buzdolabının üstünde magnetin var mı? altını magnete tutarsan mıknatıs altını çekmez, yani buzdolabına yapıştığı gibi yapışmaz
Denedim ama anlayamadim cunku bileklikler oluyorya onun icinde ceyrek tarihi yazarya o yazmiyir okunmuyor ne yazdigi ondan supelendim
valla bildiğim tek yol bu. bilemedim
Tesekkur ederim
Cnm zor değil çıkar çerçeveden dene ama sahteye benziyo bak benim boyle
Evet biseyden supelendim cikarip baktigim gibi renginden anladim zaten sahte oldugunu sonra baktim tarihte yok allahindan bulsun okadar uzgun ve sinirliyimki
Üzüldüm 😥😥gerçekten diyecek bişey bulamadım
Bu sahte canım baskı yani esım kuyumculuk yaptı bakar bakmaz anladı
Tesekkur ederim canim evet sahte haram zikkim olsun
Alüminyumuda çekmiyor senin bu fikir ise yaramaz @honki ponki toninok
Canım gerçek altınsa altında tarih yazar o yazmiyorsa gerçek altın değildir
Evet yazmiyor canim bulanik bisey var tarih net yazar diye biliyorum ben
Eşimle sakince konuş bence canım konuyu
Rengide koyu gibi ama belki resimde oyle çıkmıştır senin yerinde olsam icinden cikartir bakarim
Arkayi biraz daha net ceker misin
Tekrardan cektim
Farkettiysen cizik yerleri var ben sivri bi makasla yaptim boyle gri seklinde cizildi
O klips gibi şeyleri gevsetip cikar icinden
Canım bak benim altınımın üzerinde tarih yazıyor. Sende yok ve altında çizilme sırasında gri şey çıkmaz muhtemelen senin altın sahte.. Renginden de belli sahte olduğu
Senin Atatürk ve tura kısmı çok kabarık
Dimi boyle tarihsiz bulanik olurmu takmiyordum tek kalan oydu cocugumun bi ihtiyaci icin sakliyordum yaziklar olsun okadar uzgunumki
Belki baştan beri böyledir sen farkında değilsindir. Sen böyle modelleri beğendiğin için seni kırmak istemiyordur sahtesini almıştır belki imkanı yoktur o sıra. Ama baştan gerçek olduğunu biliyorsan o zaman problem
Yok canim bunu ben kendim almistim esim almadi kendim kuyumcudan aldim boyle degildi alalida 2 3 sene oluyor
cercevesi %100 cakma ama ceyregi gormeden bisindiyemem
Evet cercevesi cakma cok olmustu alali takmiyordum zaten karardi o ama ceyrek sahte degildi bi supelendim baktim yok
Sahte cnm üzgünüm neden böyle birşey yaptı kocanız niye gerek duydu
Calismiyor parasi yok ben evde yoktum dun heryeri karistirmis butun cantalarimi koltuklarin altlarina kadar sozde duzeltmis ama farkettim bi tanecikti kotu gun icin tutuyordum ya altinimi geri getir yada eve gelme dedim canina minnet harcar orda burda kizimin okulunun bitmesini bekliyorum gitcem annemlere bitti artik
Sahteye benziyor maalesef
Evet ya sahte tarihsiz olmasindam belli
Geçmiş olsun kardeşim ne diyim eşin neden bunu yaptı onu anlamış değiliz 😕
Calismiyor sozde emlakcilik yapiyorum diye geciniyor 5 kurus para getirmiyor eve babamin verdigi harcliklarla gecindirdim evi tam 10 yildir dugun takilarimi ayni bu sekilde yedi bitirdi ozaman saftim salaktim bunu asla affetmeyecegim bu resmen hirsizlik
Dun evde yoktum butun evi karistirmis saklamistim bulmus bide sahtesini takmis yerine sanki karsisinda cocuk var ah ah
Kusura bakma ama eşin baya karaktersizmiş karısının altınını çalmak ne demek. Daha alçak bir davranış olabilir mi. Sendede hata var ama 10 yıldır niye baban geçindiriyor evini baban sana zaten bakıyordu evlenmeden eşin ev geçindiremiyorsa niye evlendi hadi 2 3 ay iş bulamadı 10 yıl çalışmamanın hiç bir bahanesi olamaz bencede annenin evine gitmekle dogru karar alırsın
Benimde var sahte çeyreğim aynı benziyo rengi. Gerçek altın bu kadar turuncu olmuyo
Dimi daha gorunusunden belli yoksa farketmezdim bende
Eşin niçin çalışmıyor ne kadar süredir boşta
10 yildir evliyim yillardir bi umut bi yere girer calisir diye bekledim evi babamin verdigi harcliklarla gecindirdim daha neler neler anaokuluna giden kizim ve masraflarida dahil artik bitti ama bu resmen hirsizlik
Böyle gelmiş böyle gider o zaman. Rabbim sana ve kızına güzel hayırlı kapılar açsın
Amin insallah allah razi olsun
Ah ahhh nerde görsem tanırım benimde düğünümde takılan bunun aynısı hala saklıyorum nedenini bende bilmiyorum belki bir gün kim olduğunu öğrenirsem suratına fırlatırım😒
Ah bana esim denen adam yapti allahlarindan bulsunlar sahtekarlar
Amin canım aminn
Attığın tüm fotolara baktım üzmek istemiyorum ama sahte gibi duruyor ya :/
Tesekkur ederim canim
Tekrar söküp baktın mı emin oldun mu peki
Yok sokmedim ama bariz belli sahte oldugu gittigimde genede bi kuyumcuya soracagim
1,486,403 soru
24,300,763 cevap
344,047 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın