Eltinizle nekadar samimisiniz kızlar
Tüm koca ailesini yeri gelince kendi aile problemlerimizi çocuklarımızı kısaca herseyi paylaşırız sadece bir tanesiyle tabi 4 eltiyız bu arada
Daha eltim yok ama olursa bir tane olacak. Kimseye gerek yok kaynanam daha en baştan milletin gelinini kızını över kıyaslar dururdu. Kaynanam aramızı bozar her türlü
Bir araya gelince görüşrz onun dışında aramam sormam gitmem gelmem ayda yılda bir
4 eltim var ikisini yolda görsem selam vermem diğer ikisyle de mesafeli çok samimi değilim
Sadece bayramlarda görüşecek kadar 😀
Aramızda yaş var 8 ve 10 yaş pek muhabbetımız olmaz o yüzden
Degiliz gorusmuyorum ohhh
3 eltiydik 1 imiz adaya veda etti 2 kaldı onlada gerektiği kadar samimiyiz
Hiç samimi değiliz çünkü eltim yok 😂😂
O kadar samimiyim o kadar samimiyim ki o kadar çok severim ki anlatamam
Adını doğum yapacağım zaman öğrendim 🫣🫣🫣 oda oğlumun adını abim koydu Deniz olmasını çok istiyor du bende kabul ettim eşime söyledim eşim dedi Murat'ın karısının adida deniz koy koy elticin sevinir diye dalga geçti oğlum şuan 3 buçuk yaşında ve 6 yıl bitti evliyim
Gerisini sen düşün ne kadar çok seviyorum 🫣 🫣 🫣 🫣
Yolda gorsem tanimam
eltim falan yok olsada samimi olmam adi üstünde "EL" ti
Sevdoş bugün sinirli gibisin 😅
sinirli degilde feci yorgunum
Bende 😅kolay gele 🤩
sagol bacimmm
Hiç Bi zaman samimi olmadık olamıyoruz da 10 yıllık evliyim numarası bile yok ve aynı binada oturuyoruz küsüm konuşmuyoruz
Benim bir eltim var çok güzel aramız çok iyi anlaşıyoruz yaşlarımız da denk biz çok iyiyiz yani arkadaş gibiyiz :)
Bitane var dışı melek içi ebu cehil pek samimi gelmiyor bana hiç muhatap olmuyorum oyüzden
Hareketleri hoşuma gidiyor patavatsız bu herkes oe gecinemez herkesi Yıldırmis buda benim işime geliyor
Sayılır mı bilmiyorum eşim kuzenleriyle kardeş gibi büyüdü çok sık görüşürüz eşimden sonraki erkek kuzeni 2 sene önce dinî nikahla evlendi geçen hafta nişanlandı aile gelini hiçbir şekilde kabul etmiyor ben dahil bende son derece mesafeliyim çünkü bipolar kendisi
Eltim yok görümcem de yok eşim tek çocuk 😂
Olmamak en güzel
Çünkü aşırı kurnaz sinsi
Fazla samimiyet iyi değil. Biz ortak konularda baya şey paylaşıyorduk. Sonra cort.
Biraz da eltinin karakterine bağlı.
7 eltiniz 2 ile konuşmuyorum diğerleriyle iyiyiz diyelim
1,499,832 soru
24,496,480 cevap
358,012 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın