Merhaba kizlar burcunuz ne birde sizce hangi burç en zeki :) pratik.
Bana sorarsaniz tabiki ben :D
Tıpkı bir başak gibi içi doldukça eğilen cinsten çok alçakgönüllüyümdür :D
Ortamda en alçakgönüllü ben olurum genelde birde fazla detay düşünceden kafam yerden kalkmıyor olabilir :D :D :D
Yay burcuyum çokça zeki olduğumu düşünüyorum ♥️
Maşallah mesela neler yaptınız efenim :) zekaya dair hani insanın birşeyi yapıpta ya cidden zeki insanın dediğin neler var :)
Bu kişiye göre değişir :)
Balık burcuyum Kocamda Balık. 😀çocuklarım biri Aslan biride zamanında doğarsa boğa olacak 😩😀
Çok duygusal hayalperest kırılganım herşeye çabuk alınıyorum bu huyumu da sevmiyorum gerçekten 😀
Evet balıklar duygusal biliyorum aettik bir iki tanıdığım olmuştu :D yalnız sizin aslan sizi uzebilir çünkü dikbasli olurlar genelde :)
Evet Aşırı duygu yüklüyüz 😊 Benimde var çevremde öyleler aslan lider olduğundan gerçektende öyle bakalım oğlum nasıl olacak merak ediyorım 😩😀
Tabikide YENGEÇ 😁🤣🤣
Amanınnnn :D yengeç tanıdığım vardı çok sevmiştim iyiyken iyiydi sonradan çok taş kalpli pis oldu :D pis şey :)
Evet iyiyken çok iyiyimdir qma bir gıcık kapayim kendinden nefret ettirsin son raddeye kadar sabrederim bakarım hala devam ediyor iş orda biter 😁
Bende yengecim öz bacisinn yapmayacaklarni belki yaparım yaptım ama bazı şeyler den giciklaniesam taş olurum buza donerim kim olursa olsun mesafelide olsam bana guveneceklerini bilirler hep fedakar anaç duygusal ben öyleyim sogudumda en yakınındaki kişide olsa sesini bile duymak istemem hele 30 yaştan sonra kimsenin bencillgini kaldıramaz oldum
TERAZİ burcuyum ama burçlarla çok alakalı değilim bilmiyorum özellikleri 🤣😁
Koç burcu 🫶
İkizlerim ama yükselen ve ay burcumda sıkıntı o yüzden hayat bana çok zor
Yengeç yükselen terazi ay Burcu Koç Burc yorumcusu varsa yorumlasin lütfen 😂 su, hava ve ateş elementi bir arada 😂
yorumların hepsini okudum ama hiiiç KOVA burcu göremedim 🥲🥲
Akrep burcuyum. Kinciyim ve bana yapılanı asla unutmam
Bütün akrepler mi aynı ya :) dayımın eşi ve görümcem akrep çok kinci ler :)
Benim annem daha akrep erkek kardeşim de ama onlarda bendeki kadar yoğun bir kincilik yok 😂
Terazi burcuyum. Bence en zeki burçlar akreple kova. Terazi burcu da melek gibidir maşallah tütütü😄 Ama erkekleri biraz fıldırgöz olabilir😄
Boğa burcuyum. Nisan boğasıyım,kimi hakiki boğa Mayıs boğası der.
Bence en akıllı burç diye değil de kimin ilgi alanına giriyorsa o daha akıllı oluyor.
Eşim akrep burcu, mesleki ve ticari dedin mi o daha zeki
Ben onun dışındaki konularda.. Hani akıl akıldan üstündür ya o yüzden konu da değiştikçe zekilikte göreceli oluyor
İci dolu kova
Bende yay ama özelik falan bilmiyirum bilen yazsın bakalım taşıyor muyim 🥲
Koç burcuyum🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Aslan burcuym 🤭
Kovaa burcu olarak çoğu özelliği taşıyoruz zeka başında geliyor
Ben oğlak'ım
Zeka+Plan+Tehlike kombinasyon,😎😎
Oğlakla yarışmak biraz cesaret ister 😂
Biz sadece akıllı değiliz, aynı zamanda sabırlı stratejistleriz. Herkes bir plan yapar oğlak o planı yönetir. Biz konuşmak yerine sadece kendimizi gösteririz😉
Aslan Burcu ....
1,494,328 soru
24,413,443 cevap
351,116 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın