hicbise yaomayip bos bos oturmak bile luks. birbin derei digerinin yemegi uykusu falan ugrasana kadar sadece birinin dersiyle ugrasmak daha basit. mesela suan hem tv izliyorum hem cocuk salliuorum uyutmaya calisiyorum. ne gerek var. sadece rahatca tv izleyebilirdim. cok buyuk bir kayip mesela cocuk uyutmaya calismak.
yarin sabah kizimi okula benim goturmem gerek. ama hava soguk ufagi disari cikaramam sabah ayazinda diye annem gelecek kizimi alio okula giturecej. bu ayak bagina hic gerek yoktu. kizimi kendim goturebilirdim. oglan ayak bagi yani.
mesela doktora gdecegim sedasyonlu bir islem yaotircam 15 dk uykuda olcam. o yizden oglani anneme brakmam gerekiyor. o olmasa kiz okuldayken gider isimi hallederdin . annemin musait olma zamanini beklemezdim . bu bir ayakbagi. sabah spora gdecegim oglan uyanmamaid oluyor . o bir ayak bagi.
bazen ben tuvaletteyken kakam
geldi dio. kendimi yarim birakip cocugu oturtturuyorum. o bile ayak bagi ne gerek var. tuvalette bile tek seferde isimi halledemecek duruma dusmeye ne gerek var. iki tane ile boyle birton ayak bagi sorun. 3 u dusunemiyorum bile
zamanla niye kosturmacali kendimi sefil sefalet harap eden rutune alisayimki rahat rahat rutun yapmak varken biye omrumu zorlastirayim. kendimi seviyorum kendime eziyet edemem canim kendim . keske tekte kalaydim kaza kursunu ile ikinci hayatimi kaydirdi mesela benim.