+5 oy
485 göst.
Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından

Kimseye içimi dökemiyorm yaşadıklarımı unutamıyorum gözümün önünde gitmiyo bebeğimi yıkarken yanlarindydm her gece bebek ağlama sesiyle uyaniyorm kızım da pek iyi değil iki gün önce akşam kızıma makarna ısıtım ocakta açık unutmuşum gece on ikide kokuyla uyandm mutfak perdem tencere alev almıştı kızım ben doğum yaptıktan sonra pek ilgilenwmedm tirknakalirni yemeye başladı kan almış tirkankalri zabtedemiyorm bardak fırlatıyor eline ne varsa yüzüme atıyor doktor onuda psklog doktoruna yönlendirdi randevu bulamıyorum kendim için de kızım içinde napicm nelerle ilgilensem biraz düşünmem birşeyleri bütün evi çıkartm yikadm yerleştirdim bana akıl vern nolur hayatım boyunca bu kadr üzgün çaresiz kırgın olmamıştım hayata geçicek mi bilmiyorum napicm

13 Cevaplar

+4 oy
(510 puan) tarafından

Destek al acın gecmiycek ama kabuk tutacak

-Reklam-
+2 oy
(11,244 puan) tarafından

Kızına kötü mi davranıyorsun çok mu ilgisiz kaldı

(199 puan) tarafından

Yok ben kurban olurum ona bu hayata zaten bu o var oda olmasa napicm ilgisiz kaldı baya hsstenye gitim iki gün doğumdan sonra geldm bebeği defnetik eve misafirler gelip giti ben hastydm ruhen bedenen ilgilenwmedm pek şimdi de ne yapsam düzelmiyor 

(11,244 puan) tarafından

Mutlaka Psikolojik destek alın Canım benim bir pedagog'a götür.ona bol bol sarıl sürekli onu sevdiğini söyle.Evet o olmasa hayata tutunman daha zor olurdu, lütfen toparlamaya çalış kendini Allah yardımcın olsun

(199 puan) tarafından

Olmasaydı çoktan kendimi öldürmüştüm çünkü onunla çok Zor günlerle geldk bugünlere tam dedik her şey iyi yolunda toparlandk derken çok sabırsız bir insanım bendde sabır yok kırkım çıksa kuran okusam namaz kılsam ferahlarm 

(2,930 puan) tarafından

Yaninizda anneniz kardesiniz falan yok mu? Tabiiki yas surecindesiniz kendinizi toparlamaniz dinlenmeniz lazim kiziniza anneniz baksa sizde psikologa gitseniz toparlansaniz biraz

+1 oy
(9,361 puan) tarafından

Cnm ne desekde hiçbir işe yaramayacak psikolojik tedavi görmen lzm başka türü toparlanmak zor oluyor 

+1 oy
(9,348 puan) tarafından

Sildim 

İlk postunada yazdım benimde senin durumundan aynı bir bebegşmi kaybettim 30 haftalıktı oda normal doğdu kovittim bide o dönem konjşmak isdersen yaz bana herzaman özelden 4 sene kadar oldu benim ilk zamanlar içim çıkana kadar agladım hastaneyide yıkmıştım ilk duydugumda ben bir bebiş daha yaptım canım atlatamayıp şuan unuttum bile ama arada aklıma geliyor aglıyorum 

Benim poyrazımda burda daha 1 kere gidemedim yüzleşemiyorum sadece dua ediyorum zaman herseyin ilacı sacma sapan düşünme öyle seyler evde gene cocugun var hiç olmasaydı napacaktın Allah korusun o cocugada yazık

0 oy
(150 puan) tarafından

Rabbim yardimcin olsun insallah canim insallah en kisa zamanda toparlanirsiniz sende kizinda 🤲bol bol zikir cek Allaha sigin rabbim yuregine ferahlik versin insallah🤲

0 oy
(3,293 puan) tarafından

Psikiyatriye gid8p psikolog destegi de isteyin

0 oy
(21,312 puan) tarafından

Senin de destek alman lazım dostum muhakkak. Kızının da. Allah'ım yardımcınız olsun. Sabırlar versin. 

0 oy
(119 puan) tarafından

Sen Bende cocugumu kaybettim 4 yaşındaydı çok zor günler geçirdim hala da unutamıyorum kızımı yıkadıgım kefenlediğim onun öncesi sonrası cok zordu suanda hamileyim aklıma getirmemeye çalışıyorum evimi taşıdım onunla geçirdiğim yerlerden uzaklaşmaya çalışıyorum neden yapıyorum çünkü düşünürsem deliririm biliyorum hep diyorum ki yaşasaydı belki daha kötü şeyler başına gelecekti şuan şer gibi gözüken bişeyin bizim için daha hayırlı olcagını düşünüyorum hemde Allah verdi Allah aldı ne haddimize karşı gelmek imtihan dünyası ne kadar şükredersen kazanan sen olursn

Psikolojik destekte almadım kendi kendimi iyileştirmeye çalıştım halada çalışıyorum resimlerini videolarına bakmıyorum baktıgımda sürekli aglıyorum başım agrıyo ve karnımdakine içim acıyo onun günahı ne diyorum. Sende arkandakileri düşün ve iyi olmaya bak artık

(810 puan) tarafından

Rabbim sabrini versin kimseye yasatmasin insallah 

Cennette şeatciniz olsun insallah 

Sizin kiziniz neden vefat etti hastamiydi 

0 oy
(113 puan) tarafından

Canım bence kendine çekin düzen ver bebeğinle ilgilen sevimli tatlı davran birlikte sevdiği şeyleri yapın oyun oynayın birlikte bebeğin için 

0 oy
(258 puan) tarafından

Ayni seyleri ben yasadim.Cok guzel giden bir hamileliyim vardi vakti geldi suyum geldi hastaneye gittik bir gun hastanede agladim doktorlar ne yaptilarsa dogura bilmedim sezeryan icinde geciktiler.Goz gore gore bebeyimin kalp atislari zayifladi benimde durumum kotuye gidiyordu sonunda bebeyimi benden aldilar.Őlu dogdu.Bana hic gostermediler unutamam diye.Ustelik benim ilk cocugumdu.Yani baska bir tesellimde yoktu.Sana gecer diyemem gecmiyor cunki sadece bu aciya alisiyorsun.Cok zor gunler gecirdim,cok agladim 6yil oldu 2tane evladim var simdi cok sukur.Amma onun acisi hala kalbimde bir sizi ve hic bir zamanda iyilesmiyecek.Simdi sende agliyormusun agla haykira haykira agla amma sonra ayaga kalk toparlan.Bu aci hic bir zaman senden gitmeyecek.Diger cocugun icin toparlanmalisin guclu olmalisin sen annesin.

(199 puan) tarafından

😭😭

0 oy
(2,108 puan) tarafından

Kıyamam yaa gülüm Allah sizleri korumuş hemen bir psikiyatriye gitmen lazım 

0 oy
(2,514 puan) tarafından

Kızın kac yaşında? Ona yaklaşımın nasil kızından önce senin acilen destek alman lazım biraz da dua ve namaza başlaman lazım kendine hobi edinmen arada zor da olsa dışarı nefes almaya çıkman lazım annen veya sevdiğin bi insan varsa onalri çağır biraz sana destek olmaları lazım 

0 oy
(58 puan) tarafından

Rabbım seni imtihan etmiş eğer sabredersen mükafatı çok çok büyük Allah rahmet eylesin  cennette sana şefaatçi olacak insaallah 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 334 göst.
0 oy
10 cevap 373 göst.
12 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 374 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,441 göst.
7 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,109 soru

23,771,606 cevap

315,974 kullanıcı

...