0 oy
303 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (35 puan) tarafından

Kızım 21 aylık. Eşimde dahil olmak üzere herkes onu sütten kesmemi istiyor. Ama ben hazır değilim sanki bu sürece. Bilmiyorum ne yapacağım? Çünkü bana daha küçükmüş gibi geliyor. Ama çevreme göre koca kız. Siz ne zaman kestiniz sütten

18 Cevaplar

+3 oy
önce (8,173 puan) tarafından

herkesten once senin gun sayarak biran once o mukemmel zamanin gelmesini beklemen bikmis olman bitsede kurtulsam denemn annen esin mesin cevredeki kisilerin az daha emzir diye baski yapmasi gerekiodu sizin is cok ters olmus😂😂😂kes kurtul derdin ne bu sicaklarda kendine eziyet edicen ilk kizi 21 ayda kestim asiri gec kalmisim. bizimkiler emzir emzir baski yapiodu bana kalsa 16 ayda keserdim.ikinci cckta herkesten habersizce kestim 17 aylikken . hamile kalinca zaten hesaplamistim kafamda olanliyli o berbat emzirme surecinden nezaman kurtulcam diye aylari gunleri saydim resmen

önce (163,259 puan) tarafından

ve pakize bunada cevap vermeyecek🤣

önce (8,173 puan) tarafından

😂😂😂 bazen ne cvp verecegini  tahmin edip kendimce konuyu kapatiyorum cvp almis kadar oluyorum .:)) havada kalmiyor mevzu ozaman

ahahahahahah

nazarcan nazli  durumu 2🤣

önce (35 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🍀

-Reklam-
+1 oy
önce (4,770 puan) tarafından

Senin de hazır olman lazım

Teşekkür ederim 🍀

+1 oy
önce tarafından

Önemli olan senin hazır olman lazım başkalarını boşver sen ne zaman hazır isen ozamn bırak

Teşekkür ederim 🍀

+1 oy
önce (300 puan) tarafından

Onlara neymis ? Ben 2 yaşını doldurunca kesmek istiyorum mesela kimse karışamaz. Kafan karışıksa doktor desteği alabilirsin 

Teşekkür ederim 🍀

+1 oy
önce (508 puan) tarafından

Benimde 25 aylık ama bende sütten kesmek istemiyorum kendimi hiç hazır hissetmiyorum

Teşekkür ederim 🍀

+1 oy
önce (14,331 puan) tarafından

27 ayına kadar emdi bu duruma hem senin hem bebeğin hazır hissetmesi gerek canım azaltarak bitirmek doğru olan

Teşekkür ederim 🍀

+1 oy
önce (4,464 puan) tarafından

Benim kide 21 aylıkken kestim ama artık sırt boyun omuz ağrılarına dayanacak gücüm kalmamıştı. 

Daha önce kesecek tim kendimi hazır hissedene kadar bekledim 

Son nokta ağrılarım ve gece uykusu oldu gece çok sık uyanoyordu uykuya hasrettim artık şükür zorlayıcı bir sürec olmadı 

Önce gündüz kestim 1 hafta sonra gece kestim her istediğinde sirke sürdüm kokusuna yanaşmadı 

Acıı acııı die itekledi kokusuna gecede gözü kapalıyken kokuyu alıp yanaşmadı 

Teşekkür ederim 🍀

+1 oy
önce (904 puan) tarafından

Benim 8 bucuk aylik bebegim icin bile herkez kes diyor gerisini sen düşun

önce (4,696 puan) tarafından

Onlar mı emecekmis sonra hey Allahım ya

Garip insanlar. Teşekkür ederim 🍀

+1 oy
önce (1,265 puan) tarafından

Öncelikle senin hazır olman lazım ben artık yorulmuştum sürekli her yerde emmek istiyordu bağımlı olmuştu iştahı azalmıştı 22 aylıkken kestim rahatladım 

Teşekkür ederim 🍀

+1 oy
önce (1,085 puan) tarafından

Geçtiğimiz haftalarda denedim ve başaramadım hem ben hem bebeğim hazır değilmişiz ciddi anlamda strese girdim agzımda saç diplerinde yara çıktı, kızım hiç yapaması zaten gece boyu ağladı neredeyse sabaha karşı pes ettim sonrada kendime kızdım ona da kendime de stres yaşattığım için. Benim kızım da 21 aylık ve öyle aşırı düşkün değil sadece uykuya geçişlerde emer ben şimdilik erteledim. Siz de tamamen kararlı değilseniz zor oluyor. 

Teşekkür ederim 🍀

+1 oy
önce (22,161 puan) tarafından

2 yaş olmasına 2 hafta var. Bugün 3. Gün. Kendin hazır olunca kes . Onlara ne ki 

Teşekkür ederim 🍀

+1 oy
önce (6,638 puan) tarafından

25 aylikken kestim ben oglumu hala gelir basini gogsume koyar sarilir uyur 37.5 aylik

Teşekkür ederim 🍀

0 oy
önce tarafından

Benimde 23 aylık dün baya niyet ettim vermedim eşim işten geldi yazık günah baksana nasilda sefil duruyor falan dedi dayanamadım verdim eşim sağolsun vicdan yaptırdı bana😁

Teşekkür ederim 🍀

0 oy
önce (3,918 puan) tarafından

Dinen 24 ay hakki var ondan sonra kesmek gerekir bi kac daha emzir kendini hazirla derim hic bi anne sutten kesmeye sevinmez emin ol ben ilk birakacagim zaman oglumdan cok zorlanmistim aramizdaki tek bag oydu oda kopacak sandim hala bazen ozluyorum emzirmeyi ama ferahlayacaksin emin ol 

Teşekkür ederim 🍀

0 oy
önce (415 puan) tarafından

Valla bende 1 ay olmadı keseli 1 ay sonra 2 yaşına gircek  kestim onu

Teşekkür ederim 🍀

0 oy
önce (5,453 puan) tarafından

Emzirmenin sonlanmasina cevre degil sadece ve sadece anne ve cocugu karad verir. Ben ilk oglumu 27 aylik ikinci oglumu 24 aylik kestim. Ilki kendi birakti direk, ikincisi de sadece gece 1 kere kalkip emdigi icin sadece destekledim birakti. Yani cocuk ne zaman isterse veya sinyali varsa o zaman birakilmali. Tabi seninde hazir olman lazim cunku duygusal olarak annede etkileniyo. Ben ilk oglumda 10 gun cok uzulmustum ama ikinci de hazirdim o yuzden cok etkilenmedim.

Teşekkür ederim 🍀

0 oy
önce (1,772 puan) tarafından

2 hafta oldu 23 aylık kziimi keseli sutten

Teşekkür ederim 🍀

0 oy
önce (4,696 puan) tarafından

Benimki de 19 aylık. Yaklaşıyoruz o döneme ama ben istemiyorum. Gece uyanıyorum evet ama kucağıma alışım göz kirpmalarimiz hadi süt içelim deyinceki heyecanı mutluluğu ... İki yaşına kadar devam etmek istiyorum sonrasına bakarız artık.

Teşekkür ederim 🍀

İlgili sorular

+5 oy
11 cevap 196 göst.
16 Mart 2025 Diğer kategorisinde kubra38 (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
+1 oy
3 cevap 132 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Katibe Anne (156 puan) tarafından soruldu

Kategoriler