0 oy
208 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4,713 puan) tarafından

Kizlar ben severek mama sandalyesi qlmistim 2 ayda kullandik masa üzerine koyuyorum rahat ediyordum ama atlas keşfetmiş düğme yerine basıp ayağınla iitttiriyor  ve öndeki tablayi cikariyor.

Satıcı firma ile iletişime geçtim çok sayıda satıldığını hiç böyle sikayet almadıklarını söylediler video attim onlarda saskin 9 aylik bir bebek nasıl cikariyor diyorlar😁 benimkide biraz fırlama çok gözlemci takip ediyor izliyor ve aynisini yapıyor bende gördüğü için tak çıkar oda kaesftemis..

Simdi diyorlar iade alalım normalde kullanılmış ürün iadesi almiyoruz ben şimdi bunu mecbur goblndwrcem kullamiyorum..

Hadi gidip normal masa sandalyesi alsam bu kilit sistemide yine yanlardami öyleyse bu onlarida açar ben ne halt yicem

7 Cevaplar

0 oy
önce (32,074 puan) tarafından

Nasıl bi sandalye kullanıyosunuz ki çocuk açıyor diye iade etmek pek doğru gelmedi bana sonuçta o ürün o şekilde yapılmış 

önce (4,713 puan) tarafından
+1

Masa uzeri olanlar varya  bunu kullanıyorum kenarlara klipsi var orda düğmeye basınca öndeki tablosunu cikariyor

image

önce (32,074 puan) tarafından

Artık ayaklı olanlardan alma vakti gelmiş öyleyse bizde bu var işaretlediğim kısımdan sabitleniyo masası ileriye itince öyle kalıyor mandal gibi bişey çocuğun açabileceği gibi değil 

image

-Reklam-
0 oy
önce (1,335 puan) tarafından

Hangi mama sandalyesi bu

Bundan canim.aslinda cok memnundum mqsamda musaitti mutfaktq hem oturuyordu hem beni izliyordu hemde isimide yapiyordum atlas atak altinda olmuyordu

image

Bunlar en fazla 1 yaşa kadar kullanılır bende 1 yaşında bıraktım kullanmayı 1 yaşından sonra çocuklar mekanizmaları keşfettiği ve sürekli hareket ettiği için sadece yerde kullanılması gerekir masa üstü için bunlar tehlike oluşturur antilop mama sandalyesi oldukça güvenli diyorlar ben kullanmadım oldukça yer kapladığı için chicco polly magic mama sandalyesi kullandım 1.5 sene hem güvenlik sistemi iyiydi hem tekerlekli idi her yere sürüklüyordum hemde yatar pozisyona ayarlanabiliyordu rahatlıkla kullandım bu yaz artık 2.5 yaşında olduğu için minycenter katlanır sandalyeye geçtim sandalye üstüne monte ediliyor hemde plaja giderkende plaj sandalyesi olarak kullanıyordum

Chiconun o modelini biliyorum bizde dedik 1 1.5 yasa kadar kullanirsa diğerine geçiş yapariz ama daha 9 aylik ve keşfetti maalesef 

Erken keşfetmesi aslında bi yandan iyi oldu ilerde bi kazaya sebebiyet vermemesi için normal mama sandalyesine geçme zamanı geldi artık

Malesef oyle görünüyor 😁

0 oy
önce (1,268 puan) tarafından

en kullanisli ve guvenlinimea model antilop sandalye

Ya gerçekten siz bunu kullaniyormusunuZ en nlbasit mama sandalyesi tavsiye almam sasirtici

önce (1,268 puan) tarafından
+1

evet cok basit cok uciz cok dandik gibi duruyor ama en ala markalara tas cikarir hem kullanisi hem temizligi hem rahatligi. 100 kisiye sor 99 u bunu tercih et diye tavsiye veriir inan:) 

benimkini hem kizim kullandi hem oglum.:) ikinci cocugu dusunmuyorduk attik hep bebek mazemelerini . mama sandalyesi annemlerin terasta kalmis atilmamis. en ucuz  mazemeyi ikinci cocuga saklamisim gibi oldu. cunku ikinciyede ilk cocuk gibi herseyi en bastan aldim supriz bebek oldugunicin hicbirsey saklamamistim kullanirm diye dusunmemistim yani

