0 oy
1,200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (98 puan) tarafından
Verirmisiniz ?

61 Cevaplar

+2 oy
(3,136 puan) tarafından
İstemeden ben gidip vermiştim :) halen de yanında. Hatta istemedi ben ısrarla yanınızda bulunsun dedim 
-Reklam-
+1 oy
(2,576 puan) tarafından
Vardı canım malesef. Bende uyanıklık yaptım kendi anahtarimi sakladım ondakini aldım:D
+1 oy
(12,771 puan) tarafından
Benim vardı onların da bizde var Bi kez unuttum gittim almıştım şimdi rahmetli oldu ama kayınbabam da var bence büyütülecek bu şey değil kendini bilen insan icin

Bi kez evime  ben yokken girmisit kayınbabam o da yanlış anahtar almıştı biraz bozulmuştu ama şimdi düşünüyorum olsun disarda mi kalsaydı soğuk hava benim için büyütülecek mevzu değil tm tersi Bi sye olsa ordan alırım bende Bi derdi olsa düşse vs koşarım açarım kapı annemlerin de var ora da girer çıkarım 
0 oy
(264 puan) tarafından
Vermezdim ama eşim vermiş
0 oy
tarafından

Aslaaaa vermem niye vereyim çok saçma :ermm:

0 oy
(134,356 puan) tarafından
Avcunu yalarr n.h veririm 
(2,095 puan) tarafından
Çok güldüm Allah iyiliğini versin :) :) :)
(2,873 puan) tarafından
Aynen güzel cevapti güldürdün bizi :-D:-D:,-):,-)
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Ben ıstersem verırım canım onun ıstemesınde ne mana vsr kı
0 oy
(658 puan) tarafından
Yok    vermem
0 oy
tarafından
Hayir cnm olmaz boyle bisi
0 oy
tarafından
Asla vermemmmm
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Ne munasebett
0 oy
tarafından
No no no katiyen ve kati surette veremem :))
0 oy
(249 puan) tarafından
Ne diye isteyecekmiss ben onlarin evinin anahtarını istiyor muyumm once o bana yedek anahtari versinm
0 oy
tarafından
Istemezzz aslada anaktarda olsa gırmezz ama ben verırımmm 
0 oy
tarafından
Hayır vermem 
0 oy
tarafından
Hayır tabiki benim evim benim ozelim
0 oy
(3,024 puan) tarafından

Sadece alti veriririm ustude kitlerim muahahhahahah:devil::devil::devil:

(2,873 puan) tarafından
:-D:-D:-D:-D:-D
0 oy
tarafından
Ben verdim. Çünkü biz çok uzaktayken eve hırsız girdi camdan ve hic bisey bulamadan çıktı. Fakat evde altınlar vardı ve cam açık kalmisti. Kimsede anahtar yoktu ev sahibi yok diye poliste girmedi. Eğer anahtar olsaydı eve girip altınları alabilirlerdi. Cam acik kalmisti sonradan biri rahatlikla girebilirdi. Bu yüzden sonra verdim 
(10,278 puan) tarafından
Ee peki sonra ne oldu ?:)
tarafından
Sonra bisey olmadı bi kere bile bizden habersiz kullanamadılar haklarını yemeyeyim :)
(10,278 puan) tarafından
Yok cam açık kalmışya ne yaptınz kim kapattı ☺☺
tarafından
Hee  :) sonra yan komşunun balkonundan bizim balkona oradan da camdan eve girdi eşimin eniştesi. :) altınların yerini söyledik ona aldı ve çıktı. Kirik camdan çıkarken elini de kesmiş bi eve gelene kadar oylece kaldi ev. ertesi gün eve geldik polislerle. Her yer cam kirigiydi ve ayakkabı izi. Polis çalınan biseyiniz var mi diye sordu yok dedik. Yoksa hiç ugrasmayalim o zaman dedi gitti :))
(10,278 puan) tarafından
Hahah polislern de işine gelmiş dsenize :)) Allahtan ki altınları bulamamş hırsızlar
0 oy
(762 puan) tarafından
Ne gerek var vermem tabi 
0 oy
tarafından
Ben kadından kurtulmak için fizana gitmek istiyorum birde evimin anahtarınımı vericem.

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 748 göst.
2 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 769 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 547 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ygzelisa (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 339 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,730 puan) tarafından soruldu

410,447 soru

12,345,682 cevap

40,090 kullanıcı

Kategoriler

...