0 oy
904 göst.
önce Diğer kategorisinde (437 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

.............................

22 Cevaplar

0 oy
önce (6,227 puan) tarafından

Sen kalk babanin evine bi git once o parayi aldiktan sonra ustunu yetir koluna bi bilezik tak kocana bi guzel bosanma davasi ac bu soylediklerini de tekrar konusunu ac ses ksydina al dugunde takilan takilarini iste mihirim di de fotofraflar videolar vardir mutlaka sonra bu ses kaydiyla da psikolojik siddetten tazminat davasi ac muhtarliga git fakirlik belgesi al butun mahkeme masraflarini ds o kocanin uzerine at dunya kac bucakmis bi gorsun bosan diye demiyorum bazen ufsk tartismalarin sonucunda da agizdan cikani kulagimiz duymayabiliyo sen bi resti cek yoo bende o zamana kadar seni beklemiyorum yarin gidip bosanma davasini aciyorum bunlari bunlari da yapcam sen o zaman gor bakalim dunya kac bucakmis de hatta bu yastan bu kadar cocuktan sonra babamin evinde ne isim var ev tutuyosun duzenimi kuruyosun "en kucuk cocugum 15 yasina gelene kadar" da kirami nafakami catir catir da oduyosun takilar ve tazminat haricinde de bakalim napacak 

-Reklam-
0 oy
önce (2,292 puan) tarafından

Peki eşin hiç düşünüyor mu bu 15 yıl içinde başıma birşey gelir karıma mecbur kalırım, muhtaç olurum diye? Dünya hali sonuçta.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,482,692 soru

24,253,778 cevap

341,082 kullanıcı

...