0 oy
821 göst.
Diğer kategorisinde (2,215 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

........................................

21 Cevaplar

0 oy
(14,756 puan) tarafından

Son hamleler fazla olmuş evde eşinle kozunu paylaşman gerekti canım. Uzatmak iyi olmamış. 

(2,215 puan) tarafından

Uzattım belki orda ben hatalı davrandım ama inan ki uzatmamin altında dolmusluk var. Her geldiğimiz yıl mutlaka bir problem yaşanıyor onlar tarafından. Eşime defalarca dedim bak gidiyoruz ama korkuyorum bir sıkıntı olacak canım sıkılacak diyorum. Ve yine oldu yine oldu mesela;

Peki sana bir soru. Sen 1 hafta misafirliğe gitmişsin. Kayinpederin sen Esin çocuğun yuruyus yapıyorsunuz. Bir an da kayinpederin bir çay bahçesinin masasına oturmaya kalkıyor. Sende 

----baba buraya mı oturucaz diyorsun?

Sana kayinpederin yüksek bir ses tonu ile

-----eveeettt kızım başka yer mi vaaaar? Diye bağırsa sen naparsin?

Sonra da piknikte senin kafana neredeyse bir serçe büyüklüğünde bir böcek konsa sen ve Esin panik olsanız böceği kafandan atıp ayy çok korktum desen o sırada yine kayinpederin

------sizde herseyi abartıyorsunuz fazla tepki veriyorsunuz dese ve bu cümleyi defalarca kursa sen naparsin?

Bu ve bunun gibi bazı olaylar karşısında hep eşime dedim. Bak baban saçma sapan konuşuyor dedim. Alttan al diyor. Neden alttan alayım cnm. Beni evlerine bin tane ısrarla çağırıyorlar. Sonra beni ve çocuğumu azarlıyor adam. Ben bunun için mi gittim evlerine?

(14,756 puan) tarafından

Canım önünü ardını bilemeyiz bu olaydan yola çıkarak kurarız ancak cümleyi. Arabadan inmeme kısmı bu olay için fazla dedim ben. Ki dün de sana hak vermiştim kızmakta hala haklıısn

(2,215 puan) tarafından

Yok yok dediğim yaşanan diğer olaylar karşısinda ne yapardın? Ben onu merak ediyorum. Yani bu konu ile ilgili yerimde başka biri olsa ne yapardı diye merak ediyorum. Hani yazdım ya Cafe ve bocek olayı?

(14,756 puan) tarafından

Onlarda da açıkçası baba ben hoşlanmıyorum bak böyle küçümser tavırdan derdim. Herkesin sabır seviyesi farklı sonuçta ister istemez suratım düşerdi. Eşinin tavrı da mühim ama burada bu olaylara ne dedi

(2,215 puan) tarafından

Son olay dışında ben su çay bahçesine otururken ki bağırması ve bocek olayında ki tepkisini eşime dedim.  Eşim bana alttan al dedi. Hani babasını köşeye çekip de uyarıda bulunmadı. Adam diline hakim olmuyor. Son kızıma bağırma durumu da Son nokta oldu. Bunlar sadece bu 1 haftada olan olaylar. Kimse kimseyi çekmek zorunda değil. Ben oraya kendimde kızımda azarlansin diye gitmedim.  Eşim onlara sert bir tepki gösterse onlar zaten çok ama çok dikkatli olurlar. Ama Eşim sert bit tepki göstermiyor. Aman kalpleri kırılmasın aman bilmem ne olmasın. Bak mesela o gece kızıma kizdiktan sonra kayinpederim kendini odaya kapadı. Kaynanamda aranıyor resmen yanımda. İşte dedesidir kizabilir diyor. Bende kizamaz dedim. Benim ailem de aynı şeyi yapsa aynı tepkiyi alırlar benden dedim. Ayrıca Eşim de aileme tepki gösterir dedim. Eşime soruyorum gostermezmisin söyle diyorum sessiz kalıyor annesinin yanında. Evet gösteririm demiyor .çünkü öyle derse beni onaylarsa anası bozulacak bunu düşünüyor. Ben gittikten sonra evet diyor annesine bende tepki verirdim diyor . Eee ben oradayken neden konuşmadın o zaman? Madem haklıyım madem sende benim aileme tepki verirdin beni onaylasana. 

-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,675 soru

24,019,705 cevap

328,168 kullanıcı

...