Klavyede yazan şeyleri
Yazan bakayım ☺☺☺☺ ben aşağı yazıyorum
Bendesöyledim bakmava az diye bizde baklava getirmezler dedi doktor arka daşım arka arkaya arka arkaya arka
Bi tane daha önce iyi olsun da al kucağına doya doya kokla inşaAllah rabbim hepimizin evlatlarinin bu hafta sonu gitcez kuzum sacmaliga bak
Tamam ben de bunu affettim bir şey yok ki de bu kadarı ile özelleştirme kapsamında korunmaktadır
Ben Neh de alırsalae arasında daha önce yapılması düşüğe kaç haftalıksın hayırlısı yla inşallah iltihap olsa kanaman olurda ve eşine bağışlasın
bendesoyledim baklava az diye bizde baklava getirmezler dedi doktor arkadaşım arka arkaya arkaya arka
Bende de bu cikti☺️
Kocisimmm bebek için devam hastane nst sonuç sorun
Bucuk arasında daha önce isteyene dürbün lazımmı dürbün ve yerine kuzenimi bıraktık onu teftişe geldik aşkım siteden arasında daha önce isteyene drbün lazımmı yorumları hem mama veriyorum Yada geceleri uyurken yanlışlıkla elini atan microsoft da kırlent olurdu
Çünkü zaten doğuştan turuncu renkli matik o kadar ki dökülüyor resme saçımın akına bakma şimdi ki haline geldi ama yemin ederim canım benim Allah bağışlasın İnşallah kuzum Rabb'im gönlüne göre versin ayy koptum yaa bune :)))
Ay kıyamam ya çok tatlı rabbim nazarlardan korusun sizi canım benim sen güçlü ol köfte değil o senin çocuğun babası seçileceksin bu gidişle .....ahahshsh kompozisyon yazicam neredeyse durdurun beni
Ben sana kuzum çok tatlısın sen benim tek sevdiğim için ev sahipliği zamanı geldi mi biraz daha iyi annem valla ben de anlamıyorum ama iyi yapıyorlar ve esas parayı şirketler kazanıyor:D bu ne laaa
1,438,131 soru
23,645,078 cevap
308,148 kullanıcı