+1 oy
83 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,374 puan) tarafından

ilk hamileliğimde nasip olmadı. kısmet olursa bunda hevesim var fotoğraf çekilmek istiyorum. dış çekim ya da ev ortamında çekimler için poz önerisi olan var mı? 

Hamilelik çekimi, yenidoğan çekimi, çocuk çekimi (2 buçuk yaş) ve aile çekimi hepsini istiyorum :)

herşey yolunda giderse doğumdan kısa süre sonra yenidoğan çekimi ile aile çekimini birleştirmek istiyorum.

varsa tavsiyelerinizi şimdiden not etmek istiyorum. instagram sayfası olur, direk görsel olur, artık ne olursa

3 Cevaplar

+2 oy
önce (1,555 puan) tarafından

Pinterestte bakabilirsin çok güzel pozlar bulursun bence 🤗

Dur ben bakayim pinterestten sana link atabilirsem atayım buraya 😁

önce (1,374 puan) tarafından

hay Allah razı olsun ya da pintereste ne yazınca çıkıyor onu diyiversen o da olur. bulamıyorum içinde kayboluyorum o uygulamanın ya

Ayyy yorum yaptım link var diye paylaşmadı anam sen şey yaz hamilelik aile fotoğrafları diye gir bir sürü güzel şeyler çıkıyor ayy bayıldım bu sefer de karar veremezsin işin içinden çıkamazsin hepsi de çok güzel 😁

hadi bakalım deneyeyim

https://pin.**/5AQhTc3p7

Buna bayıldım yaa 😁 hamilelik aile fotoğrafları diye gir ne güzel şeyler çıkıyor baya o zamandan karar veremezsin hepsi de cok güzel ama 😁

-Reklam-
+1 oy
önce (6,577 puan) tarafından

ikinviye bende heves ettim cesit cesit piz ve konsept beliedim kendim cekecekdim. bebegisi .ilk 7 gun ivinde cekiliyor bu egilip bukuluo ezilup buzuluyor ya bebek.:)) ama nasip olmadi kuvezde kaldi sonra zaten kemikleri ilk gunler kadar esnek olmazdi. ilk 6 gun 7 gun hamur gibi ya ozamanlar cekiliyor o tarz pozlar

ilkinde benimkiler de küvözdeydi. çıktıktan sonra 15 gün içinde gelirsen yine olur dediler sahiden de olurdu hala yenidoğan gibiydiler ama o kadar çok kusuyorlardı ve o kadar miniktiler ki bırak fotoğrafçıya gitmeyi evde kendim bile yapamadım. 

bunda belki nasip olur

0 oy
önce (137,834 puan) tarafından

fotografciniz soyler size en guzel pozlari onlar biliyo

hamileyken fotoğrafçıya gitmek istemiyorum işte :) dış çekimi ev çekimini kendim yapayım diyorum eşimle. sonrası için de fotoğrafçıya boş gitmek istemiyorum. herkes elinde çeşit çeşit pozla konseptle gidiyor. ben düğünde bomboş gittim onlar biliyordur diye. 20 kare çekince "ee istediğiniz poz yoksa bunlar yeter" diyorlar

fotografcin iyi degilmis bende dugunumde hic poz dusunmeden gittim sonuc mug oldu  iyi arastirmalisin

küçük şehirdeyim maalesef fazla seçeneğim yok. 3 bebekle uzak bi şehre bu iş için gitmek de bana zor gelir :) bulabilirsem ön hazırlık yapıp öyle anlaşıcam biriyle bakalım.

bide yenidoğandan çok korkuyorum durur durmaz nasıl olacak diye. yapan nasıl yapıyor acaba

buyuk sehirderden bu is icin gelenler vardir ben yenidogam cekimi yaptirdim hic bi zorlugu yok sadece cok uzu  suruyo 1 yenidogan albumu 18 poz tum gun surmustu

benim ikizler çok zordu sürekli kusuyorlardı bu nasıl olur bilmiyorum. ondan biraz cesaretsizliğim bide 2 buçuk yaş 2 kişi. yenidoğan bir kişiyi ikna etmem gerekecek.

sizinki emince uyuyor muydu? kaç günlükken yaptırdınız

1 aya yakindi ama iyi dayandilar 1 poz cekiyolardi snr uyaniyodu

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 488 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde e.dgnr (7,434 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 335 göst.
1 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Gamzemucize (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 441 göst.
29 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Canan Tarcan (31 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 116 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Birisii3 (247 puan) tarafından soruldu

414,257 soru

12,467,041 cevap

46,937 kullanıcı

Kategoriler

...