Selamlar,
Bugün yaralı bir kuşum var, parmağını kesti 🙂↕️
Eli sürekli bu şekilde havada, korkuyor tabi. Kızım da bir yerine bir şey olsun, izin versem yataklara düşecek 😅
Sizin çocuklarda böyle mi yoksa benimkiler mi çok narin?
Yok ya oğlum tam tersi, dur biraz dinlen yarana bakalım derim yok anne kamyonetime kum yüklemem lazım der 😄
Geçmiş olsun minik serçeye, Allah şifa versin 😄🤍
Teşekkür ederiz😌
Benim büyük oğlum aşırı narin ,bana çekmemiş hiç. Ayağına dizine ufak bisi olsa sabahtan akşama kadar mizmizlanir
Aynı kızım 😬
2 yaş kontrolünde kan versik, hemşire tek seferde alamadı 2 kolunu da deldi, 2 saat kadar 2 kolunu havada tuttu yavrum acıyor diye 🥲🥲
Bu haklı bir gerekçe ama 😌
Geçen günlerde oğlum düştü Allah ım bi bağırıyor anlatamam sardım bacağını kanamıştı biraz . WC ye bile kucağıma alarak götürdüm 😂😂gün boyu bir koltukta uzandı hareket etmeden durdu.
Yer sofrasına oturamıyordu yemeğimi yanıma getir kalkamıyorum diyordu 😃
O minik parmaklara da geçmiş olsun 😃
Teşekkür ederiz 🌸 Bu senaryo bana çok tanıdık geliyor, şekil a kızım😅
O yara 1 ay unutulmaz bızde bı kere dustu dızı kanadı agladı kabuk tuttu her gordugunde agladı kabuk ıyılestı aklına gelınce agladı ortada bırsey yok dokunmaz ve aglar ben dustum yara oldu dıyo 🤣🤣🤣
😂 Çok tatlı oluyorlar ya. Uzun pijama giydiriyorum öyle olunca yoksa yarasını görünce birden sendelemeye başlıyor bide😂
Evt ya😂😂
Geçmiş olsun canım
Benim oğlum naz yapmayı bilmiyo
Teşekkür ederim 😌 En güzeli. Her ne kadar tatlı olsalar da bazen yeter diyor insan.
Oğlum bisikletten düşüp dudağını patlatmıştı. Hastaneye gidip 3 dikiş atmislardi. Eve gelir gelmez mutfak tezgahına dolaplara tırmanmaya başladı. Bir düşse dikişi patlatacak.
Oo bu da tehlikeli. Acı eşiği de kuvvetli demek ki.
1,493,219 soru
24,398,370 cevap
349,924 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın