 göst.
0 oy
24 cevap 1,106 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dli bri (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (396 puan) tarafından soruldu