Kızlar kızımın ateşi düştü ama şimdi yüzü dahil heryeri böyle , hastaneye götürmeli miyim başına gelen var mı ?
Geçmiş olsun canım başıma gelmedi ama ilk defa böyle olduysa doktora sormakta fayda var
Evet canım ilk defa oldu bu 1 saat içinde oldu
O zaman canım ya hastaneye götür ya da sağlık ocağında ki hemşirenin numarası varsa ona sor oda yönlendirme yapar isilik demişler ama ona benzemiyor
Yok isilik 1 saat içinde vücuda yayılmaz ki canım . Mesaj attım şimdi dönüş yapsın bakayim
Çok geçmiş olsun canım umarım önemsiz bir şeydir
Allah razı olsun inşallah canım ❤️ viral gibi görünüyor götürmekte fayda var dedi hemşire
İsilik gibi ama anlamadım pek bi hastaneye götür bence
Birden bu 1 saat içinde oldu canım isilik degil eminim evimde serin
Canım bu ateş sonrası döküntü diye biliyorum
Ama sen istersen hastaneye götur
Havalarda sıcak oldu
Isılık gibide duruyor
Geçmiş olsun
Hiç yoksa bir eczaneye götür
Onlarda anlıyor
Yanlış bilgi de vermek istemiyorum açıkçası
Yaşı küçük gibi duruyor
4 aylık canım , 1 saat içinde oldu isilik olduğunu sanmıyorum eşim işten gelsin götüreceğiz
Anladım canım
Eşin gelene kadar ılık duş aldır
Geçer
Baktın ki geçmiyor hastaneye götur
Kızımda olmuştu
Açıkçası hastaneye gitmedim
Duş aldıktan sonra geçti
Onuda deneyeyim canım teşekkür ederim ❤️
Kaç aylık ek gıda alıyor mu yediği bişey dokunmuş olabilir
4 aylık canım sadece anne sütü
Bugün farklı bişey yedinmi peki anne sütünden de alerji geçer
Aa simdi bi önceki postuna baktımda ilaçta yapabiliyor pişik falanda yapıyor yani pekcok nedeni olabilir bı arkadasimin kan ilacindan sonra oluştu antibiyotik vermiş sanırım doktor ondan da olmuş olabilir doktor muhtemelen Zaiden diye bı alerji ilacı var ondan verir yatmadan önce kullanılıyor uçlari var gibi duruyor alerjik bence
Her gün yediğim şeyler canım ekstra farklı birşey de yemedim ki
Büyük ihtimal ilaçtan dolayı olmuştur bizde antibiyotik kullanmıştır çok fena pişik yapmıştı daha çok küçükler o yüzden bazı doktorlar antibiyotik vermiyor yan etki durumu olabileceğinden dolayi
Kız 1 değil 2 tane antibiyotik verdi 🤦 pişik olmadı ama eşim gelsin götüreceğiz inşallah
Aa bide iki tane daha çok küçük ya bizde antibiyotik kullandık ama çok az miktarda olmasına rağmen yan etki yapmisti bizdede. Doktora götürdün mü ne dedi
Götürdük canım antibiyotik alerjisiymiş, pazartesi günü alerji bölümüne gideceğiz
Bu aylarda hemde iki tane antibiyotik kullanmasından sonra bu şekilde vücudun tepki vermesi çok normal ağır geliyor daha minicik. Alerji bölümüne gerek varmı bilemedim ya hemen alerjiye gonderiyolar da nedeni belli zaten. Bizimde muzdan sonra kabarmisti birsuru test istediler yaptırmadım hiçbirini bir ay sonra tekrar verdim hicbi tepki vermedi yani demek istediğim alerjiden ziyade çok küçük olduğu için bünyesine ağır gelmiş oda tepki vermiş başka bişey çıkacağını zannetmiyorum
Atesten oluyo bu dokuntu bi kere benim oglumda cok ateslenmisti hastaneye gidene kadar atesi dustu ama boyle dokuntuler kaldi doktor atese bagli dokuntu onemli degil dedi
Bence hastaneye goturme yeni hastalik atlatmis sokma mikrobun icine tekrar ama saglik ocagina gotur bi goster kapanmadan onlar yonlendirsin ezcaneye bile sorabilirsin hastaneye gotureyim mi basit bisey mi diye
Mesaj attım şimdi canım aile hekimine
Naptin cicegim ne dediler
Antibiyotik alerjisiymiş kuzum pazartesi günü alerji bölümüne gideceğiz
Gecmis olsun kuşum
Ateş sonrası benim kızım da böyle oluyor, etrafımda da ateş sonrası böyle olan bebek çok gördüm bir iki güne geçiyor
Tehlikeli değildir değil mi canım
Alerji var canım
Canım 4 aylık ve 1 haftadır 39.5 derece ateşi vardı anne sütünden başka hiç birşey içmiyor . Döküntüden başka belirti yok
Çok az benim kızında vardı sonra geçti ateşlenmisti kız
Ateşten mi kaynaklı
Gecmis olsun kuzucuga ,gotur canim her ihtimale karsi
Götüreceğim canım eşim gelsin
Yüksek ateş düştükten sonra döküntü yapabilir büyük ihtimalle ateşi birdaha çok yükselmez altıncı beşinci hastalık yada el ayak hastalığı olunca böyle oluyor bide kızıl salgını varmış yine geçen sene ikiz yiğenim buna benzer olmuştu tâbi doktor daha net doğru bir şey söyler geçmiş olsun
Antibiyotik alerjisiymiş canım
Aaa auğmentin grubu bir şeymi kullandın çok geçmiş olsun inşallah
Bilmiyorum ki Allah razı olsun inşallah canım, cefaks'tı antibiyotik. Doktor yazarken sordu alerjisi olduğu birşey var mı diye bilmiyoruz dedik
Çok küçük daha alerjisi neye var ne yok bilemezsin inşallah bir daha bu kadar çok hasta olmaz ufak olunca insan daha çok üzülüyor kullandığı ilacın adını unutma birdaha gerek olursa doktora dersin ama yinede inşallah hasta olmaz
Geçmiş olsun Sümeyye ateşten döküntü olmuş sen bı acile git canm krem vs verirler
Ablam antibiyotik alerjisiymiş götürdük
Anaaa klamox mi verdi kuzum
Benim oğlum da 8 9 aylıkken böyle ateşli hastalık geçirmişti sonra vücudunda böyle şeyler çıktı ben doktora götürmüştüm ve bunun döküntü olduğunu ateşli hastalık getirince bazen böyle olabileceğini korkulacak bişey olmadığını söylemişti
Canım ateşliyken döküntü oluyormuş, ateşi bittikten sonra başladı bu, antibiyotik alerjisiymiş
Teşekkürler canım götürdük
İsilik gibi duruyo ama ateş döküntüsü de olabilir sıcaktan oluyor ateşide vardı zaten dk krem veriyor çinko içerikli iyi geliyor bende bebeğe yeni aldim
İkiside değilmiş antibiyotik alerjisiymiş
Ya çok geçmiş olsun şimdi iyimi antibiyotik alerjisini ilk defa duydum
Bazı antibiyotikler çocuğa alerji yapabiliyormuş valla bende ilk defa duydum, vücudu aynı ama keyfi yerinde
Maşallah daha iyi olur inşallah havada sıcak bide benimki dişleri üstler patliyo zor yani Allah bize kolaylık versin
5.hastalık gibi görünüyor
Evet bunu yazacaktım
Antibiyotik alerjisiymiş, o dediğiniz ateşliyken oluyormuş bizim ateş sonrası oldu
aman geçmiş olsun canım. ilaç alerjisi de sıkıntı iyi ki götürmüşsün bundan sonrasında da dikkat edilir hem
Ateşten sonra döküntü ola biliyor bazen böyle benim oglumda olurdu yani doktora sordugumda öyle söylemişti ama içiniz rahat etsin bi doktora gösterin.
Çok geçmiş olsun saglıcakla büyütün yavrunuzu.
Benim bebeğimde böyle olmuştu benim ki o zaman 8 aylıktı ama antibiyotikten sonra böyle oldu doktora gösterdim normal dedi antibiyotiği bıraktıktan sonra devam ederse getir dedi çok şükür devam etmedi sizinki de öyle olabilir Allah şifa versin inşaallah
Aynen canım bizimde antibiyotik alerjisiymiş
Geçmiş olsun canım, 6.hastaliga da benziyor bir doktoruna danış o da ateş sonrası oluyor.
leke.parmaginla actirdiginda beyaz oluyor ise isiliktir olmuyorsa döküntü, alerji veya 6.hastalik olabilir
Olmuyor canım ya birazdan götüreceğiz hastaneye
Geçmiş olsun kuzum, götür bakalım
Allah razı olsun inşallah canım, antibiyotik alerjisiymiş
Üst katimin oğlu bebekken böyle olmuştu meğerse soğuk havale geçirmiş..
Seni korkutmak için demiyorum ama o epilepsi oldu 5 sene tedavi gördü şuan 5 yaşında aşırı Zeki Atılgan konuşkan bir çocuk
Canım varsa nasipte olur , gideceğiz birazdan hastaneye
Allah korusun canım
Allah razı olsun inşallah canım antibiyotik alerjisiymiş
Ateş döküntüsü ilk ateşlendiğinde oluyor canım genelde
Yok canım ateş bitti yeni oldu
İlk derken canım hayatında denk geldiği ilk ateş. Kızım da beş aylıktı ateşlendi ilk kez ateş düşünce böyle vücudu tane döktü
Ay anladım canım ama antibiyotik alerjisiymiş
1,488,980 soru
24,338,039 cevap
345,928 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın