Ah canım benim ya 😢
Ben senin adına demiyorum ama hiçbir erkeğin kaçacak kadar değerli olacağını düşünmüyorum.
Daha geçenlerde oruçtan 2 gün önce arkadaşım geldi. Görümcesi kaçtı diye berdel vermişler arkadaşımı 16 yaşında
Görümcesi de 18 yaşında kaçmış. Arkadaşımin amca oğluna.. amcasının evlilik çağı kızı yokmuş
Kaçırdıkları zaman amcalarınin evini bir gece silahlarla basmışlar. Evinizdeki erkekleri öldüreceğiz demişler. Amcası dil dökmüş kabul etmemişlerdi. 6 yıl öncesi 5 milyon kadar teklif etmişler kabul etmemiş. Sonra kan dökülmesin diye ikna edip arkadaşımla evleendirmişler.
Kız diyor bana hiç bir şey yapmadılar altınıni amcası yapmış evin bazı eşyalarıni da amcası yapmış. Arkadaşım çok güzel maşallah 🌹
eşi yani normal yüzde 40 duymuyor cihaz takıyor.
İlk başta çok çekmiş şuan mutlu. Ama çocuğu olmuyor o da söylüyor hep zaten kaçan görümcem çocuk var ama çok mutsuz benim çocuğum yok eşimden yana mutluyum. Eşi geçen sene kadrolu imam oldu.
Ama kaçtığı görümce şuan perişan halde imiş iki kızı olmuş. Kaynanası ile yaşıyor. İlk günden beri bahçe tarla çalıştırıyorlar. Kocası kaçırdıgı eşine şuan hiç iyi davranmıyor bile. Hele kaynanası ...Daha neler neler. Tüm aile reddetmiş. konuşmuyor. Baba evine asla ayak basamaz diyor
Birde aynı köylüler arkadaşıma diyorum. Kaynanan kızı bu kadar sıkıntı çekiyor hiç mi üzülmüyor. Kaynanası Öyle bir kızım yok diyormuş.
Bizim burda 5 yıl falan geçtiğinde az çok konuşurlar çağırırlar eve gelir bunlarda o da yok.
Yani insan üzülmez mi.
Ben o kıza o kadar üzülüyorum ki anlatamam
Daha bunun gibi birçok örnek var
Bizim burada kaçarsan sonu ya berdel ya ölüm yada ailesi reddetiyor. Çok şükür eskisi gibi katı değiller ama yine de kaçtın mı uzun zaman konuşulmuyor konuşsan bile uzun zaman alıyor.
Buna rağmen kaçan var değmez Bence!!
İnş sen mutlusundur değmiştir kaçmana