Deneriz onuda bakalim eşimle bakcaz artık mecbur alcaz

0 oy
önce (6,796 puan) tarafından

antilop al o zaman, daha güvenli 

açabilmesi de şahane 😂

One kiz oyle hiç begenmedim atlasa ben almam wn dandik sandalyeyi önermişsin ayakları havada de ge dersen Allaha emanet

en güvenli mama sandalyesi antilop. adamlar devrilmeme garsntisi veriyor.

ve biz bunu yaşayarak tecrübe ettik, bir ev kazasında kızımın hayatını kurtardı 

Ama sağlıklı değil bak ayakları havada kalıyor bununda.kilit sistemi yandaysa onu acar

yok açamıyor. ön tablasını çıkaramaz. hadi diyelim çıkarttı, önü boşluk değil hala bacakları çıkmaz yerinden  

ayakları için tabla satılıyor ayrı ondan aldım ben. 

Ama ben önüne yemek koymak istiyorum koyamam o zmaan kendi yesin alışsın diye

yo koyarsın niye koymayacaksın ki

Bakcaz artık arastircam

0 oy
önce (3,231 puan) tarafından

Benim oğlum da kızımda 6 aylıkken o mandala ayağını takıp çıkarıyordu öndeki tepsiyi 😄 ilk oğlum yaptı arkam dönüktü tepsi laaaaapsss diye yere düştü aklım çıktı 🤣 ama o mandal yerine bir şey soktum oğlumda çıkaramadı kızımda da bağladım bir süre öyle kullandım unuttular zamanla kullanmaya devam ettim

Birsey sokamaz çünkü oturup çıkarmam için orayı açmam gerekiyor oyle yapmışlarki oturma pozisyonunu  oyle koy cikar olmuyor

O zaman mecburen iade edip farklı birşey bakacaksın zaten biraz büyüdüğü zaman masa üstü olanlarda rahat edemezdi muhtemelen

Sandalyeyle bağlama aparatida vardi kullanırdım gibi duruyordu gercekten çok memnunum özellikle 1 2 saat bile otursa poposu acimazdi

Aaa mama sandalyesinde 1 2 saat oturan çocuk mu var 😄 benimki 5 dk zor duruyor 😄😄

0 oy
önce (4,610 puan) tarafından

Ikeanin klasik mama sandalyesini aldim temizliği kolay güvenli gayet memnunum. Bebeğinin biraz büyüyünce masa üstü modeller kullanışlı olmaz zaten

Onu sandalyeyle baglayabiliyorsun kullanışlı aslında özellikle bennzaten kendisi küçük diye tercih etmiştim artık öyle qlcazda sorun aynı yerde açılma yapmaması lazım.mandali elinle orayı açmayı ogrenmis

önce (4,610 puan) tarafından

Antilop sandalyenin tepsisini ben bile zor çıkartıyorum bir ka yerden geçirmeli yine siz gidin bir bakın inceleyin. Dandik gorunuyor ama benim önceden chicco vardi bence ondan cok daha kullanışlı. 

Sandalyeye baglanandan kaynanamda var orada kullanıyoruz ayak koyma basamağı yok cok sağlıklı degil o yuzden uzun vadede

Gezeceğim hafta sonu bakacagim 

0 oy
önce (7,746 puan) tarafından

Bazı çocukları zaptetmek gerçekten çok zor Allah seni inandirsin bebeyatmaz var ya gözümün önünde olmasa inanmam😀kızım kendini farklı zamanlarda iki defa kendini öne doğru atmıştı

İnanırım canim anlık.haraketleri var saniyede anlamıyorsun aslında çocuğum sakin ama çok gözlemci ben onu açıp kapatırken gördüğü için kendide basladi yapmaya

önce (7,746 puan) tarafından

Benimki de sakin ama maşaAllah güçlü baya :) 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 101 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,588 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Prens_annesi (228 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,594 soru