+1 oy
1,224 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Çocuğumu anasınıfına yazdırdım öğretmen daha öğrencileri görmeden bizimle konuşmak istedi gittik resmen iki lafından biri kapı orada kaydınızı geri alın kapıdan şimdi çıkın diye tehditvari konuştu sonra benim çocuğumu mimledi resmen daha iki gün içinde çocuğunuz sorunlu küfürü var dedi bende arkadaşlarından öğrenmiş hocam 5 yaşında çocuklar duyduklarını hemen alıyor ama sizin de desteğiyle çözüleceğine eminim dedim ve beni tehdit etti okuldan atilirsiniz başkası olsa uğraşmaz falan dedi daha iki günden daha dersleri 2 saat sürerken benim ayriyetten 2 buçuk yaşında çocuğum var birde hamileyim öğretmenin konuşmasından kaç kere ağladım çocuğum okuldan atılacak diye ağladım bilmiyorum gözüme uyku girmedi gerçekten çocuğumda sorun mu var demeye başladım sonra ben çocuğumu uyardikca benim çocuğuma sınıfındaki çocuklar vurmaya ve kötü davrnmaya başlamış onlar vurarken görmezden gelip sonunda benim çocuğumda vurunca çocuğuma kızıp ceza veriyormuş çocuğum artık ben başka okula gitmek istiyorum diyor bana bugün öğretmen Durmuş diyor ki çocuklara sözüm geçmiyor bu cocugunuzdan kaynaklı diyor yani 5 yaşındaki çocuk resmen günah keçisi ilan edildi 2 hafta oldu bugün dediklerine sesimi çıkarmadım sonunda bende dedim ne demek bu hocam benim çocuğum küfürü de bıraktı evde hiç duymuyorum evde demeyen okuldads demez diyorum bana dediği  ben sizinle uğraşamam siz beni dinlemiyorsunuz diyor ki ben elimden geleni değil daha fazlasını yaptığımı düşünüyorum  senin çocuğun vuruyor diyor bana sorunlu diyor bende çocuğuma vuruyorlar sizede söylüyormuş ben gozuede gördüm diyorum bunlar çocuk birbirine vurur diyor bu kezde ne yapmam gerek gerçekten çok bunaldım bu nasıl öğretmen 

22 Cevaplar

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Çok üzüldüm gerçekten benimde çocuğum hiç ana sinifina gidemedi yasi küçktü ozmn şimdiyse direk birinci sınıfa gtti ve bende hergun bu sorunu yaşıyorum bizim ogretmenimizde  bize pek iyi değil oğlum ilk gün okul hrkasi ve hergun kalemlerini boya maksa beslenme çantası ve sayamdgm çok şey kaybediyordu 1ayda 5suluk alan varmıdır bilmiyorum bu sorun değildi ama kitap defterlerinde kayboluyor ve üstüne üstlük ödevlerinide bagzen getrmiyordu ben de bu konu öğretmeniyle konuşmak istedim slm verdim selamımı almıyor soru soruyorum ben annesi değilim diyor ben onun eşyalarını toparlayamam ve dersleri nasıl hergun artı alan bir çocuk okumayı sökmüş yazmayı sökmüş en arkaya tembeller arasına koymuş ben sylememe rağmen cocgumun yerini Alp başkasına vermiş toplantıda söz hakkı istedgmde söz hakkı vermiyor ben anlamıyorum bu kadın ne istyr tabi herzamn eşya kaybolduğu da bende hocam nerde eşyalari neden kayboluyor diye mesaj atyrdum hata bir ara odareye gdelim dedim belkide o yüzden bana isinamadi ama çok üzgünüm telefonlarda birşey yazınca görüldü atyr sınıf degsmek istyrm müdür degistremyz diyo yani bizimde byle bir sorunumuz var sizin gibi Allah iyi insanlarla karşılaştıran cocgum bagrsak ameliyatı geçirmişti daha önce ve bu da izin vermemiş tuvalte gtmesine ccgum haytmda altına kacrmaz o gün kacrms okulun ilk 2.gunu annemi arayan demiş aramams ben tesadüffen gtmesydm cocgumun o durumunu bilmiycektim lütfen banada yardm edin ne yapmalıyım

-Reklam-
0 oy
önce (5,388 puan) tarafından

Tek korkum bu biliyormusun..

Çocuğum okula baslayinca öğretmen böyle davranırsa bz karakolluk oluruz😁

Ben korkuyorumki kadınla kavga etmeyeyim 😊

Qma sorun yapamazsam en iyi velide ben olurum rutbem sınıf annesi olur direk 😊

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 223 göst.
5 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy