+1 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından

Ailesine karşı ilgisiz bi adama nasıl davfanılır nasıl düzeltilir bilen varmı söylemekle kavgayla bi çözüm bulamadım anlamıyo çünkü nasıl davranmam gerekiyo böyle bi insana cok skldm çünkü çok yoruldum.

2 Cevaplar

+2 oy
(587 puan) tarafından

Şimdi şöyle bir şey var... Sen bir insanı değiştiremezsin. Ne kadar çabalarsan çabala. Karşındaki insan eğer kendi kafasına dank edip, "yaa ben hata yapıyorum galiba kendimi düzelteyim, kendime bir şeyler katayım her gün düne göre daha da cahilmişim" diyemiyorsa, o düşünceye sahip değilse yani kendini geliştirme becerisi yoksa bu çok imkansız... Ben değişen insan çok az gördüm.  Ve şöyle de bir şey var şu dünyada öğrenmek istemeyen insandan daha cahil kimse yoktur. Sen bazen onun eksik yöninü kendisini değiştirsin diye dile getirirsin o insan ise duymaz bile... Değişmez insan... Sen kendini yorarsın anca... 

(176 puan) tarafından
+1

Çok haklısın biliyomusunn bende böyle düşünüyorum bazen bi insan neyse odur insan olmuyosa zorla insan yapamazsın onu ben gene bi çare arıyorum ona ragmen cocuklarım için bosanma şansim olsa bir dakka durmam ama malesef yokk gercekten dediğin gibi sadace kendımı yorup yıpratıyorum boş yere 

(587 puan) tarafından
+1

Sana ufak bi tüyo vereyim belki haklıyımdır.. Ben uzun zamandır gözlemlediğim şey eğer doğruysa erkek annesinden ne gördüyse öyle davranıyor. Eğer annesi zamanında oğluna çok ilgi gösteriyorsa, onunla ilgilenecek kadınla evleniyor, annesinden gördüğü ilgiden bunalan bi yapısı varsa karısına karşıda böyle oluyor. Yani bu benim hözlemlediğim bişey. Mesela eşim annesi gibi bir adam. Eşim bi anlaşmazlığımızda bana şöyle der -sen bana ne yapacağımı söyle ben yapayım-

Bende hep derim ki neden benim söylememe ihtiyaç duyuyorsun. Sende ne yapacağını bilebilirsin. Yani onu yönlendirmem gerekiyor. Çünkü annesi hep ona ne yapacağını söylemiş. Bu yüzden evlenince ona birinin görev şeklinde şunu bunu böyle şöyle yap demesi gerekiyor. Bazen akıl edip de kendi hareket edemiyor . Bu her zaman değil tabi mutfakta yardım edeceği sıralarda genelde. Neyse demem o ki sana rehber olacak kişi onun annesi bana kalırsa. İyi gözlemle belkide eşinden ilgiyi çektiğinde göremediği ilgi karşısunda bocalayacak o da senin sevgini ilgilini kazanmak için çaba gösterecek, kim bilir..... 

(176 puan) tarafından

Yok canım annesi çok ilgili bi anne değil babasına cekmiş babası nasılsa oda öyle babasıda ailesini insan yerine koymaz anlıcağın aynı babası ona çekmiş.

(587 puan) tarafından

O zaman pekte yapılabilecek bir şey yok... 

-Reklam-
+1 oy
(1,073 puan) tarafından

Sadece şunu diyim 17 yıldır gram değişmedi ailesiz kimsesiz gibi davranmasindan bıktım usandım değiştirmekle uğraşma kendini yoruyorsun sadece

(176 puan) tarafından
+1

Allah yardımcın olsun kardeşim seninde allah büyüktür inşallah herkez hakettiğini yaşar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 214 göst.
0 oy
4 cevap 253 göst.
0 oy
8 cevap 438 göst.
0 oy
13 cevap 734 göst.
6 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,791 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,967 soru