Sana ufak bi tüyo vereyim belki haklıyımdır.. Ben uzun zamandır gözlemlediğim şey eğer doğruysa erkek annesinden ne gördüyse öyle davranıyor. Eğer annesi zamanında oğluna çok ilgi gösteriyorsa, onunla ilgilenecek kadınla evleniyor, annesinden gördüğü ilgiden bunalan bi yapısı varsa karısına karşıda böyle oluyor. Yani bu benim hözlemlediğim bişey. Mesela eşim annesi gibi bir adam. Eşim bi anlaşmazlığımızda bana şöyle der -sen bana ne yapacağımı söyle ben yapayım-
Bende hep derim ki neden benim söylememe ihtiyaç duyuyorsun. Sende ne yapacağını bilebilirsin. Yani onu yönlendirmem gerekiyor. Çünkü annesi hep ona ne yapacağını söylemiş. Bu yüzden evlenince ona birinin görev şeklinde şunu bunu böyle şöyle yap demesi gerekiyor. Bazen akıl edip de kendi hareket edemiyor . Bu her zaman değil tabi mutfakta yardım edeceği sıralarda genelde. Neyse demem o ki sana rehber olacak kişi onun annesi bana kalırsa. İyi gözlemle belkide eşinden ilgiyi çektiğinde göremediği ilgi karşısunda bocalayacak o da senin sevgini ilgilini kazanmak için çaba gösterecek, kim bilir.....