+2 oy
45 göst.
önce Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından

Bu ay doktorum Klomen + folik asit verdi gebelik istediğim için, pazartesi gitmiştim doktora yumurtan 2 bebek olacak şekilde oluşmuş ddi 3 gün beraberlik olsun ddi pazartesi ve çarşamba oldu Salı günü sağ kasığımda devamlı bir ağrı vardı çarşamba günü gündüz sol kaşığımda ağrı vardı perşembe ise kasıklarım daha fazla ağrıdı iki büklüm oldum resmen dün fark ettim meme ucum büyümüş ve hafif ağrı var aceba bu belirtiler döllenme belirtisi midir gebelik oluşmuş mudur?

Ne zaman test yapmalıyım adet günüme 10 gün var ?? 

Bu gibi durumla karşılaşan varmı ?

Allah herkesin gönlüne göre versin.

1 cevap

0 oy
önce (133 puan) tarafından

Öncelikle yumurtaların gereğinden fazla çatladığı için Ağrı yapmış olabilir yani senin bu sürede bol bol ilişki yapman gerekiyor hani ne zaman kullandın ne zaman çatlama oldu veya ne zaman işe girdiğini bilemiyorum tahmin edemiyorum ama çok şiddetli ağrım varsa kasıklarda demek ki çok fazla katlama oluşmuş ki sana ağrı yapıyor yumurtaların ya da yarım kullanman gerekiyordu klomen hapını ya da tam kulağından bilemiyorum doktorun sana nasıl önerdi onu da bilmiyorum ama dediğim gibi aşırı derece çatladığı için sen de ağrı yapmış olabilir ama dikkat et kanama yapabilir

önce (16 puan) tarafından

5 gün günde 2 adet olarak aldım ilacı 

Oha çok fazla gelmiş o yüzden ağrı yapmış kasıklarda dikkat fazla hareket etme eşine bol bol ilişki yap dikkat et kanama olmasın çünkü yumurtalıklar gereğinden fazla çatlama olduğunda kanama olur aynı durumların ben de yaşadım onun için söylüyorum ama 5 günde ama her gün ikişer tane kullanmışsın çok fazla gelmiş çok dikkat et kendine ama özellikle belirtiyorum yumurtalıkların çatlamış ki o yüzden Ağrı olmuş bol bol ilişki öneriyorum 😉

Teşekkür ederim inşallah bu ay olur ya 

Bide oruç olunca her zaman da ilişki olamıyor ya 

Sizde mi bu sayede hamile kaldınız aceba 

Mesela orucu açtıktan sonra yatağa gireceğiniz zaman yapın eşin boşaldıktan sonra yan dön uzan 1 saat sonra duş al 

Bende böyle hamile kaldım 

Klomen ile mi kaldınız onu merak ettim  

Ayağımın altına yastık alıyorum yarım saat duruyorum öyle yan durunca daha mı etkili oluyor 

1 oğlum var o da geç döllenme olmuştu Allahim nasip ederse kız istiyoruz inaşallah bakalım hayırlısı olsun 

Evet klomenle kaldım 

Yan yatınca direk döller yumurtalara doğru daha çok eylimli oluyor doktor söylemişti 

Çok teşekkür ederim 🌸 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
24 cevap 823 göst.
0 oy
7 cevap 154 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde YAVRULARIMM (2,612 puan) tarafından soruldu
0 oy