Iki eltim war ikis birbirinden beter biri sesiz ama cok sinsi biride ne warsa agzinda oda gorgusuzun teki sonradan gorme:)
Eltim yok daha şükür gerçi olsa da sallamazdım galiba:)
Ayyy nalet olsun ona hic sevmem kiskanc fesat olmayan seyleri uydurup uydurup söylerdi gorumceme kaynanaya onlarda inanırdı sonra gördüler nasıl biri olduğunu da kalbimi kirdiktan sonra ise yaramadı gerci suan kimseyle isim yok en rahatı benim
3 eltim 2 görümcem war.En küçükleri benim,idareci bi yapım olduğundan iyiyiz iyi :))
Valla ben genel olarak normal, her kesle anlasa bilen bir karaktere sahibimdir. Esimin ailesi baska sehirde kaliyorlar. Ara sira annemlere(kayinvalideme) gidiyoruz bir kac gun kalmak icin. Gecen bayram da da gittik. Eltim benden buyuk benim onunla hic bir sorunum yok onlar geldi karsiladim bana bir surat yapti ki, sanirsin elinden bir seyini almisimmis gibi. Meyse bos verdim. Gittiler sabahsi yine geldiler yuzume de bakmadi bende gicik oldum, cok kotu oldum ne yaptim ki ben ona diye dusundum. Kayin validemde hadi gel konus onunla o senden buyuk dedi bende anne ne istersen yaparim ama o kadinla konusmam artik dedim yuzune bile bakmadim.
Şu anlık yok eltim artık olunca görücez :)
Ne eltim ne görümcem var... Şükür allaha...
Bu sözü eltim yuzume karşı söylemişti neyimi gördüyse :-) Allah onun cezasini versin de benden uzak dursun gormeye bile tahammülum yok
Eltim yok henuz :)))
5 Eltim var anlatmaya gerek varmi ?
Benim eltim benim en yakın arkadasim ablam.. O izmirde ben balikesirde günde enaz 1 saat telefonda konusurz. Ne zaman bunalsam gider kalirm bi hafta sabahlara kadar oturup dedikodu yaparz. Ay anlattikca özlediğimi farkettm bu hafta gidiym bari :))
Eltimm yokk :)) olmayacak da nasil bi sey hic bilmycem :) artik iyi mi kotu mu bilmiyorum
Bi tane var ağzına kürekle vurulası çok yapmacık
Eltim yok iki kaynim var biri 9 biri 6 yasinda sanirim bir eltim olana kadar buralardan goc edecem .dddd
Benim yok ilk gelinim çok istiyorum olsun ama ben seçmek istiyorum keşke öyle de bi şansım olsa kaynım küçük ama çok isterdim iyi bi eltim olsun gezeriz tozarız arkadaşlık ederdik
Benim şu anlık yok bi 5 6 sene daha olmayacak ortanca kaynım bu sene ünv başladı küçüğü de daha lise 2 de baya araları var ama olsa da hepimiz farklı şehirlerde olacağımız için pek bir etkisi yok :)
10 numara 5 yıldız valla seviyorum hepsini
1,490,737 soru
24,362,727 cevap
347,239 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın