0 oy
988 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (419 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Post'u kapatım 

(Özür dilerim kusura bakmayın )

18 Cevaplar

+6 oy
(4,442 puan) tarafından

Aldatma olup olmadığını bilemezsin.  İkinci bir telefon alır onu kullanır senin ruhun duymaz. Ben bu platform da gördüm eşim cinsel ilişki istemiyor muhabbetini. Bunun 3 sebebi var bana göre 

1: eşin seni aldatıyor

2: eşin kendini tatmin ediyor

3: eşin gizli gay

Bunların dışında hiçbir sebep hiçbir bahane bu kadar uzun süre cinsellik olmadan yaşamayı açıklayamaz.

Eğer cinsel açıdan bir rahatsızlığı olsa koşa koşa doktora gider. Erkekler bunu kaldıramaz onlar için erkeklik göstergesi , hayat memat meselesi bu.

(419 puan) tarafından

Ay inanmıyorum 😕

Nasıl anlicam peki ben bunu çünkü hep erkek gibi ilk adımı ben atıyorum sarılımiyor öpmüyor işte ne biliyim sevişme vs yok lütfen yanlış anlama acaba olabilir mi...🥺

(9,080 puan) tarafından
+2

yok be 4. senenek. bence 

4. erken bosaliyor yetersizlik hissediyor o yuzden o yetersizlik hissini yasamamak icin kendine guvenmedigi gurur kirildigi eksik hissettigi icin iliskiden kacmak . 100 erkekden 80 i bu sebebple istemez iliski istemeyenler

(4,442 puan) tarafından

Benim eşimde de bir kaç defa böyle sorunlar oldu . Bana bile söylemeden randevu aldı koşa koşa doktora gitti. Sanmıyorum erkeklerin bunun için  gurur yapıp doktora gitmeyeceğini.  Asıl böyle bir sorun olunca genç yaşta ilişkiye girememek onlar için ölüm gibi gelir. Eşini tatmin edemiyorsun kendini yarım erkek gibi hissediyorsun. 

(1,405 puan) tarafından

Canım ama 31 le kendini rahatlatıyormuş  cinsel sağlıksızlik olsa onuda yapamazki

(419 puan) tarafından

Kabul etmiyor sorun yok diyor konuyu hemen kapatıyor bende mi sorun var inanın dikkatini çekmek için herşeyi yaptım gözleri ışıl ışıl parlıyor ama istemiyor anlamadım ben mi abartıyorum acaba 

-Reklam-
+1 oy
(9,080 puan) tarafından

seninsevmio begenmio degil kendisinde sorun . esin gruru yapio. isteksizlik var belki erken bosliyor ve kendini yetersiz hissediyordur. sorun olmasi cocuk oluo olmamasiyla alakali degilki.  cocuk  meniden spermden oluyoyir. bu spermi kendi kendine de cikarabilir illa iliski sart degil. esinin iliski isteksizlik sorunu var. cocuk olup olmamasi bunu degistirmez acil doktora gtsin

(419 puan) tarafından

Yanlış anlamayın lütfen gerçekten dediğiniz gibi erken boşalma oluyor 2 dk sürüyor eşim doktora gitmez ki anca zorlarsam gider hangi doktor bakıyor acaba bilginiz var mi

(1,405 puan) tarafından

Üroloji bakar kuzum

(9,080 puan) tarafından

ürolog bakar buna.  esin gurur  yaoio hemen hemen her erkek boyle . oysa cik normal bir sorun doktora gdince bir iki kereye duzelecek bisey.  kendinide mahrum birakio senide. doktora gdince erkek degilmis gibi eksik hissediyirlar erkekliklerinden bisey eksiliomus gibi sanki elalem aaa doktora gtmis bu erkek bile degil karisina yetemio diye dalga gecilecek saniolar sanki sanki gazetelere internete ilan verip bas bas herkese duyurmaya gerek yokki bunu kimse duymadanda doktora gidilir. guya gurur yapio kendince. gayette sorun var cocuk oluo  tabiki ama erken hosalma sorunu var haliyle kendini yetersiz hissediyor psikljik olarak da kaciyor bu yetersizlik duygusundan . yani iliski olunca zevk alacagindan ote kendini yetersiz gorup kucumseyip uzulecegi icin iliskiyi istemiyor. 

(569 puan) tarafından
+1

Androloji cinsel işlev bozuklukları,, 

Ama bsıy dıyım mı ben bu sayfada yüzlerce kocası ilişki istemeyen  kadın gördüm asla yalnız değilsin ve çokta bunu kurcalama  şimdiki erkekler fos ilişkiye gırebilen sertliğini kaybetmemiş    erkek sayısı bence çok çok çok azdır  kaç tane görüyorum böyle kocasında sorun olan kadınlar hemen yanlıs anlıyor aldatma  yok beni begenmıyor vs valla o erkek ***** olsa aldatsa bıle evdekıyle yatar   hıc anlamazsın bıle  dıyorum ya sımdıkı erkekler de libido düşük hepsının östrojen hormonu yüksek memesi olan kalın bacaklı erkekler  genelde östrojenleri yüksek oluyor  .  Yoksa bir erkek azsa guzellık mi arar    hanı   ıstısnalar hariç.. 

Senınkı  de fos çıktı bu böyle gıder cınsel işlev bozuklukları biraz  zor tedavısı  yanı   ve tedavısı de öyle  zaman alır  vs vs 

(9,080 puan) tarafından

tabi canim aldatan erkek karisiylada yatar disardakiylede . aldatiyorum birini buldum esimle olmim demezki. 

kadinalr hemen sucu kendinde ario begenmiomu yok sevmiomu falan diye . oysa sorun erkegin sagliginda cinsel sagliginda yani

(419 puan) tarafından

Simdi eşim doktora gitse bile bunun çaresi yok mu ama evliliğin bir anlamı yok evin içinde iki yabancı hiç öpme vs yok yani bu böyle devam ederse evliliğimiz biter yok yani ben sıkıldım sürekli ben ilk adımı atıyorum eşimde kadın gibi hayır istemiyorum diyor .....

Tedavi uzun sürsün  bu isteksizlik öpmeye sarılmaya ne biliyim dokunmaya falan da mı oluyor isteksiz mi oluyor 

(9,080 puan) tarafından

var canim niye olmasin. ama bu beyinsel bisey yani esinin kendi ikna oluo bende sorun var deyip doktora gitmesi lazim . cocuk degil sonucta kolundan tutup goturesin. esin ekndi istemedimten aonra olmaz bu fiziksel problem degil genellikle psikljik yeni kendi dusunceleri kadasiyla beyniyle alakali kenid istemedikten sonra  tedavi olamaz ama kendi ikna olur isterse tedavi oomayi vozumsuz degil 1 ay surwr iki ay surer belki bir gunde gecer . bilemessin suresini

(419 puan) tarafından

Bide üzülerek söylüyorum bence eşim beni sevmiyor çünkü 31 çekerken kaç defa gördüm onu banyoda lütfen yanlış anlamayın bende mi sorun var acaba gizli gay mi acaba eşim 

(9,080 puan) tarafından

31 vekmesi gay oldugunu gistermez. 31 cekiodur cunku senle beraber olursa erken bisalacak ve kendini yetersiz hissedecek . sana karsi mahcup dusecek.gene beceremedim ya diye uzulecek kendisi. kendi kendine mastrbasyinla

onu yargilayacak rezil

olacagi kimse yik kendi kendine hallediyir isini. eltinin hicbir erkek bukadar uzun sure duramaz beklemez dedigi gibi yani cinselliksiz duruyor ama bisalmadan duramaz o yuzden 31 yapio

(1,405 puan) tarafından

Sorun eşinde alışmış 31 e ilişkiye girmek zor geliyor

(419 puan) tarafından

Peki 2 dk boşalması normal mi sizce bazen soruyor yeter mi diye bu normal değil bence yeter mi ne ya zorla yapıyormuş gibi benim ne edip yapmam gerekiyor doktora gitsin yarın oturup konusucam kesinlikle gitsin doktora anlatacam işte, herşeyi....

Bide çok sağolun kızlar 

Eltim sürekli bu konuya giriyor çok rahatsız oluyorum gidip eşine başka birine söylerse eşim duyar üzülür yada arkalarindan konuşurlar diye o yüzden buraya yazdım kusura bakmayın 

(569 puan) tarafından

Aynen ve erkekler bazısı yani aynı bu tipler çok çabuk hevesini alıyor. Azgınlıksevıyesi düşük olduğu için. . Heyecan vermez onlara amann ıkı dakka şurda yapam gecem diyordur  yanı bu evlılık böyle gıder sana  yemın ederım dıycem nerdeyse  çünkü adama zorla gel benı şey yap kaç kere dıyeceksın   önünde koca ömür. Kaç kere  dıyecen en fazla 5  kere dersın   bu böyle gıder kaderin buymuş senınde  duzelmez bak vallahı kım duzelır derse yalan çünkü neden   bılıyormusun herkesin bir tercıhı vardır hayatta  ve bu adam tercıhını 31 den yana kullanmış ama senle yüz de yüz alakası yok dıyemem kanı bozuk adam  belkide kafada kurdu kım uğraşacak şimdi bunla falan senı  bır hateketıne kıl olmuş. Zaten kanı bozuk iyice yataktan soğumuş. Belki olmaz canı isterse döner ama  geri gıdecek 31 e  yanı   senın için çok çok çok çok zor ama alısırsın  hıc böyle olmaz deme   valla alısırsın  zamanla

(419 puan) tarafından

üzüldüm gerçekten bak tam kavga ederiz arkamda durmaz vs ama böyle devam etmesin düzelsin resmen herşeyi bir anda yüzüme vurdun 🥺 yok tedavisi varmış düzelir inşallah yoksa ben şimdiden sıkıldım artık evin içinde iki yabancı gibiyiz peki başka çözüm yolu yok mu düzelecek. Dediğiniz gibi yemin ederim hiç yapmazsa umrunda olmaz bide ilişki sırasında " yeter mi diyor "  o Kadar değersiz hissediyorum ki üzülerek yatakta çıkıyorum

(215 puan) tarafından

Canim artık ben erkeklerden herşey beklerim gayda çıkar travestide çıkarlar eşinden önce cinsellik yaşamamak için yatağa girip uyuma numarası yapan erkekler var kendimizi suclamayalim artık 

(419 puan) tarafından

Haklısın gerçekten ama ben eşim gay mi diye düşünmeye başladım yada gerçekten isteksizlik doktora gidince ortaya çıkar mı 

(569 puan) tarafından

Canım herşey gay olmak degıl bıtanem  

Kadınlık hormonu dıye bırsey var  östrojen  onun eril enerjisi düşük  dişil enerjısi yüksektir bak daha yeni evlisiniz. Şimdiden bu hale gelmiş. 60 yasında hala kadını yataktan salmayan adamlar da var  . Ben çok net şuan bu devrin erkeklerinden harbıden midem bulanıyor zaten  sana yeter mi demesi. Herşey anlatıyor. Aslında.   Bu evlılık böyle gıder  bu işin tedavısı asla kalıcı degıl. Her zaman. Testesteron yüklü iğne vurdurmaz kı. Adam kendıne   her zaman   ereksıyon habı içemez kalbe zararlı kan damarlarını genısletıp hızlı kan pompalıyor   ve bu çok sürdürülebilir. Degıl.  Abi çok net  konuşuyorum. Erkek adamın en büyük zevki cinsellikse ve bu adam bundan kacıyorsa  sen beni çer çöp ot macun hap iğneyle  döndüremezsin dönsede kalıcı olmaz kalıcı olsada tat vermez   benım gözümde bu cinsel hayat  bıtmıstır  hastanede  böyle sayısız örnek gördüm ve bak yemın ederım   sırf çocuk yapmak için tedavi oluyorlar  yanı kısa süreli haplar iğneler içmeyi kabul edıyorlar. Bazısında sertleşmeyi sürdürme olmadıgından    çocuk yapamıyor  çocuk olana kadar tedavi olan kadında saf gıbı yeyerkı çocuğum olsun modunda gerçekleri algılayamayan sonra gerçekler tokat gıbı yüzüne vurunca napacagını bilemeyen insanlar  ne desem  de bıtmez bu konu  ... Ve bu adamın muhtemelen ankısyete sorunu da var 

(9,080 puan) tarafından

öyle ölmez füze atsaydin neyloş yizune yuzune vurdun gercekleri ama nokta virgule kadar digru dediklerin

(6,506 puan) tarafından

Tavuklar da östrojen varmış ya :( ben bir süredir eve tavuk almıyorum 

Yediklerimiz de etkiliyor olabilir 

(569 puan) tarafından

VValla bilmiyorum yakında erkek cinsi tükenir mübarek bi coğu yumuşak   sevgili olarak evlenenler az bsıy yaşayan gene  anlıyor az çok bizim bir akraba görücü usulü evlendi. Hala bakıre kız adam yapamamış  kız babası gile gıttı oğlan Antalya'ya gıtmıs    . 

Cinsel işlevi bozulmuş  herkes duydu 

(9,080 puan) tarafından

tavuk olmayincada zayiflamak zor

uaa . tavuk bilca protein . bide  cabucak pisiyir kolay pisirimide.🤣🤣🤣 her bir zikkim konuyu da kilo vermeye cevirmesem

zaten yasayamam ben

(569 puan) tarafından

Kız bende dırek aklıma geldı tavuk dıyetımın  olmazsa olmazı hem doyurucu he  proteın  ama. Ben kılo veremıyorum   kesinlikle. Başka bırsey yapmam lazım. Bedavaya açık kaldım 

(569 puan) tarafından

Yalnız kadının cınsel hayatının  konusunun altınada ne zaman diyet konusuna gezcez dıye beklıyordum  bende :)))   Bakfit diye bir yer var bırazdan orayada gorusmeye gıtcem  bak ınstgramdanbi

(9,080 puan) tarafından

🤣🤣 ben bugun niyeyse devasa odemliyim resmen 2 kiloya yakin fazla ciktim. yarin sabahda tatile gdiom insallh cik almam. gelince iyicene bi kasmam gerekio ya cildiracam resmen

vaculife tarzi aletler mi var

(569 puan) tarafından

Aynen  aynen   degısık aletler var  ıyı olur mu acaba 

(9,080 puan) tarafından

ben bu aletlere olan inancimi komple kaybettim . vaculifi denemedim bide andulasyonu denemedim. yani iki alet var denemedigim. bi bak bakalim gidersen ise yararsa bende burlardan bulurum bi vacu 8 seans giderik🤣🤣

(569 puan) tarafından

HHiç beğenmedim hıccc bıdaha gıtmem  

(9,080 puan) tarafından

neyi begenmedin girdinmi seansa

(419 puan) tarafından

Kızlar eşim işten geldi açık açık konuştum yani doktora gitmesi gerektiğini sorun olduğunu vs söylediğiniz herşeyi söyledim hatta ben randevu bile alırım dedim bundan cekinecek bişey yok isteksizlik sorunun var dedim sustu sonuna kadar dinledi baktım elimi tutu odaya götürdü devami yok herhangi bir sorunu yokmuş ben yeter denene ağlayacak noktaya geldim öyle bıraktı lütfen yanlış anlmayin.... Şimdi bunu niye anlatiyorum diyiceksiniz....

Eyer bu adam isteyince yapıyorsa ben isteyince niye yapmıyor niye dokunmuyor bana aklıma bisuru şey geldi bende mi sorun var sizce ne yapmalıyım siz olsanız bu durumda napardiniz 

Bu seferde çok sinirlendim açıkçası aldatıyor olabilir mi yada başka birşey ????

(9,080 puan) tarafından

ozaman sor . suanda oluyor da niye ben isteyince olmuo de ozaman . iki dk bile surmuo dedin dun aksam . iki dakikadan sonra  nasil yeter artik bitsin dayanamiyirum denecek noktaya kadar parcalayabildiki seni afedersin de cok sacma. ozmaan niye oncekiler ikidkkada bosaliodu. gic degilse bes on dk   beklesin madem elinde maden bosalmasini kontrril edebilio . sor esine ozaman herzaman bundan istiyorum de niye bundan mahrum birakiosun bendi de madem yapabiliosun normalde biye iki dkkada bitio de

(569 puan) tarafından

Ama bu çok saçma  sen adama erkek degılsen doktora gıdelım falan dedın oda aldı senı yatağa attı erkek mıyım degıl mıyım gel bak mı dedi  . Şaka mı. Ne tarafa kusucam sımdı ben  çoook kıroooo ayyy  sal şu adamı ya çok takıyon  sımdıde aldatıyor mu çıktı... Ya  abartıyosun erkekleri fazla gözünde büyütme 1 saat boşalmayam erkek bulunmuyor kolay. Yada senın elin birşey kullanıyor o yüzden böyle 

(9,080 puan) tarafından

bence cok sacma yani 2 dakikalik iliski suresi den hadi uzatsin kendini tutsun cabalasin kendini kanitlamaya calissin 2 bucuk 3 dakikaya cikar yani. oyle yeter artik bitsin daaa paramparca oldum yalvartim beni birak diyecek kadar yardira yardira da yapmasi imkansiz bence 2 dakikadan sonra. 🤣🤣

(569 puan) tarafından

Bu kız ya daha önce cinsel hayatı olmuş kıyas yapıyor. Yada bilmiyor. Cinsellıği  ben anlamadım  adam  hadi  yapalım deyınce de  aldatıyor mu dıyor bu kadın adamı bır kulp takacak illa  bırde adam inşaatta calısıyor geberiyor akşama kadar  benım esım masa bası eve gelıyor  canı cıkmıs gıbı   yanı ben adamdan zıyade  kadından süphelenmeye başladım ne istiyor

(419 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah asla kocamdan önce herhangi kimseyle birşey yaşamadım çok şükür bunu demen çok utanç verici ayıp yani kocamda helalim diye yazdım kırıldım.....

Şimdi banda çok saçma geldi anlamadım ben birşey çeviriyor yani bakın bir kendizi benim yerime koyarak düşünün isteyince yok diyor ilişki sırasında yeter vs üstünde 31 çekiyor istemiyordu hiçbir şekilde şimdide böyle yapınca insan bir düşünüyor niye yani bunu yapıyorsan ben isteyince süslenince niye böyle değil diye bende belki başka kadınla yatıyor beni o yüzden istemiyor diye düşündüm...

(9,080 puan) tarafından

entersan valla banada garip geldi . yani varsa oyle bir kabuliyetin kullan yani sonucta. ha sen isteyince ha karin isteyince ne farkeder .  garip valla ins cozersiniz durumu

(419 puan) tarafından

Belkide haklısınız ben abartıyorum ama bana tuhaf geldi evliliğimiz süresince böyleydi bugün ne oldu anlamadim 

(569 puan) tarafından

CCok abartıyosun. Adamı kabullen sorgulama

+1 oy
(1,787 puan) tarafından

Çok fazla masturbasyon yapmak ilişki isteğini dibe çeker. Ona açıkça kendi kendini mi tatmin ettiğini sor, evlisiniz siz. Artık bunları da birbirinizle rahatça konuşabiliyor olmalısınız.

(419 puan) tarafından

Aslında 1.2 defa banyoda gördüm onu 31 çektiğiniz ve çok üzülmüştüm beni mi beğenmiyorsan istemiyorsun diye bidaha yapmicam dedi söz verdi bilmiyorum artık 

Konuşuyorum ama hayır diyor konuyu hemen kapatmaya çalışıyor 

(1,787 puan) tarafından

Maalesef gençliğinden kalan bir alışkanlık olabilir, biraz bu konuyu araştırın bence.

+1 oy
(6,717 puan) tarafından

Bence sen değil eşin saçmalamış çocuk nasıl oldu diyor ama sağlikli evlilik te ayda üç kez falan bu işlerin olması lazım bir sorun yok diyor ama bence var bunu önce kendi kabul etmeli yoksa senin yapacağın başka bir şey kalmamış 

0 oy
(1,388 puan) tarafından

Başka bir sıkıntısı olabilir mi Sana anlatamadığı ?

(419 puan) tarafından

Bence oda farkında ama umursamıyor bilmiyorum yani hiç bir şekilde dokunmazsa umrunda olmaz durabilir yıllarca 

0 oy
(4,953 puan) tarafından

psikolojik sorunlar, işsel sorunlar olabilir

ereksiyon problemleri olabilir, başta yoktur sonra olabilir 

ama erkekler bu konularda doktora gitmeye çekinirler, önce kendilerinin bunu farketmesi lazım. 

güzel güzel konuş eşinle, bir derdi var mı yok mu sorgular gibi değil gerçekten dinlemek için konuşmanız lazım

(419 puan) tarafından

Gerçekten konuştum ama bir sıkıntım yok diyor bide üzülüyor sanki bilmiyorum bencede doktora gitmesi lazım hangi doktor bakıyor çekinir söylemeye nasıl olacak hiç bilmiyorum 

(4,953 puan) tarafından

ürolojiye gidecek eğer fizyolojik sıkıntısı yoksa psikiyatriye 

(419 puan) tarafından

Bilmiyorum ki anlatmıyor bana 

0 oy
(916 puan) tarafından

Çok çalışıyor ve yoruluyor olabilir mi benim eşimde o sektörde çalışan değil ama işveren kafa olarak çok yoruluyor parasını alamıyor falan işçilere zor duruma düşüyor bu ikimizi de etkiliyor ister istemez nasıl ödeme yaparız ne yaparız diye bunun gibi şeyler olabilir psikolojik olarak etkilenebilir mi 

(419 puan) tarafından

Sanmıyorum ya baya güler yüzlü sıkıntısı yok borcumuz vs yok çok şükür bide sanmıyorum diyorum ya 1 yıl bensiz yapabilir 

0 oy
(1,405 puan) tarafından

Açık açık istediğini söylesen genç olduğunu ve bunun senin için ihtiyaç olduğunu söylesen belki kaybetme korkusuyla doktora gider

(419 puan) tarafından

Söyledim sorun mu var varsa hastaneye git vs anlattım ama yok diyor istemiyorum diyor bide 2 ay öncesine kadar banyoda kaç defa gördüm 31 çektiğini lütfen yanlış anlma acaba bende mi sorun var süsleniyorum vs görmüyor beni gözleri ışıl ışıl parlıyor ama istemiyor

0 oy
(1,269 puan) tarafından

Rahatsızlığı olabilir . İlaç kullaniyormu? 

Gecen sene benim eşimde psikolojik ilaçlar kullandı cinsel hayatımız neredeyse bitmişti 

(419 puan) tarafından

Hayır öyle bir durumu yok 

0 oy
(21,301 puan) tarafından

Oturup konuşmadan sebebini bilemezsin yoğun çalışma hayatı varsa belki çok yoruluyordur 

(419 puan) tarafından

Oturup konuştum hatta beni sevmiyorsuna kadar gitti dedim bana anlat birlikte çözüm bulalım yok diyor çocuk nasıl oldu diyor

0 oy
(1,965 puan) tarafından

Eğer öyleyse al karşına bacım adam gibi konuş bunun ayıbı yok dünya bunun üstüne kurulmuş beni yatakta istemeyen baskasinin koynuna giriyordurnhakkini helal et ama bence böyle evlilikte kavgalar olabilir ama erkek Nevai kadın gibi değildir en fazla 1 ay diyim bence böyle sakın beni yanlış anlama kirilmada

(419 puan) tarafından

Konuştum İnanki kaç defa hatta bir ara hayatında baksa biri mi var demeye başlamıştımm o kadar değersiz hissediyorum kendimi artık yok uyurken bile sarılma vs yok

(1,965 puan) tarafından

O zaman bı dk gotsin bunu sana yapmaya hakkı yok günaha giriyor böyle 

0 oy
(2,385 puan) tarafından

Ya anladığım kadarıyla eşin kendi kendini tatmin ediyor bu alışkanlık olmuş bunu ne kadar yapıyorsa okadar isteksiz olur. 

(419 puan) tarafından

Nasıl düzelir peki 

(2,385 puan) tarafından

Konuşarak ancak onunda paylaşıma girmesi gerekiyor senin yumurtalıkların dolmuyormu acı cekmiyormusun yoksa kendini tatmin etmeyemi devam ediyorsun gibi sorular sor. Benimde ihtiyacım var de mesela.

0 oy
(2,593 puan) tarafından

Benim eşim benimle yapardı ben istemezdim telefonuda hep ortadaydı ama aldattı aldatmaz diye güvenme canım ihtiyacını başka yollarla gidermiyosa eğer seninle birlikte olurdu

(419 puan) tarafından

Canım işten çıkma satıni evden çıkma saatini hepsini biliyorum 1 saat geç kalsa hemen kardeşini arıyorum bizim yanımızda diyor evden çıktığıda yok nasıl aldatacak ki başka türlü 

(2,593 puan) tarafından

Ne bilim valla canım erkeklere akıl sır ermiyor 

(2,593 puan) tarafından

Canım işe gidiyorum diye çıkar yapar yani saatleri bilsen nolur 

(419 puan) tarafından

Ay olabilir 🥺

Kızlar nasıl öğrenicem bir araya subelendim fake hesaptan yazdım direk engelledi 

(2,593 puan) tarafından

Hiç beklemediğin an kendilerini ele veriyolar canım bekle fazla üstüne düşme 

0 oy
(1,557 puan) tarafından

Bu durum hiç normal değil. Sağlıklı bir evlilikte haftada en az 2 defa olması lazım. Elin de istiyorsa bir terapiste gidin. Eşin kendini tatmin ediyor olabilir bu arada büyük bir ihtimalle öyledir

0 oy
(1,298 puan) tarafından

Canım seni hiç üzmek istemem ama biz eşimle büyük bir kavga ettik ona rağmen uzaklasamadik iki sene ne demek beş gün beşinci gunde eşim hatasının farkındaydı ve yaklaştı yani aldatma kesin yok diyebiliyosun belki ama bence altında kesinlikle başka şeyler var

0 oy
(8,778 puan) tarafından

O zaman eşin gay 

0 oy
(1,480 puan) tarafından

Kendini tatmin etmeye alisan erkekler maalesef ki eşlerini gözleri görmüyor. Benim bir arkadaşım da vardı eşi öyleydi. Yani gerçeği dururken kendi yapıyordu. Ergenlikte öyle alışmış, eşinden zevk almiyordu. Kız o kadar uğraştı çaba sarfetti. Dedektif gibi takip etti falan çok üzüldü çok uğraşmıştı. Şuan ne yaptı o konuyu bilmiyorum birara duzeldilerdi

0 oy
(24 puan) tarafından

Bence biraz birbirinizden uzak kalin birbirinizi özleyin derim sen git annengilde. 2 3 gun kal felan 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,253 soru

24,109,000 cevap

332,851 kullanıcı

...