+1 oy
97 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,740 puan) tarafından

Tatile gittiğimizde oğlum 10 aylik olacak havuzda ne taksam bilemedim simit kolluk düşündüm ama acaba can yeleği de mi alsam dedim simitle çok yakın olamam can yelegiyle kucağımda tutabilirim dedim ama simitle de daha mi çok eglenir sizce?

4 Cevaplar

0 oy
(7,455 puan) tarafından

boyun simidi kullabanbilirsenis o en iyi. ama normal simit 2 yasa bile bol geliyor belki icinden cikio cocuk  bu sene anca kullnir oglum.3 yas olacak. kolluk olmaz cinku kollarini omuzlardan diri tutmasi lazim imkansiz tutamaz 2 yasinda bile tutamadi kollari kollar havada kaliyor kafa batiyor kollukla yelek arti kolluk kullandik 2 yasa. 1 yasken kucagimizdaydi

(3,740 puan) tarafından

Bacakları içine geçen simitler gördüm onu düşündüm boyun simidi hiç aklıma gelmemişti. Yelek +kolluk da mantikliymis tekrar bir bakayım teşekkür ederim 

(7,455 puan) tarafından

he i bacaklari icine gecen simitdende almistim ama usuyor cocuk olla belden asasi suada  belden uatu islak ruzgarda oluo havuzda denizde illaki.😂 digert turlu tum vucut omuzlara kadar su icinde olunca ruzgar yemio

(3,740 puan) tarafından

Haklısınız teşekkür ederim 💞

-Reklam-
0 oy
(2,488 puan) tarafından

Boyun simidi veya kolluk+ yelek olmalı diye düşünüyorum. Kolluk konusunda ucuza kaçmayın lütfen. Piyasadaki o meşhur olanlar gerçekten çok iyi. Pahalı gelirse muadilleri de var. Can simidi olmaz bol gelir tehlikeli olur. Veya küçük bebekler için içinde oturabileceği tipte yüzen simitler var. Suda sadece bacakları oluyor. Onlarda işini görür.

(3,740 puan) tarafından

Evet ben de bacakları içine geçenleri gördüm onları düşündüm ama bu sefer de üşür mu bilemedim çok suyun üstünde kalıyor çünkü sanırım yelek +kolluk dusunecegim

0 oy
(1,406 puan) tarafından

Canım ben havuza hiç götürmedim yazları altı aylık ve bir buçuk yaşına denk geldi denizdeydik ben sürekli ayaklı simit kullandim üzerinde gölgelik olandan öğlen sıcağında gitmeyince uzerindekini söktük sonra bende tutunuyordum yanında muhakkak ayaklı olmasına dikkat ettim yoksa tabiki altı boş simide hiç koyma aynı şey kayar gider ben öyle çok rahat ettim şimdi botlar filan da varda suya deymeyince bişey de anlamaz can yeleği çok büyük gelmişti biraz sıkıyor gibiydi hani yaka kısmı çenesine deyiyor ya çok sertti o yüzden takmadım onu 

0 oy
(5,352 puan) tarafından

Minibaby kolluk kesinlikle. En en en kurtarıcı olan o

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 433 göst.
0 oy
4 cevap 149 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,904 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.
26 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu