Kızlar sabahtan telefonu elime alamadim bı gelişme yok durum aynı . Sayfaya bı girdim gözyaşlarımı tutamadım. Siz ne güzel insanlarsiniz öyle o kadar mutlu oldum ki birleşip Fatiha ve zikir toplamissiniz oğlum için. Okuyanlardan Allah binn kere razı olsun ne muradınız varsa versinn . O kadar mutlu oldum ki 🥺🥺 çok sağolun . İyiki varsınız ❤️
Oğluma bu akşam 8 de mr çekilecek . Hayırlı haberler alayım Allah'ım nolur dualarınızı eksik etmeyin. Allah bin kere razı olsun.
Rabbim acil şifalar versin inşallah. Çocuklarınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sizlere bağışlasın. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Hayirli haberler al insallah canim benim Rabbim sana bagislasin
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin Amin inşallah🤲
Sabah postunu okumuştum yazamadan çıktım 🥺🥺 Allah şifa versin inşallah yavruna. Dualarımız sizinle 💙
Kuzum hecmis olsun cikmadi mi daha o kadar ciddi mi ya durumu dualarimdasiniz canim
Çok üzüldüm inşallah oğlum iyi yazarsın da hepimiz derin bir nefes alırız 🤍
Haber bekliyoruz canım İnşallah güzel haberler ver
Güzel hayırlı haberler bekliyoruz inşallah
Aklıma geldikçe o kadar üzülüyorum ki bebeğin küçücük masum günahsız yavrum Allah'ım şifa versin tez zamanda dualarımız senle iyi olduk biz diyene kadar inşallah ❤️
Allah şifasını versin inşallah oğlunuzun ezan okunuyor şu an inşallah şifa bulur oğlun canım amin
Cnm merak ettim durumu şimdi nasıl Allah şifa versin inşallah 🤲
Allah yavrunu sana bağışlasın gülüm
Rabbim şifa versin kuzucuga haber yokmu canım
Mr çekildi mi durum nedir? Rabbim tez zamanda şifasını versin inşAllah yavrunun🤲🏻
1,488,507 soru
24,331,436 cevap
345,680 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın