0 oy
1,422 göst.
Diğer kategorisinde (3,892 puan) tarafından

sabah işe gitsin diye uyandırmaya kalktım yerde buldum nefes alamıyorum gogusum de batma var diye hemen ambulansı aradım hastaneye gittik egk tomografi falan çekindi temiz ama kan değeri yüksek çıkmış yatış verdiler şuan yoğun bakımda, kalbinde enfeksiyon mu var yoksa kalp krizi mı geçirdi ona bakmak icin anjiyo yapılması gerekiyormus ,ama olmak istemiyorum diyormuş doktura:(( daha önce böyle bir durum yaşayan vat mı acaba ?

29 Cevaplar

0 oy
tarafından

Allah şifa versin geçmiş olsun 

(3,892 puan) tarafından

amin canım Allah razı olsun 

-Reklam-
0 oy
(8,085 puan) tarafından

Kaynanaminda öyleydi gizli kalp krizi gecirmisti anjo oldu cnm gecmis olsun

(3,892 puan) tarafından

sağol canım 

0 oy
(371 puan) tarafından

Gönlünü ferah tut canım rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşallah 

(3,892 puan) tarafından

Amiin canım inşallah 

0 oy
(506 puan) tarafından

Anjiyo çok iyi birşey doktor oneriyorsa yapsın.damaryolu Açılıyor ordan ilaç veriliyor tıkalı damar varsa açılıyor.baya gelişti sistemler,bilmemek daha kötü,bu sefer kurtuldu ama bu sonrakini bilemez.yaptirmasini söyleyin toparlar kısa sürede 

(3,892 puan) tarafından

inşallah canım ikna etmeye çalışacağız 

0 oy
tarafından

Gelmis gecmis olsun Rabbim korktugunuza ugratmasin tez vakitte sifasini versin insaAllah Rabbim nasinizdan eksik etmesin 

(3,892 puan) tarafından

amiin canım inşallah Allah razı olsun 

0 oy
(844 puan) tarafından

Dün babamda aynı sebepten gitti kalp krizi geçirmiş anjiyo yaptılar ama açamamışlar damarını bugün baypas ameliyatına aldılar çok riskli karar verin falan dediler ama mecbur kaldık ameliyatı iyi geçti çok şükür ama babamın tek damarla yaşıyor olmasını falan bahsetti doktor ve saatlerce haber falan alamıyoruz babamdan hiç görmedik sadece bildigimiz ameliyatı iyi geçti dedi ama 24 saat kritik dedi inşallah çabukça iyileşirler Rabbim şifa versin eşinede babama ve tüm hastalara

(3,892 puan) tarafından

aminn canım inşallah 

0 oy
(34,368 puan) tarafından

Allah Şafi ismiyle şifa versin 

(3,892 puan) tarafından
+1

Amiin Allah razı olsun canım 

0 oy
tarafından

Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah canım ❤️ Allah korkuttuğunuza uğratmasın evlatlarına ailene bağışlasın . 

Korkulacak birşey değil anjiyo , zaten hastanede de yapmadan bırakmazlar 

(3,892 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun ❤️ 

doktur da durumuna göre gerek görülürse yapılacak dedi de rızası olmadan yapılır mı acaba bilmiyorum 

tarafından

Yaparlar, önce güzel bir haşlar doktor. 😁 Doktora çekinir söylemeye eşin ama buda geçer merak etme hiç canını sıkma 

0 oy
(1,760 puan) tarafından

Rabbim şifa versin canım başınızdan eksik etmesin 

(3,892 puan) tarafından

amin canım Allah razı olsun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 336 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Bala (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 332 göst.
0 oy