Hayırlı geceler hanımlar yarın kayınvalidemin kırkı çıkıyor ben kayınvalidemin apartmanında oturuyorum 30 yıllık komşuları var yarın helva yapıp dağıtayım diyorum bildiğiniz güzel bir tarif var mı çok becerikli değilim güzel olsun istiyorum nefis yemek tariflerinden bakıyorum genelde ama bunu apartmana dağıtcam ya rezil olmayayım birde pişi dağıtılır diyorlar hem pişi hem helva mı yapayım yoksa sadece helva mı? Bu konuları çok bilmiyorum mahçup olmak istemiyorum öyle gelen giden olmayacak ben Allah rızası için dağıtacam inşallah 🤲
direk lokma dagit hayatim cok becerrmem demissin riske girme
Lokma eşimde bende nefret ederiz kokusu bile midemi bulandırıyor hatta şuan senin yazdığını okuyunca bile öööğ oldum 😐😐
Ama yinede teşekkür ederim canım fikrin için 🤲❤️
evde yap demedim hayatim al dagit demek istedim
Bende ki öyle bir şey ki onu ne tabağa koyabilirim ne ikram edebilirim 😅
askim tabaga koymana gerek yok paket yapip posete koyarlardi ama neyse
O zaman eşime söyleyeyim sabah nöbetten çıktı uyuyor uyanıca tamam derse alsın uğraşmayayım kek pasta felan güzel yaparım ama helva çok yapmadım olmazsa diye strese girdim☺️
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Acaba hazır alıp mi dagitsan riske girmeyip . Hem bebekle yorulursun, sen bilirsin tabi
Yok ya eşim de üzülür hazır alırsam 😟
Tavuk pilavda dagitabilirsin Allah rahmet eylesin bildiğim helva tarifi yok canım
Allah razı olsun canım gelen kimse olmayacak ben yapıp apartmana dağıtcam o yüzden daha pratik bişi olsun dedim 2 küçük çocuk var malum yaptırmazlar😟
Lokma dağıttır kapının önünde o zaman canım
Helva yaptım canım teşekkür ederim ❤️
Allah kabul etsin inşallah canım
Allah razı olsun canım ❤️❤️🤲
Allah rahmet eylesin
Bizdede kırk çıktımı helva kavrulur evde helva kokusu çıksin denir
Şöyle bı tarifim var güzel oluyor
Mesela bı su bar.irmik bı çay bardağı un miktarı kişiye göre fazla yap güzel oluyor
5 su bar irmik 2 su bar un gibi şerbetini su değil sütle yap daha güzel oluyo
İns anlatabildim
Anladım canım 10 daire var sence ölçü ne kdar olmalı
Allah razı olsun 🤲
Canım bence 5 su bar irmik 2 su bardağı un yeterli az olmaz kalır biraz eve belki bı gelen olur yeter ama
Bi kase versen yapı hepsine 4 su bardagida yeter şişiyor yani ben evde yaptığım zaman 2 su bar yapıyorum 5 6 Kisi küçük kase çıkıyor ordan pay bic
Anladım canım bencede yeter Allah razı olsun 🤲 inşallah becerebilirim yaa
Bunu yapıyorum çok güzel oluyor
Allah razı olsun canım ❤️🤲
Nasıl yaptın güzel oldu umarım rabbim hayrinizi kabul etsin
Sizin dediğiniz gibi irmikli unlu yaptım güzel oldu teşekkür ederim ☺️❤️❤️🤲
Allah kabul etsin 🤲
Allah razı olsun 🤲❤️
1,490,239 soru
24,354,976 cevap
346,697 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın