0 oy
732 göst.
önce Diğer kategorisinde (642 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir kadın doğum uzmanına gittim kaçtır gidiyorum, ama ilk doğumun normal ve travmam var yani ikinci sezeryan istedim isteğe bağlı. Bunun için neredeyse kavga edecek  zaten bir tane normal yapmışsin ikinci de normal tmmi diyor resmen emrivaki yapacak az kaldı ki yaptı da kaç kez.  Ben hayır deyince de suratını eksitiyor vs, birde sanki koltuğa zorla oturtmuşlar güler yüz ilgi sıfır hayır bide özel hastane. Ona bir kaç soru sordum bana cevap olarak "zaten soruların bitmedi" dedi. Şok oldum doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama sizede sormak istedim gerçekten doluyum. Yani hastane yorumlarına baktım bu konuda tek şikayetçi olan ben değilmişim ama bir doktor nasıl soruların da bitmedi der. Ki çok şey sormadım 2 dk sinu aldı almadı,. Nst sonuçlarıni göstermek için gittiğimde de sezeryan için gün alacaktım bir kaç şey sordum bana en son dediki hadi ama çabuk bak  bekleyen hastalar var dedi. Ama bende çok sıramı bekledim yani. Ben bu muamele için mi para veriyorum diye düşündürüyor insana artık..birde kadın yani daha iyi anlaması gerekmezmi

30 Cevaplar

+4 oy
önce (1,389 puan) tarafından

Ayy ben bu doktorun önüne yatıp da beni ameliyat et diyemezdim. Hadi ama soruların bitmedi diyen doktor ameliyatta da bunun da kanı durmadı der. 

Kendini güvende hissettiğin ve sevdiğin bir doktorla görüş. Doğumun çok daha kolay geçer 

önce (642 puan) tarafından

Kesinlikle bende korkuyorum zaten onunla doğum yapmaya 

-Reklam-
0 oy
önce (1,840 puan) tarafından

Bence değiştir doktorunu kimse senle böyle konuşamaz canm heleki hasas donemdesin

Değil mi yani zaten zor bir dönemden geçiriyorum doğumuma bir kaç gün kaldı, ilkinde ben öyle sandım belki vs dedim ama tekrarlayinca işte insan anlıyor doğuma da baya az kaldı 39 haftaliktm

önce (1,840 puan) tarafından

Kiz cevabını ver ben olsam hayırdır derim kocamla sıkıntıların var benden cikartiyosun

0 oy
önce (1,843 puan) tarafından

Canım doktorunu değiştir hiç bir doktor böyle konuşamaz 

Değiştireceğim inşallah cnm

0 oy
önce (292 puan) tarafından

Biri bana böyle dese özel hastanede kavga çıkar hem para vericem hem konuşmaya bak git şikayet et üslubu bozuk bide hamilesin hemen değiş onu 

Nereye şikayet etsemki ilgilenen oluyor mu sanki 

önce (292 puan) tarafından
+1

Hastane yönetimine şikayet edebilirsin

0 oy
önce (5,127 puan) tarafından

Hiç sevmem kadın doktor. Aralarında tabi iyileri vardır ama genelde aşırı egolu oluyorlar ve bilgi olarak da daha eksikler bana göre erkeklerden. 

önce (11,657 puan) tarafından

Demek ki  böyle düşünen ben tek değilmişim

0 oy
önce (1,661 puan) tarafından

devlette bile boyle yapmiyo benmde sezeryan olcakti son dk normale zorlattti ilk hatasinda degistirseydin sende sehirde dr mu kalmadi katlaniyorsun ona 

2 sdr gidiyorum buna zaten canım, ilkinde belki bana öyle gelmiştir dedim ama dünde aynı olunca artık katlanamadim

0 oy
önce (1,727 puan) tarafından

Konussaydin ya doktora. 

Ben neye uğradığımi şaşırdım bide doğumuma çok az kaldı aksilik çıksın istemedim belkide bilmiyorum canım 

önce (1,727 puan) tarafından

Ay canm işte insan korkuyor.  Benim içimde de " doktorla ters dusmiyim ameliyatima girer kötü muamele eder " korkusu vardı nedense.  

0 oy
önce (16,167 puan) tarafından

Memnun değilsen Değiştir 

32 haftalıktım doktorun gidişatı beni sezeryan yapmaktı bıraktım başka dr geçtim iyiki de geçmişim diyorum 

0 oy
önce (91 puan) tarafından

Sezaryen konusunda haklı bence çok pişman olursun normal doğum ne kadar zor olmadan bir haftada geçiyor ama Sezaryen ömür boyu agrisi falan var. Diğer konulara gelince kesinlikle haksız tabiki soru soracaksın ve cevabını almak hakkın ben olsam çok kırmıştım sen yine sabirluymişsin 

0 oy
önce (5,071 puan) tarafından

Değiştir doktorunu, hastane sayfasinda da yorum yaz sikayetlerini. Sekreterden baska doktor icin randevu al ve de ki son dakika degisiklik uapmak istedim şu doktorunuzun kotu muamelesinden dolayı cok yazik de, o haberler ona uçar merak etme. Hakki yok boyle davranmaya

0 oy
önce (417 puan) tarafından

Devlet hastanesi bu doktorlarla dolu canım. Doktrolar insanlarla uğraştıkları için mesleki deformasyon yaşayıp biraz sert oluyorlar empatı kurmuyorlar hastalarla. Özellerde de bunlar az değil. O da sağlık bakanlığını mutlu etmeye çalışıyor 😅 normal doğumu teşvik ederek. Değiştirme şansın var doktorunu değiştir istersen ya da doktorlugu çok iyi dersen de devam et doğumunu netleştirdikten sonra.

0 oy
önce (7,160 puan) tarafından

Aaaa özelde mi bu muameleyi gordun direk hastanelerin köşelerinde şikayet butonu var onlarda varsa ypa yoksa direkt bashekime git . Ne münasebet özel olucak bu tavrı görücem resmen uğraşırım onunla . Ayrıca devlette bile öyle yapmıyorlar. Vallahi laf eden falan olur mu bilmiyorum ama ben bu yüzden doktorumu her zaman erkek doktoru seçiyorum gerçekten bayan doktorlar hepsini kastetmiyorum ama çok değişik Çok dengesiz dipnot hepsine baz almıyorum

0 oy
önce (4,661 puan) tarafından

Hemen bırakırdım doktor.cok önemli.nrndr.motibasyonumi bozarsa igrasmazdim

0 oy
önce (24,902 puan) tarafından

Bir kaç sefer bile geçmez ilk muayeneden sonra değiştirirdim 

0 oy
önce (8,283 puan) tarafından

Doktorun davranışlarının neresi normal kız. Tabiki değiştir. 

0 oy
önce (2,410 puan) tarafından

Canım sistem artık değişti eğer anne ve Bebek riskte değilse sezeryan yapmıyolar ne özel nede devlet arkadasımın da cok zor oldu doğumu oda 2.ciyi sezeryan olmak istiyo doktoru yapamayız ikinizdede risk yok devlet bu konuda sıkı artık dedi 2 farklı özel hastaneye daha gitti gittiği doktorlarda aynı seyi söylemiş  

Senin doktoruna gelince gercekten cok tuhaf değiştir Boyle usluptaki doktoru bazıları gerçekten suratsız oluyo 

0 oy
önce (1,288 puan) tarafından

İlk böyle konustugunda başhekime şikayet eder hemen değiştirirdim özel hastaneye iyi muamele görmek rahat etmek için gidiyor insanlar azar işitmeye değil

0 oy
önce (6,723 puan) tarafından

bence başka bit doktora git

0 oy
önce (23,778 puan) tarafından

Doktorunu degistir. İnsanların Özel hastaneye gitme sebebi rahat rahat soru sorabilmek. Doktorun daha uzun rahat süre ayırması. Bu doktorun muamelesini devlette zaten yapıyorlar. 

önce (23,778 puan) tarafından

Sezeryan konusundan bağımsız olarak söylüyorum bunu. İsteğe bağlı sezeryan olayı kalktı bildiğim kadarıyla. Haberlerde çıktı geçen günlerde baya da bı tartışması oldu hatta. 

0 oy
önce (1,181 puan) tarafından

Ameliyathanede o kadar korkuyordum ki dr um geldi elimi tuttu o kadar rahatladım ki onu görünce. Demem o ki biz zaten yeteri kadar gergin oluyoruz bide dr kaprisi çekme hemen değiştir dr unu 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 429 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 566 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
4 Haziran 2025 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 159 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,104 soru

24,233,177 cevap

339,471 kullanıcı

...