Doğumdan sonra nasıl korunuyorsunuz
Kök ten temizlik bağlattım
Post üste çıksın
bende kisirim kip kisir kiiippp kisirr 😂😂😂
Doktor ilaç önerdi ama ben ilaç sevmediğim için almadım genelde kondom veya geri çekılme kullanıyoruz
Sağlık ocağı kondom veriyordu ücretsiz canım ben doğum sonrası çok aldım 1 seneye yakın onla korundum. Kondom + geri çekilme en sagliklisi bence. Özellikle yeni doğum yapmış bir kadın ilaç kullanarak vücuduna hormon yuklememeli diye düşünüyorum ben
Kaç tane veriliyor genelde her sağlık ocağı verir mi
Bi sor canım bebeği kontrole götürdüğünde. Sayısını bilmiyorum öyle göz kararı verirdi Bi sonraki gidişimde sorardı vereyim mi diye. Bebeğini kontrol eden hemşireye söylesen o seni yönlendirir
Deri altı implant
Yaptınız mı siz ne kaşar sure kalıyor ve ağrı oluşturuyor mu
Ayy bende N yapmak istiyorum nerde yaptırdınız, ne kdra yaptırdınız, riskleri var mı?
Ben 45 günlük oğlum var artık onu istiyorm ama pahalıdır diye eşim istemyr normal spirlali korunalım istiyor ama kaza olursa diye korkuyorum
Dicle 3 yıl süresi var takarken ağrı oldu ama çok kısa süreli bi işlem. Damar yolu açma gibi
Eymen ben devlette taktırdım eczaneden 4600 e aldım. Ben memnunum ekstra korunma gerektirmiyor. Spirali taktım kaydı benim Allah tan geri çekilme de yapıyoduk
Deri altı implant takıldığı zaman ekstra bir korunma olmuyor dimi
Hayır korunmuyoruz ilk 7 gün ilişki yok 10 gün sonra korunma yok.
Üç yıl zorunlu mu istediğin zmn çıkarılır mı
Evet 3 yıl koruyor sadece .
kisirim kiiiiip kisir on numara
Baglattiniz mi
Nasıl nerde yaptın
aynen bagliyim ikinci dogumda baglattim vok sukur
Kesin çocuk istemiyorum dersen sen de korunacaksın eşin de korunacak. Sen spiral eşin kondom olabilir
Spiral artı kondomla korunuyorum
Ben 3aylık iğne yaptırdım onun süresi bitince direkt spiral
Sprial taktirmistim
İlaç kullanıyorum. Sadece erkeğin zevki diye düşünüp korunmayı ona bırakamam sonuçta hamile kalınca olan benim bedenime ve ruhuma oluyor. Prezervatife de güvenemiyorum çünkü iki kere kaza yaşadık bebeğim küçük hamile kalacam diye aklım çıktı. Bebeğim 6 aylık olduktan sonra ilaca başladım. Biraz adet düzensizliği yaptı ama kafam rahat en azından. Kontrol bende
1,488,999 soru
24,338,376 cevap
345,945 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın